ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
وقتی من داشتم واسه اهدافم تلاش میکردم تو درحال تلاش برای تبدیل دوس پسرت ب شوهرت بودی! مگه میشه خدارو قبول داشت اما دینشو قبول نداشت؟بدبخت تر از من کسیه که نیمه ی گمشدش منم/: تمام کسانی که از من فاصله گرفتن روزی پشیمون شدن البته نه از دوریِ من، از این که چرا زودتر این کارو نکردنتمام این قاشقایی که بهتون میچسبه روح سرگردان مرحوم قاشقچیه/=😔🌱 میزان دین هرکس به اندازه عقل و منطقشه چون هرچیو با عقل و منطق جور دربیاد قبول میکنه♡ انقدی واسه عشق احترام قائل هستم که نرم تو خیابونا یا فضای مجازی دنبالش بگردم:)♡
ببین من یه عمر هست آپارتمان نشین هستم خودمون رو کشتیم با کلی وام و کلی طلا فروختن یه خونه تو روستا خریدم که حیاط پر از درخت داشته باشه که عصر یه فرش بندازم کنار باغچه نیمه تر با همسرم یه چایی بخورم و بچه هام تو هوای آزاد باشند و بدو بدو بکن ...الان آمدم خونه روستا واقعا آرامش داره
برای من که بچه هام میدون تو خونه ویلایی بهتره ولی همین مشکلات شما رو دارم. از موکت و جارو کردن حیاط بیزارم. ولی فکر آپارتمان اذیتم میکنه. اگه اینجا پارکت بود و حیاطم درخت نداشت همین عالی میشد. گردگیریو همه میکنن