2777
2789
عنوان

افسردگی

73 بازدید | 16 پست

مامانای عزیزمیگم افسردگی بعدزایمان تاچندوقت ادامه داره دارم دیوونه میشم.زایمان اولم ده سال پیش بود افسردگی نداشتم.هفته پیش رفتم دکتر دوتاقرص اشغال نوشت

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم علاوه بر مشاوره باید بدنتو تقویت کنی

(((((📚🪞🤍روان شناس هستم🫂👩‍⚕️🦋))))) به دوستان نی نی سایت مشاوره داده میشود😉😍 بالاخره بعد از بیشتر از دو سال انتظار به ارزوم رسیدم خدایا صد هزار بار شکرت ۱۴ محرم . اول شهریور بی بی چک و ازمایشم مثبت شد خدایا به حق حسین نی نی ام سالم و سلامت بیاد بغلم و انشالله همه ی منتظرا صاحب اولاد شن دعا کنید لطفا سالم و سلامت دنیا اومدن نی نی ام 😍🥰 💚♡سخت معتقدم به جمله ی توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما♡💚زندگی باید کرد... و به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت غصه هم میگذرد پس به تن لحظه ی خود جامه اندوه مپوشان هرگز 😢🚫همیشه با خدا معامله کن اینجوری هم قشنگ تره و هم ارامشت بیشتره هر کاری میکنی نیتت خدایی باشه نه به خاطر آدما💋❤خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگ تره
تقویت ازچ لحاظ؟

خوردن اهن ویتامین دی 

میوه های خونساز 

خوراکی های با طبع گرم

(((((📚🪞🤍روان شناس هستم🫂👩‍⚕️🦋))))) به دوستان نی نی سایت مشاوره داده میشود😉😍 بالاخره بعد از بیشتر از دو سال انتظار به ارزوم رسیدم خدایا صد هزار بار شکرت ۱۴ محرم . اول شهریور بی بی چک و ازمایشم مثبت شد خدایا به حق حسین نی نی ام سالم و سلامت بیاد بغلم و انشالله همه ی منتظرا صاحب اولاد شن دعا کنید لطفا سالم و سلامت دنیا اومدن نی نی ام 😍🥰 💚♡سخت معتقدم به جمله ی توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما♡💚زندگی باید کرد... و به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت غصه هم میگذرد پس به تن لحظه ی خود جامه اندوه مپوشان هرگز 😢🚫همیشه با خدا معامله کن اینجوری هم قشنگ تره و هم ارامشت بیشتره هر کاری میکنی نیتت خدایی باشه نه به خاطر آدما💋❤خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگ تره

[QUOTE=203702594]نسبت به زورهای اول چطورید الان؟ شیر خودتون رو میدید؟ [/QUدوماهه اینطورشدمه .بله شیرخودمومیدم.شاید شیرخشک بگیرم بدمش.فشار میاد ب مغزسرم میگن ازاسترسه.شیر عصبی ندم بچه

[QUOTE=203702594]نسبت به زورهای اول چطورید الان؟ شیر خودتون رو میدید؟ [/QUدوماهه اینطورشدمه .بله شیر ...

هر دو قرصی که دکتر بهتون داده ضد استرس هست، آلپرازولام یه مقدار خواب آور هست ولی روی اضطراب تاثیر خوبی دارن حتما ادامه بدید به مصرفشون... درمانش همینه

و اینکه اگه‌اینترنت باعث استرس تون میشه ازش دوری کنین، مخصوصا از اخبار

❌ فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی