بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
لعنت به جایی که تو تفکر مردمش هر کی رشته تجربی یا ریاضی نیست خنگه 😫🥺/ تا وقتی کارای دیگران آسیبی بهت نمیزنه حق دخالت نداری 🙃😉 / نظراتم شاید از نظر شما درست نباشه که منطقیه پس لطفا توهین نکنید 😇😁 / یه بلیط قطار و رفتن از پیش ماگل ها یکی از نیاز های واقعیمه 🍗⚡ / عاشق این ایموجیم 🙂 معلوم نیس خوشحاله، ناراحته، دوست داره، میخواد بکشتت 😆😂 / خیلی خوب میشه اگه یه سری بفهمن لازم نیست برای اختلاف سلیقه به کسی توهین کنی 😒😑
منطق میگه وجود داره ولی اینکه تصمیماتش در مورد جهان و موجودات چی باشه نمیشه در موردش نظر قطعی داد
از نردبان بودن ، بسیار غمگینم ... از آسمان بودن ، بسیار غمگینم ... تمرین کنم باید ، دیوار بودن را... چون فوجِ ماهی ها؛ در نفت می میرم… دریای آلوده؛ دارد به آرامی، کم می کند از من، بسیار بودن را
🙄همه جا ظلم هست.بلاخره هر فردی شاید الان ظلم کنه اما بعدها شاید تغییر کنه ادم خوبی بشه.🙂شما یه برگ ساده رو بگیر دست. ببین چه با دقت با نظم هست. یا بدن انسان با نظم ترتبیه!.😊این همه نظم بنظرت اتفاقی به وجود اومده؟
خیلی چیزها وجود دارن که کسی ندیده ولی کلی دلیل برای اثباتشون وجود داره.. مثل جن، مولکول های هوا و....
خیلی ها توی این دنیا کارما جوابشون رو میده ولی اونهایی هم که نمیدن شک نکن توی اون دنیا خیلی خیلی سخت عذاب میکشن... این حرفیه که خدا توی کتابش زده!
نگاه به زمان عضویتم نکنین کاربری سومم هستش من از سال ۹۷ اینجام😁 عکس پروفایل خودمم لطفا کپی نشه🙋🏻حامی و عاشق حیوانات😌🌱 نویسنده و کرم کتاب😉📚دنیا دو روزه، بخندی میگذره، نخندی هم میگذره.. پس بخند تا خوش بگذره😜 این یه نصیحت از ادمی که به ترک دیوار هم میخنده😂✋ چطور از جهان سومی و جهالت اعتراض دارین وقتی که همش دنبال حس شیشمین؟ درکتون نمیکنم!🤔 ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد🙄 دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد😎🤪👑زندگی زیباست، تماشایست.. چرا زیبا نمیبینیم؟ چرا گاهی به پای این همه خوبی نمیشینیم؟ چرا باهم نمیخندیم؟ مگر دنیا چه کم دارد؟ ببین این آسمان آبیست.. ببین دنیای ما آکنده از پاکیست! و خوبی تا ابد پاینده میماند... تو باور کن.. همین کافیست:)❤