2777
2789
عنوان

لیزر ناحیه بیکینی!

524 بازدید | 21 پست

میخام نظراتمو راجبش بگم 

هر کی فقط و فقط واسه تیرگی میره لیزر میکنه کار اشتباهی میکنه چون لیزر تیرگیو نمیبرع بلکه تیره ترم میکنه من برای موهای زائدم رفتم و هیچ تیرگی نداشتم الان ۳ جلسس دارم میرم لیزر تازه دارم متوجه تیرگی میشم

پس این باوره غلطه که میگن لیزر تیرگیو میبره👊🏼

پس چرا واس ما خوب جواب داد روشن ترم شد؟؟؟؟ 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

بعداز لیزر تادوروز بعد باید زینک بزنی برا روشن شدت

دیگران راببخش...حتی وقتی متاسف نیستند بگذارحق با انهاباشداگراین ان چیزیست که به ان نیازمندند برایشان مهربفرست وخاموششان کن خودت رابه کوته فکری گره نزن این سلامت روانت راازتومیگیرد۰

باور غلطی نیست واقعا همینه چون ناخودآگاه که مو و ریشه مو سوزونده میشه پوست روشن تر دیده میشه 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

من شنیدم اگه خیلی پوست سفید باشه و اون ناحیه تیره ،لیزر تا حدودی تیرگی رو میبره 

منم زیر بغل کشاله ران و گردنم سیاه مال تنبلی تخمدان و مقاومت ب انسولین اینجوری هستم نمیدونم با لیزر میره یا نه

روتون میشه?? من از فکرشم خجالت میکشم ولی خیلی دوست دارم برم  البته اینکه پول ندارمم بی تاثیر ...

رو شدن ک اولش خجالت میکشیدم ولی الان بهتر شده 

فداتشم اون لیزری که برای رفع تیرگی هست با لیزر موهای زائد فرق می‌کنه. من خودم شش یا هفت جلسه لیزر موهای زائد رفتم واقعاً تیره که نکرد هیچ؛ بلکه چون موها از ریشه سوخته بودن پوستم خیلی خیلی نرم و روشن شده بود😍 اما چه فایده🥺 حامله شدم و دیگه نشد برم لیزر و همه‌ی موهای بدنم دوباره برگشت😭😭😭😭

پسر کوچولوی قشنگم❤️ چشم بد دور که هم جانی و هم جانانی🧿😍😘😋
باور غلطی نیست واقعا همینه چون ناخودآگاه که مو و ریشه مو سوزونده میشه پوست روشن تر دیده میشه 

واسه من همچین نتیجه ایی نداد چون هیچ تیرگی نداشتم الانم کمه اما باز نسبت به قبل خیلی تیره تر شده

بعداز لیزر تادوروز بعد باید زینک بزنی برا روشن شدت

اوهوم... 

کلا خیلی روشن تر میشه 

تعجب کردم دیدم تاپیکو 

شاید ی اشکالی بوده ک نشده 

لباسو که نه دیگه همون شلوارو

منظورم همون بود 

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗