2777
2789
عنوان

بعد زایمان

343 بازدید | 22 پست

همسرم میگه قیافت زیاد تغیری نکرده رفته رفته داری مثل روزای اول ازدواج میشه قیافت ولی یسریا بد میزنن تو ذوق آدم قیافت فلان شده بهمان شده راستش خیلی چاق شدم هیکلت واقعا عوض شدم خب چاقی صورت هم آدمو یکم تغییر میده چیکار کنم پیرررر نشممممم نگن زاید از اینور ب اونور شددددد حتی زنداییم و مادرش ک یکم حسادت زندگیمو دارن هم میگن چکنم 

برای بهتر شدن زندگیم یه دونه صلوات میفرستی  

مهم شوهرته.ولی نزار زیاد چاق شی

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مهم شوهرته.ولی نزار زیاد چاق شی

آره رژیم شیر دهی گرفتم بخاطر استراحت مطلق و دیابت بارداری و تیروید کم کار تو بارداری زیاد چاق شدم الان دارم ورزش و رژیم میگیرم

اصلا حرفاشون برات مهم نباشه، بيشتر ادمايي كه منم دورم ديدم اينجورين كلا ميخوان انرژي منفي بدن

من واقع بینم خدایی هیکلن ترکیدم ک با رژیم و ورزش دارم جمع می‌کنم خودمو ....ولی قیافم نه همونه البته روزای اول زایمان یجوری بودما الان بعد پنج ماه اوکی شدم

منم سه ماهه زایمان کردم تو بارداری اصلا چاق نشدم ولی تو شیردهی خیلی دارم چاق میشم

...آن شب که دلی بود به میخانه نشستیم !  آن توبه صدساله به پیمانه شکستیم! از آتش دوزخ نهراسیم که آن شب.....  ما توبه  شکستیم ولی دل نشکستیم .......!!
خب سنت خیلی کمه عزیزم زوده پیر شی اول جوونیته ماشالا من چی بگم 33سالمه.قبلا هم تپل بودم الانم چاق ...

فداتشم عزیزم نظر لطفته، بارداری؟خب باردار شکمشون میاد جلو دیگه فقط تا میتونی چرب کنا