2777
2789
از دیروز ظهز فقط شیر خودم خورده.. ن ندارم ولی میخرم.. مرسی عزیزم 

توروخداخوددرمانی نکنین ماحداقل بزرگترهستیم میتونیم به خودمون برسیم خود درمانی کنیم اما واسه بچه هانکنینم من داغ دیدم دورازجون همه حتماببردکترمطمعنی

توروخداخوددرمانی نکنین ماحداقل بزرگترهستیم میتونیم به خودمون برسیم خود درمانی کنیم اما واسه بچه هانک ...

نه بردمش دکتر اما دیروز حالت تهوع نداشت ولی امروز تعطیله تو شهرمونم روز تعطیل اصلا دکتر خوب نیست.... 

قلبم❤️دخترم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توروخداخوددرمانی نکنین ماحداقل بزرگترهستیم میتونیم به خودمون برسیم خود درمانی کنیم اما واسه بچه هانک ...

فعلامن برم پیش ماوقت نمازهست واسه بچه آن دعامیکنم واسه همه تون الله همه تون حفظ کنه خواهرای گلم بعدمیام

از دیروز ظهز فقط شیر خودم خورده.. ن ندارم ولی میخرم.. مرسی عزیزم 

اشکال نداره نگران گرسنگیش نباش آدم مریض اشتها نداره پس اذیت نمیشه اگه یه وعده غذا نخوره. پسرمن شش ماهش بود اونموقع کرونا گرفت وزنش 8کیلو بود اصلا تا چهاروز اشتها نداشت شیر نمیخورد زیاد، نیم کیلو کم کرد شد 7.5.  بچه ها اکثرا آش کشک دوس دارن و طرف ما آش کشک رو معمولا بعد از بیماری اسهال استفراغ برا بچه ها و بزرگسالا درست میکنن هم مقویه هم شکمو خوشبو میکنه و بوی بیماریو میبره از شکم و محکمم میشینه تو شکم نمیذاره استفراغ کنه بیمار. یه پیمانه کوچیک خورده برنج یا برنج محلی بودار بذار بپزه له بشه بعد کشکو بریز روش دوباره بذار تا حسابی لعاب بندازه بعدش تو بشقاب بکش بذار خنک بشه یمقدار پونه هم بریز روش بخوره دیگه خوب میشه. برا خودتم عالیه که کرونا داری

دیروز خوراکش بد نبود از دیشب لب ب هیچی نزده بالا میاره هرچی براش میارم اب تو دهنش جم میشه عوق میزنه& ...

عزیزم ریه وقتی درگیر بشه اینجوریه ایشالله که نباشه اما فوری ببر دکتر خبر بده از حالش

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱