2777
2789

خانوما بعد یه سقط و کلی درمان الان دوقلویی باردارم و سیزده هفتمه ولی طول سرویکس ۲۷ هستش دکترم گفت دو هفته استراحت کن اگه پایین نیوند نیازی ب سرکلاژ نیست ولی اگه پایین اوند سرکلاژ میکنیم .البتا سقطم ربطی به طول رحم نداشت چون دوقلویی هستش کم شده .خانومایی که سرکلاژ شدید تو تهران کدوم بیمارستان و چند تومن هزینش شد ؟طول سرویکستون چند بود؟با استراحت و شیاف میاد بالا ؟

طول سرویکست کوتاه به احتما خیلی زیاد باید سرکلاژ بشی

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کوتاه خیلی خیلی استراحت کن و بنظرم بخاطر دوقلویی از دکترت بخواد سرکلاژت کنه

منم دوقلو و ۳۷ بود ولی میخوام بگم سرکلاژم کنه

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
کوتاه خیلی خیلی استراحت کن و بنظرم بخاطر دوقلویی از دکترت بخواد سرکلاژت کنه منم دوقلو و ۳۷ بود ولی ...

شوما خیلی بهتر از منه عددت نرماله واسه من کوتاهه الانم استراحت مطلق خونه ی بابام اینام فقط واسه دسشویی پا میشم البته خیلی تکرار ادرار دارم اذیت میشم نمیدونم چیکار کنم تکرر ادرارم بهتر بشه

اره نمیدونم چرا دکترم عقب انداخت گفت دو هفته دیگه دوباره سونو واژینال بده البته خیلی دکتر خوبیه

نه اتفاقا چیز خوبی گفته دوهفته استراحت کن و اصلا رابطه نداشته باش حموم هات کوتاه باشه انشالله اوکی میشه هرچند سرکلاژ هم بخای انجام بدی چ بهتر دکترت تشخیص میده

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
نه اتفاقا چیز خوبی گفته دوهفته استراحت کن و اصلا رابطه نداشته باش حموم هات کوتاه باشه انشالله اوکی م ...

فقط تکرار ادرار زیاد دارم و دسشویی یه پله میخوره این خیلی اذیتم میکنه

فقط تکرار ادرار زیاد دارم و دسشویی یه پله میخوره این خیلی اذیتم میکنه

تکرر ادرار خیلی بده ولی تو سه ماه دوم قطع میشه

عزیزم میری میای حیلی مواظب باش تازه خیلی خوبه ک از توالت فرنگی استفاده کنی 

تکرر ادرار خیلی بده ولی تو سه ماه دوم قطع میشه عزیزم میری میای حیلی مواظب باش تازه خیلی خوبه ک از ت ...

اگه تو خونه ی خودم بودم توالت فرنگی میگرفتم دسشویی مامانم اینا جوریه که توالت فرنگی اکه بزاری واسه توالت عادی نمیتونن برن من نمیدونم تو خونه ب این بزرگی چرا دسشویی یه کم عرضشو زیاد نکردن🤣واقن این پله ی دسشویی و توالت فرنگی دیوونم کرده

ان تی ۳۷ بود ؟

اره

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚