2777
2789
عنوان

بلاگرا

| مشاهده متن کامل بحث + 1102 بازدید | 26 پست
امین فردین گفت شیما استایل ماهانه ۱ میلیارد فقط ازین تبلیغات درآمد داره  دقت کن ۳۰ روز ۱ میلیا ...

ملت پول میریزن توجیبشون بافالو و لایک بعضی از مردم واسشون فن پیج میزنن 🥴

واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همين گلمنگلي با اين درامد ميگه خونم احارس😐

بعد پول نداره يه تخت بخره برا خونش 

يه شلوار صورتي داغون هميشه پاشه 

بعد يخچال سايد خريده نميگه كه كسي نفهمه پولداره 

حتي ميگن مادرش ازدواج كرده و شوهر داره اما هميشه ميگه مامانم تنهاس 

اينم كامنت خودش و مادرش زير پست مرده 

((ميشه برا ارامش دلم دعا كنيد؟ممنون🌹🌹))
ملت پول میریزن توجیبشون بافالو و لایک بعضی از مردم واسشون فن پیج میزنن 🥴

فقط تو کف اون فالورام که زیر پستاشون خودکشی میکنن براشون😁😁 یکی دیگه پول در میاره اینا زیر پستا خون و خون ریزی میکنن 

خوشا به بخت بلندم که در کنار منی  
فقط تو کف اون فالورام که زیر پستاشون خودکشی میکنن براشون😁😁 یکی دیگه پول در میاره اینا زیر پستا خون ...

اره دقیقا 😂😂

واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎
خوشبحالشون عرضه این کارم نداشتم

عزیزم عرضه نمیخواد یه پسر بزار ور دلت پر و پاچه تم بریز بیرون یه قصه عشق خیالی هم درست کن 

قسم میخورم به یه هفته نکشیده بالای ۱۰k فالور خواهی داشت 😂😂

خوشا به بخت بلندم که در کنار منی  
همين گلمنگلي با اين درامد ميگه خونم احارس😐 بعد پول نداره يه تخت بخره برا خونش  يه شلوار ص ...

یکی ازبلاگرا هست تواینستا وانمود میکنه با فالوراش رو راسته و وضعشون معمولیه ولی کلی پوووول جمع کرده و اصلنم اونی ک نشون میده نیس

یکی ازبلاگرا هست تواینستا وانمود میکنه با فالوراش رو راسته و وضعشون معمولیه ولی کلی پوووول جمع کرده ...

اره دگ نميگن گلمنگلي هم جندتا خونه خريده و نميگه 

والا خوشبحالشون چه پولاي مفتي ميخورن

((ميشه برا ارامش دلم دعا كنيد؟ممنون🌹🌹))