2777
2789
عنوان

زندگی من🌟۶

| مشاهده متن کامل بحث + 1665 بازدید | 132 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@شیییماااا       @بامعرفت8           ...

خوندم ممنون 

قشنگ بود ولی یه چیز بهت بگم اشتباه کردی تو روی پدرت ایستادی واسه هیچ کس که آخر عشق وعاشقی هم باشه تو روی پدرت قرار نگیر وبی احترامی نکن 

دختر عشق و آرزوی پدر، وقتی دختر بخاطر یه پسری که دو روز اومده و معلوم نیست تو آینده چه رفتاری داره

مقابل باباش قرار میگیره پدر دلش میشکنه و نا امید میشه، در صمن اذدواج برای تو چه اون موقع چه الان زود هست به حرف والدینت گوش کن تا عاقبت به خیر بشی انشاله🌹

خوندم ممنون  قشنگ بود ولی یه چیز بهت بگم اشتباه کردی تو روی پدرت ایستادی واسه هیچ کس که آخر عش ...

میفهمم چی میگی ولی دیگه گذشته اون روزا الانم خیلی یاهم خوبیم با خانواده و فقط آخرش میمونه که ببینیم چی میشه بالاخره من تو اوایل جوونیم و یه مقدار آدم مغزش کار نمیکنه ولی خب قسمت بعدشم من خیلی دوسش دارم الان یکی دوماه دیگه میشه ۴سال رابطمون تحنل ندارم جداشم ازش

میفهمم چی میگی ولی دیگه گذشته اون روزا الانم خیلی یاهم خوبیم با خانواده و فقط آخرش میمونه که ببینیم ...

آره حق داشتی خیلی بچه بودی و الان هم کم سن هستی و خیلی خوبه که الان رابطه ات با خانواده خوبه، درک ات میکنم تو عاشق شدی و دوسش داری نمیگم جدا بشو فقط میگم تحت هر شرایطی رضایت والدین ات مخصوصا بابات بدست بیاور دلش نشکن وبهش خیلی محبت و احترام کن من خودم یه تجربه بد داشتم و قلب بابام شکستم الان که پدرم ندارم می فهمم که همه حرفهاش از روی دلسوزی و حس پدرانه بوده 

انشالله همیشه سایه بابات بالا سرت باشه قدرش را بدون و سعی کن با سیاست وفکر همه چیز را درست کنی الهی خوشبخت بشی، راستی تو تنها 

بچه پدر مادرت هستی یعنی تکی؟ 

آره حق داشتی خیلی بچه بودی و الان هم کم سن هستی و خیلی خوبه که الان رابطه ات با خانواده خوبه، درک ات ...

خدارحمت کنه همه بدبختیام سر اینه که نمیتونستم دروغ بگم و انکار کنم یا قصه ببافم وگرنه یسری اتفاقات نمیافتاد اصلا ممنون عزیز

مامانم که از قبل مامانشو دیده بود سر همون بحث لباسا و رلمو و قضیه رو گرفت که اونوقتم الکی بوده ویا ش ...

بعد چیشد😢

یه دل شکسته که نیاز داره شما نی نی سایتهابراش دعا کنید تا حاجت روا بشه😔💔