2777
2789

پارسال که یه روز بود 

امسال سه روزه متاسفانه اینجور که دیدم 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پارسال که یه روز بود  امسال سه روزه متاسفانه اینجور که دیدم

دارم دیوونه میشم حالم خیلی بده.. دخترم دو روزه گرفته دیروز حالش خوب بود امروز بدتر شده حالت تهوع هیچی نمیخوره بالا میاره😭😭 خودمم مبتلام اصلا استراحت ندارم باهاش دو شبه نخوابیدم 

قلبم❤️دخترم
برا پسرم که شش ماهه بود چهار روز تقریبا طول کشید برا دخترم که دوسالو نیم بود فقط دوشب بود

وای خدا چقدر زیاد😭😭من دخترم از دیشب حالش بدتر شده بالا آورد و هیچی نمیخوره حالت تهوع داره چیکار کنمممم😭😭

قلبم❤️دخترم
پسرمم پنج روزتب داشت 4سال ودماهش بود روز پنجم تبش رفتیم دکتربهش آمپول بتامتازون شیری شفاف داد زدیم ت ...

عزیزم. بعد غذا می‌خورد؟ .. من شنیدم بتامتازون نباید زد

قلبم❤️دخترم
وای خدابخداخیلی سخته بچه کرونابگیره تامیتونی بهش مایعات بده اونم دمنوش 

دیروز خوراکش بد نبود از دیشب لب ب هیچی نزده بالا میاره هرچی براش میارم اب تو دهنش جم میشه عوق میزنه 

قلبم❤️دخترم
وای خدا چقدر زیاد😭😭من دخترم از دیشب حالش بدتر شده بالا آورد و هیچی نمیخوره حالت تهوع داره چیکار کن ...

عزیزم اشکال نداره خودت خوبی؟ من خودمم داغون بودم از سرفه و بدن درد بچه هامم که مریض شدن خدا کمک میکنه این روزاهم میگذرن هفته دیگه این موقع همچی تموم شده. چندوقتشه بچه ت

گناهداره من ک آدم بزرگم، از امروز تب و سردرد شدید گرفتم شدید د. فقط کارم شده گریه و باردار هم هستم 4 ...

وای خدا مواظب باش این چه مصیبتی بود 😭 من از وقتی دخترم گرفته ی چشمم خونه 

قلبم❤️دخترم