2777
2789
عنوان

کنکور😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 30 پست
هدف دارم..میدونم چی میخوام..ولی نمیتونم..😭

باید اراده کنی ببین منم مثل تو بودم اصلا نخوندم با این که هدفم داشتم اون موقع ها هی امروز و فردا می کردم اما حالا که نتایج اومده خیلی پشیمونم باور کن زود می گذره حالا دیگه بستگی به خودت داره می خوای کاری کنی که بعدا پشیمون بشی یا می خوای اشتباه منو دنبال نکنی و با خیال راحت منتطر نتایجت خوبت باشی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حتما هدفت مناسب نیست، قطعا من دو ساله کنکور دادم و تازه بعد دوبار کنکور دادن علاقمو پیدا مردم و الان ...

اگه اون هدف، به لحاظ درسی خیلی سخت و پیچیده باشه اما بهش خیلی علاقه مند باشیم، باید چه کرد؟

اگه اون هدف، به لحاظ درسی خیلی سخت و پیچیده باشه اما بهش خیلی علاقه مند باشیم، باید چه کرد؟

اراده،میدونم خیلی راه سختی هست، ولی خودمو اینجوری قانع میکنم برای ادامه راهم(اینارو روزی سه مرتبه به خودم میگم):تو لیاقت بهترین چیزارو داری، چه مادیات چه معنویات.پس تلاش کن تا بهترینارو داشته باشی. چندین سال جوری تلاش میکنم که کسی حاظر نیست اینجوری تلاش کنه و بعدش جوری زندگی میکنم که کسی قادر نیست اونجوری زندگی کنه. اگه گنج میخوام باید درد و رنج خیلی خیلی زیادی رو تحمل کنم. 

درس خوندن واقعا سخته، کاهی آدمدخسته میشه، اما من میخوام که زندگیه خوبی برای خودم بسازم، چون میخوام، پس میتونم. 

باید بخوای، قدم برداری، و اولین قدمها خیلی سخت هستن. 

کاربری مشترک، بعضی تاپیکا مال خودمه بعضیاش واسه دوستمه. 
اراده،میدونم خیلی راه سختی هست، ولی خودمو اینجوری قانع میکنم برای ادامه راهم(اینارو روزی سه مرتبه به ...

دمتون گرم، خیلی انگیزه گرفتم  

واقعا درسته، نابرده رنج گنج میسر نمیشود  

اولا برا خودت هدف درست کن 

دوما موانعی که باعث بی انگیزه شدنت میشه از جمله بعضی دوست ها بعضی ایده ها و افکار شناسایی کن و رو کاغذ بنویس و کنارشان بزار 

بنده خودمم کنکور داشتم امسال انگیزه نداشتم میتونی سبک زندگیت رو تغییر بدی تا نتیجه بگیری 

مثلا خوراکی های با طبع سرد رو کمتر بخور چون مغزت رو سرد میکنه کم انگیزه میشی 

دوما شبا یازده لالا کن 

حتما حتما روزی نیم ساعت ورزش کن به شدت موثره رو ایجاد انگیزه بعد چند هفته نتایج مثبتش رو میبینی 

سلام عزیزم

اینجور مواقع یه مشاور خوب که خودش رفته این راهو میتونه کمکت کنه

مخصوصا کسی که موفق بوده

چون همش این حالت پیش میاد تو سال کنکور و کاااملا طبیعیه

برادر من امسال به کمک یه خانم دکتر پزشکی آورد

هر سری اینجوری میشد خدا خیرش بده انقدر خوب بلد بود که در عرض چند دیقه از این رو به اون رو میشد

سلام عزیزم اینجور مواقع یه مشاور خوب که خودش رفته این راهو میتونه کمکت کنه مخصوصا کسی که موفق بوده ...

عزیزم تبلیغه یا واقعا میگی؟

امشب شب عزیزیه راست بگیم🖤

شمارشونو میدی اگه راسته

عزیزم تبلیغه یا واقعا میگی؟ امشب شب عزیزیه راست بگیم🖤 شمارشونو میدی اگه راسته

خودشون اگه بخواین کارنامشونو میفرستن که ببینید واقعا

حتی درس هم میدن ریاضی و زبان رو

شخصی پیام بدید تا شمارشونو بدم تا مطمئن شید