2777
2789
خیلی چیزها وجود دارن که کسی ندیده ولی کلی دلیل برای اثباتشون وجود داره.. مثل جن، مولکول های هوا و... ...

خستم بریدم بخدا یه حروم لقمه ایی ابرو تو کل فامیلم برام نزاشته 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بخدا هست و خدا هست و خدا هست❤️❤️🌹🌹🌹🌹🌹

پس چرا جواب ظلم رو نمیده مگه خودش نگفته هرکی اشک یتیم رو دربیاره عرشش به لرزه درمیاد عصاره جونمون رو گرفتن پس چرا سالم سالمن 

کی گفته ظالمها سالمن ؟ اتفاقا قبل اینکه بمیرن چوب کثافتکاریاشونو میخورن حالا اون دنیا بماند  ...

یعنی میشه ببینم اون ظالم کثیف که نابود کرد منو خانوادمون جواب ظلماشو ببینه

پس چرا جواب ظلم رو نمیده مگه خودش نگفته هرکی اشک یتیم رو دربیاره عرشش به لرزه درمیاد عصاره جونمون رو ...

ببین عزیزم قرار نیست خدا با منطق ما دنیا رو اداره کنه.گاهی وقتها باید صبر کرد.تا وقتش برسه گاهی وقتها خیلی از ظلم‌ها باید اتفاق بیفته تا بشر بیدار بشه.اگه با اشک یتیم عرش خدا میلرزه.پس بدون با شهادت سیدالشهدا چه بر سر عرش و فرش اومد.ما که اندازه امام حسین عزیز نیستیم پیش خدا.ولی ببین کربلا اتفاق افتاد.ولی ثمره اش نابودی ظلم یزید و تبارش و پایداری اسلام بود.هنوزم جوونهای ما با تفکر امام حسین جلوی ظالم می ایستد.پس گاهی در ظلم هم ثمره ای هست که در دراز مدت مشخص میشه.همون امام حسینی رو که میخواستند  در کربلا از بین ببرند حالا ببین اسم کی تو تاریخ مونده؟هر انسان آزاده ای با هر دین و آیینی امام حسین رو قبول داره و یزید با اون همه تبلیغات و قدرت و ثروت راهی زباله دان تاریخ شده

دختری از سادات هستم.بر دشمن مرتضی علی لعنت.ما بچه های مادر پهلو‌شکسته ایم.
شما قران بخون و دعا کن کار نیک و خیر انجام بده  عاقبت به خیر بشی  سزای کارهای اونارو ...

خدا از زبونت بشنوه خیلی سخته هم پولتو بخورن هم آبرومو ببرن هم تن بدنتو بلرزونن