2789
عنوان

ارباب🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 1719 بازدید | 76 پست

گفتم بزار ببینم دوباره چی شده رفتم پیش دکترم خانم دکتر دوباره بدنم بهم ریخته دستگاه رو گذاشت گفت خانم چیزی نمیفهمی گفتم یکم درد دارم ولی نه گفت خانم ۹ هفته حامله ای بعد دوتا بچه چطور نفهمیدی.منم ک استرس داشتم و از ی طرفم خوشحال نازایی خوب شده سریع رفتم آزمایش ژنتیک دادم و گفت ی گل پسره اون شوقی ک داشتم از کربلا میدونم الان این آرامشی ک دارم با پسر ۱۸ ماهه و دوتا دخترم و شوهرم ک کلی عوض شده طوری ک تا حالا با بچه ام چندبار رفتم مشهد تنها با خانواده ام مسافرت های شهرستان 

گفتم بزار ببینم دوباره چی شده رفتم پیش دکترم خانم دکتر دوباره بدنم بهم ریخته دستگاه رو گذاشت گفت خان ...

عزیزم داستانت رو خوندم و خیلی خوشحال شدم که آخرش به خوبی و خوشی رسید انشاالله با عنایت حضرت ابوالفضل خوشبختی تو زندگیت روز به روز بیشتر بشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

امشبم روضه حضرت علی اکبر خونه مادرم بودم .بچه ها ارباب خیلی معجزه میکنه این معجزه زندگی من بود بعد کربلا رفتم واگرنه این زندگی حالا حالا درست نمیشد دست حضرت عباس رو زندگی من کشیده شد و درست شد پس آرزو میکنم سایه حضرت عباس و امام حسین رو زندگی همتون باش

عزیزم داستانت رو خوندم و خیلی خوشحال شدم که آخرش به خوبی و خوشی رسید انشاالله با عنایت حضرت ابوالفضل ...

ممنون عزیزم خدا همه‌ی مشکلات زندگی همه رو با دستای باب الحوائج رفع کنه و خوشی رو تو زندگی هممون بیاره

امشبم روضه حضرت علی اکبر خونه مادرم بودم .بچه ها ارباب خیلی معجزه میکنه این معجزه زندگی من بود بعد ک ...

عزیزم باداستان زندگیت اشک ریختم من خیلی عذاب کشیدم اخرشم کارم به جدایی کشید شما که انقدرپاکی وروضه دارین میشه دعاکنی خدابه خودم وخانوادم تن سالم بده ویه بخت خیلی خوب قسمتم کنه😢😔

من به دستان خداخیره شدم معجزه خواهد کرد🌹اللهم صلی علی محمدوآل محمدوعجل الفرجهم 🌹 خدایادستاموبگیربه حضورت ودستای گرمت بیشتراز همیشه نیازدارم کمکم کن(تیکرآرزوم تموم شد ولی به آرزوم نرسیدم خداشکرت😔💔)
امشبم روضه حضرت علی اکبر خونه مادرم بودم .بچه ها ارباب خیلی معجزه میکنه این معجزه زندگی من بود بعد ک ...

عزیزم امیدوارم خدا روز ب روز آرامش زندگیت رو بیشتر کنه❤

صبوریت و پاک بودنت و توکلت بخدا و توسلت ب معصومین باعث شد زندگیت نجات پیدا کنه.

امیدوارم هر روز معجزه های بیشتری ببینی و بچه هات غرق در آرامش بزرگ بشن.خواهرانه میگم داستان زندگیت رو پیش بچه هات بازگو نکن بزار لوح ساده و سفید باوراشون نسبت ب اطرافیانشون خراب نشه🌹🌹🌹

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ
عزیزم باداستان زندگیت اشک ریختم من خیلی عذاب کشیدم اخرشم کارم به جدایی کشید شما که انقدرپاکی وروضه د ...

عزیزم منم خیلی سختی کشیدم بعضی وقتها می‌گفت خدا من چیکار کردم ولی عزیزم خدا صبرش خیلی زیاده قربونش برم کاش بعضی وقتها ب ما و جنبه ما ی نگاه بندازه

بچه ها تو مجردی ی معلم دینی داشتیم می‌گفت غسل صبر زینب و شهادت زیاد بگیرید از اون موقع تا الان یادم نمیاد برم حموم و غسل صبر نریزیم خیلی تاثیر داره از خودم تعریف نمیکنم صبر من تو همه فامیل پیچیده ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ولی خودم از غسلی ک میگیرم میدونم .

عزیزم باداستان زندگیت اشک ریختم من خیلی عذاب کشیدم اخرشم کارم به جدایی کشید شما که انقدرپاکی وروضه د ...

امیدوارم خدا ب حق گریه های حضرت لیلا و ام البنین رنگ غم تو زندگیت نیفته و شادی رو تو زندگیت هر روز بیشتر کنه

عزیزم امیدوارم خدا روز ب روز آرامش زندگیت رو بیشتر کنه❤ صبوریت و پاک بودنت و توکلت بخدا و توسلت ب م ...

عزیزم ب برکت این ایام خدا خوبی رو تو همشون زنده کرده طوری ک بچه های من مادرشوهرمو آنقدر دوست دارند ک اگر کمبودی یا گلگی داشته باشند پیش اون میکنم و حتی اونم سعیشو می‌کنه واسشون برطرف کنه.ببین خدا تا ی بد رو نیاره هیچکس قدر خوب رو نمیدونه آمدن جاری من باعث عوض شدن دید اینها چ ب من و حتی ازدواج با غریبه رو تو اینها رسم کرد.خدا ارحم الراحمین 

بچه ها تو مجردی ی معلم دینی داشتیم می‌گفت غسل صبر زینب و شهادت زیاد بگیرید از اون موقع تا الان یادم ...

من دوران بچگیم یکی دوبار انجام دادم روزای سختی برام‌پیش اومد عزیزم فهمیدم صبر حضرت زینبم سنگینه حتی

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ