2777
2789
عنوان

فر دائمی مو

19696 بازدید | 28 پست

دوستان فر دائمی مو، باعث ریزش دائمی میشه؟ موهایی که بریزه دیگه در نمیاد؟

بعد که اثر فر بره موها خیلی زشت میشه؟ حالت سوخته پیدا میکنه؟ آخه خیلیها میگن موهاشونو بعدش رفتن از کوتاهه کوتاه کردن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دوران نوجوونی رفتم فر کردم۶ماهه مثلا سیم تلفنی نگم برات که چقدر زود پشیمون شدم و تیفوسی زدم موهامو و موهام دیگه حالت اولش برنگشت همه میگن موهام خوبه ولی موهام به قبل از فر و بعد از فر تقسیم شد انگار یه چیزی از پیاز موهام کم شد و دیگه پیدا هم نشد

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم
من دوسال داشتم خیلی راضی بودم، هیچکدوم از اینا که گفتی نداشتم

چه خوب. پس احتمالش هست جنس مواد و مدت زمانش و مهارت آرایشگر هم بستگی داشته باشه نه؟ شاید بخاطر این موارد بوده؟ از ته فر کردین؟ ریز بود یا درشت؟ دو سالو یعنی هی تمدید کردین؟بعدش خودش بلند شد دیگه با کوتاهی های روزمره رفت؟ یا اثر موادش رفت؟ اگه اثر موادش رفت،جنس اون قسمتیش که قبلا فر بود بعدش اوکی بود؟

فر درشت و ریز از نظر شدت مواد فرق میکنن؟ مثلا یکیش لازم باشه بیشتر روی سر بمونه قبل از شستن؟

چقدر سوال پرسیدم. ببخشید  

خیلی سخته مدام باید چرب باشه دایمی دلتو‌ میزنه

اگه مثلا یه روز نخوام برم بیرون چربش نکنم، دیگه گره میخوره و خراب میشه؟

مگه نمیگن بعد از 4 تا 6 ماه خودش خود به خود اثر فر میره؟ یعنی توی همین مدت انقدر عذاب آور میشه؟ آخه من فر دوست دارم. موهای خودمم صاف نیست حالت داره، متمایل به فره خودش. میترسم فر کنم بعدا خراب شه جنس موهام دیگه این شکلی هم نباشه. واسه همین گفتم مشورت کنم ببینم برم دنبال دلم یا نه

من یه سال فر کردم خیلی خوشگله خیلی دوسشون داشتم ولی اول اینکه باید مدام چربشون کنی دوم اینکه بله موه ...

وای عملا از بیخ مو میشه که! آخه اصلش فر جلوی مو هست که روی چهره تاثیر داره! از بیخ میخوام فر کنم  من سالهاست موهامو کوتاه نکردم (فقط در حدمو خوره نگرفتن کوتاه کردم هر بار). یهومجبور شم پسرونه بزنم افسردگی میگیرم

عالیه واقعا.من راضیم...فقط ب موی فر باید زیاد برسی.ریزش هم در حد روزای قبل فر داره نه زیاد

از ریشه فر کردین؟
راستی موقع فر کردن مواد رو به کف سر هم میزنن؟ ریشه رو خراب نمیکنه دائمی؟