2777
2789
عنوان

خوشبحال اپارتمان نشینا 😐😐😐

829 بازدید | 44 پست

راحتن  خونه دوستمو وفامیلو میگم کف خونه تمیز وپارکت ومبل راحتی یه تیکه فرش وسط انداختن کوچولو بایه میز تازه حموم واینام تو خونه راحت وشوفاژ دارن ودردسر بخاری نیست والبته الان گرمه هوا 😂اونوقت خونه ما انگار تو قرن سعدی شیرازی زندگی میکنیم باد میوزه خاک،باغچه میاد جلو پنجره وبالکن باید بشوریم برگ درختارو جارو کنیم ووسایل بکاریم باغچه وسروصدای شدید گنجیشکا لابلای درخت انگور بعدم باید هرروز حیاط وحیاط خلوت جارو کنم پنجره های بزرگو پاک کنم هرروز کف خونه هم که پارکت نیس که قدیمیه موکته روشم فرشه هی باید جارو کنم 

خدایا داده ونداده ات راشکر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خونه ویلایی خیلی دوست دارم 

خونه مامانم و مادرشوهرم ویلاییه هروقت میرم اونجا فقط تو حیاط میمونم و میخوابم 

خونه مادرشوهرم استخر داره یعنی فقط حال میکنم و همیشه میگم خوش به حال اونایی که خونه ویلایی دارن

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈

خونه های ویلایی هم اگه خرجش کنی بهتر از آپارتمان میشه 

شما پنجره هارو دوجداره کن 

کف خونه را سرامیک کن 

یه فرنگی هم تو حموم کار بزار میشه بهشت بدون مزاحم

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

این خونه ای که شما دارید آرزوی منه🤣🤣

ما آپارتمان نشینیم ولی آرزو داشتم خونه ویلایی با این ویژگی‌هایی که میگی داشتم🤣

🔴اتفاق های خوب سراغ کسی می آید ک صبر میکند...اماا اتفاق های بهتر سراغ کسی می اآید ک تلاش میکند..🔴