2789
عنوان

ارباب🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 1719 بازدید | 76 پست

روز عروسی ک ۶ ماه بعد بود رسید آمد منو ببره آرایشگاه گفت چرا رنگ و روت پریده خبری بوده گفتم وا چ خبری گفت قسم بخور گفتم چی میگی با اخم منو برد آرایشگاه و وقتی آمد دنبالم فکر نکن یادم نرفته منم از ی طرف دارم از خانواده جدا میشدم از ی طرف استرس عروسی زیاد نمیفهمیدم تا بعد عروس شدنم و هنوز نیم ساعت نگذشته بود چرا رنگ و روت نداشتی خواستی آخرین خوش گذرونیتو کنی خواستی با دوست پسرای قبلیت آخرین دوراتو زده باشی منم مونده بودم این چی میگ 

روز عروسی ک ۶ ماه بعد بود رسید آمد منو ببره آرایشگاه گفت چرا رنگ و روت پریده خبری بوده گفتم وا چ خبر ...

ای وای خب؟

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

صبحش ک شد فهمیدم چ بدبختی گیر افتادم دایی هاش امدن و گفتن داشت یارو رو داشت شوهرم گفت مگ میشه نداشته باش سرش رو گردنش میشد منم فقط نگاه میکردم گوشیمو ازم گرفت ک اون یارو دوست پسرت بود بهت زنگ زده بود تمام شد هر چی خوشی داشتی و منم نمیدونستم چیکار کنم فقط منتظر بودم مامانمو ببینم .گذشت و مامانم آمدن و من گفتم و اونم گفت خواستن گربه رو لب هجله بکشن شوخی کردن مگ میشه نه بابا و از این حرفا زیادم گفتم یادته منو راصی میکردی حالا بمون ببینیم چطورن جدی نگیر ولی شوهرم جلوی اینا خیلی خوب سر ب زیر مثل نامزدیم رفتار میکرد

صبحش ک شد فهمیدم چ بدبختی گیر افتادم دایی هاش امدن و گفتن داشت یارو رو داشت شوهرم گفت مگ میشه نداشته ...

بلایی سر پسره آورده بودن یعنی؟

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ
پسرم بیدار شد چند لحطه اجازه بده

باشه من میام میخونم تا ۵ بیدارم.الان یه کار واجب دارم

خلاصه بگم گیر ی شوهر بد دل ک سوئ ظن شدید ب من داشت وارد زندگی شده بودم مشکلات خانواده اش ب کنار.

روزنامه ب پنجره ها میزد گوشی رو از من گرفته بود ی دامن تن ی دختر لاغر اندام کرده بود و میگفت من بد غذام باید علاوه بر من واسه بقیه خانواده ام هم غذا بپزی حق بیرون بازار نداری داداش خواهر نداری ولی ما اصل و نصب داریم منظورش این بود تو از بته عمل آمدی و من ریشه دارم .با همه اینا ی خواهر شوهر عقده ای ی مادر شوهر ک ب قول خودش ما در هر خونه رو میزدیم تو هوا ب پسر من دختر میدادن تو زندگیت دست منه پس خفه شو و از این بدبختیا 

یعنی میخواستن بدونن من‌ دختر بودم یا نه

آهان

خلاصه بگم گیر ی شوهر بد دل ک سوئ ظن شدید ب من داشت وارد زندگی شده بودم مشکلات خانواده اش ب کنار. رو ...

وای چ بد

شوهرم قایمکی میومد ببینه من چیکار میکنم اینم بگم با مادر شوهرم تو ی ساختمون زندگی می‌کردیم میرفتم لباس پهن کنم میدیدم ۲ تا چشم قایمکی داره نگاهم میکنه مادر شوهرم شبا پشت در ما مینشت تا ببینه ما چی میگیم بعد با همونا شوهرمو پر می‌کرد. شوهرم مامانی بود یعنی مادرش میگفت زنت خرابه تمام بود .منم سعی میکردم اعتمادشو جلب کنم تا از این سوی ظن در بیاد.اون وسط حامله شدم ب دختر اولم 

شوهرم قایمکی میومد ببینه من چیکار میکنم اینم بگم با مادر شوهرم تو ی ساختمون زندگی می‌کردیم میرفتم لب ...

خدا چ صبری بهت داده

اون وسط کتک بخور فحش بشنو و با همه دردسرهای ک بزرگ و کوچیک.دخترم ب دنیا آمد یکم زندگی بهتر شد ولی مگ مادر شوهر میذاشت .از این ورم منو تهدید می‌کرد ک اگ چیزی ب خانواده ات بگی داداشتو میکشم باباتو سر میبرم با فامیلا میریزم تو خانه بابات و منه ساده باور میکردم ی بار ک دعوا بزرگ شد مادر شوهر لگد زد تو شکمم و گفت مگ من تو رو گرفتم همونطوری ک آمدی گمشو خواهر شوهرم دخترمو از دستم گرفت و برد همه جا رو گشتم نبود ک نبود مجبور شدم ب خواهر بزرگم زنگ بزنم ک بیا ب دادم برس البته با گوشی ک از خواهر شوهرم گرفته بودم اون ک مذهبی بود

دعوام بزرگ شد بابامینا فهمیدن و با قهر رفتم خونه بابام ب دایی بزرگه شوهرم زنگ زدم و همه چیو گفتم .ی لحظه یادم رفت اینو بگم خواهر شوهر وسطیه نامزد کرد و این واسه من خوب شد ک بیشتر اینا رو بشناسم رفت و آمد شروع شد دیدم اینا فقط واسه من اینطورین خیلیم ب روزن و فقط بد دلی هاشون واسه منه .دخترشون نامزدی برو خونه اون بخواب برو بیرون دست ب برادر شوهر بده غریبی با خانواده شوهرت نکن و غیره ک مادر شوهرم ب خواهر شوهرم میگفت.منم ب شوهرم میگفتم چیه خواهرت اینطوری من اینطوری اون مانتو کوتاه آرایش خونه این برو اون برو تنها بازار برو و من نه .ی بار ک خوابیده بودم دیدم صدا بالا گرفت  ک تو با زندگی من بازی کردی چیه دخترت هر کاری میخواست میکنه فقط این بدبخت با ی بچه مثل بده همه نگاهش میکنن تازه فهمیدم همه اینا زیر سر کیه

اون وسط کتک بخور فحش بشنو و با همه دردسرهای ک بزرگ و کوچیک.دخترم ب دنیا آمد یکم زندگی بهتر شد ولی مگ ...

باور نکردنی! چقدر سختی کشیدی