هدییییییییی مدیر استارتر عضویت: 1399/03/30 تعداد پست: 739 عنوان بلاگرا 1102 بازدید | 26 پست بچه ها کسی میدونه جدیدا راجب بلاگرها و تعرفه تبلیغاتشون چه شایعاتی بوجود اومده؟ من خودم به شخصه واقعا از کوثر و خانم هانیه احمدی خوشم میاد و دنبالشون میکنم. اما نمیدونم راجب تعرفه تبلیغاتشون چه شایعاتی دراومده، کسی میدونه؟ 1400/05/26 | 00:31 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
moon___sa عضویت: 1399/12/12 تعداد پست: 9477 شایعه نیست حقیقته خیلی زیاد میگیرن ساریسا حیدری استوری ۸ملیون سی سی ۳۰ ملیون واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎
royaa120 عضویت: 1398/07/14 تعداد پست: 18583 قيمت خون پدرشون رو ميگيرن ((ميشه برا ارامش دلم دعا كنيد؟ممنون🌹🌹))
غضنفرم عضویت: 1398/12/03 تعداد پست: 17678 شایعه نیست حقیقته خیلی زیاد میگیرن ساریسا حیدری استوری ۸ملیون سی سی ۳۰ ملیون هر استوری?????اگر روزی دوبار استوری بذارن دوبرابر?
royaa120 عضویت: 1398/07/14 تعداد پست: 18583 يعني ماهي ١ميليارد دارن ((ميشه برا ارامش دلم دعا كنيد؟ممنون🌹🌹))
پیشیمیشی عضویت: 1398/01/31 تعداد پست: 3582 واقعا این قیمت ها هستند مگه چه کار میکنند .من فکر میکردم دیگه ۵۰۰ تومن بیشتر نیس
moon___sa عضویت: 1399/12/12 تعداد پست: 9477 هر استوری?????اگر روزی دوبار استوری بذارن دوبرابر? اره هراستوری سی سی چون فالوراش ملیونی هست سی تومن میگیره ساریسا حیدری استوری ۸تومن اگه خودش تواستوری چهرشو نشون بده ۱۵تومن واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎
eli_jaaaan عضویت: 1397/08/01 تعداد پست: 6983 شایعه نیست حقیقته خیلی زیاد میگیرن ساریسا حیدری استوری ۸ملیون سی سی ۳۰ ملیون امین فردین گفت شیما استایل ماهانه ۱ میلیارد فقط ازین تبلیغات درآمد داره دقت کن ۳۰ روز ۱ میلیارد😐😐 مفت خورای عوضی خوشا به بخت بلندم که در کنار منی
moon___sa عضویت: 1399/12/12 تعداد پست: 9477 استوری در خد ۴ الی ۵ تومن ن بابا بیشتره واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎
غضنفرم عضویت: 1398/12/03 تعداد پست: 17678 واقعا این قیمت ها هستند مگه چه کار میکنند . من فکر میکردم دیگه ۵۰۰ تومن بیشتر نیس خودمون بزرگشون میکنیم.کارخاصی نمیکنن که.