2777
2789

بچه ها خودم جواب گرفتم گفتم بهتون بگم شاید ازین راه حل که تبدیل به ی قانون تو زندگیم شده بخاید بدونید و امتحانش کنید و وفتی به خواستتون رسیدید فقد منو دعا کنید همین

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
2804

چند سال پیش از یه خانومی شنیدم که اگه تا ۴۰ روز همه ی خواسته هاتو قبل از خواب بنویسی یعنی اول از خدا تشکر کنی بابت همه ی داده هاش بعد ازون از چیزایی کع میخای بنویس و واسشون دلیل بیار یعنی بگو به این دلیل میخام برسم به این چونکه و به خداوند قول بدی که اگه به اینا برسی ایمانت نسبت بهش کم نمیشه بلکه بیشتر میشه و در نهایت یه جور بنویسی که من به همه ی اینایی که ازت خواسنم رسیدم و الان این حسو دارم مثلا بنویسی به اون ماشینی گه ارت خواستم زسیدم و الان خیلی خوشحالم و از همیشه بیشتر حضورتو حس میکنم تو زندگیم و تشکر کنیو اسمتو بنویسی کاغذو تا کنی و بنویسی برسد ب دست خدای مهربانم اسمتم بنویسی

من اولیت بار ۳۰ شب اینطورا اینکارو کردم و بعدش ایمانمو از دست دادم متاسفانه و کاغذارو گذاشتم تو ی پاکت و دو سال بعل موقع اسباب کشی کاغذارو پیدا کردم و عجیب ترین چیزی که دیدم به جون عزیزترین کسام قسم تک تکشونو که برام  ی زمانی محال بود رسیده بودم

کسایی که الان وارد این تاپیک شدن بدونن که ایت خواست خدا بود ک اونارو ب اون چ ک مبخان برسونه منم ۳ سال پیش خیلی اتفاقی وارد ی همچین تاپیکی شدم و زندگیم تغییر کرد

2805

متاسفانه اگ الان میگفتم خواهرشوهرم اینو گفته مادرشوهرم اونو گفته همه میدوییدن میومدن اما وارد این تاپیکا نمیشن که شاید ی درد کوچولو ازشون دوا کنه

مرسی عزیزم حتما این کارو میکنم

ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین                                         🌸پروردگارا✨دستانم بسوی توست🌸نگاهم به مهربانی و کرم توست✨با تو غیر ممکن‌ها ممکن می‌شود🌸نا ممکن‌های زندگی‌ام را ممکن بفرما✨که باخدای بی‌همتایی چون تو🌸معجزه زندگی جان می‌گیرد✨الــهــی آمـیـــن🙏🏻 خدایا شکرت که بهترین معجزه زندگیم پسر نازمو بهم دادی
مرسی عزیزم حتما این کارو میکنم

ایشالا به خواستت میرسی گلم ولی حتما اینکارو بکن نشد ک از معجزاتی ک ب چشم دیدم بگم ولی تو بدون که معععععجزه دیدم ازین روش

2801