2777
2789
عنوان

بارداری با فولیکول 12

15820 بازدید | 141 پست

سلام دوستان عزیز من تازه عضو شدم میخواستم بدونم کسی بوده با توجه به استفاده از لتروزول و آمپول فولیش رشد نکنه ولی باردار بشه دکتر خیلی ناامیدم کرد فولیم12بود

عزیزم تاپیک منو بخون کسی تا حالا سینال اف زده؟؟توضیح دادم وضعیتمو ...الان خیلی خستمه حال ندارم تایپ کنم ..الانم ۱۳ هفتمه🥰ماه اول با قرص و آمپول جواب گرفتم

💏چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل هفده  سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ..زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ..بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من روز دهم پریودم سونو رفتم دکتر گفت فولکولت اندازش خیلی کوچیکه ۹هستش منم گفتم به درم انقدر نشده که اینم نشه اومدم روز هفدهم پریودم انقدر تخکگذاریم زیاد بود که شوک زده شده بودم با یبار اقدام باردار شدم وقتهایی هم که شده فولیکولام بالای هجده بودن و نشده پس تو با عشق اقدام بکن نه با استرس

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 

و اینکه الان با این وضع کرونا توروخدا بیخیال شو چندماه صبر کن تو این چندماه اصلا دارو مصرف نکن با عشق بدون استرس برو اقدام بخدا وضع کرونا بدتره برچزار تموم بشه یا کمتر بشه

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 
عزیزم تاپیک منو بخون کسی تا حالا سینال اف زده؟؟توضیح دادم وضعیتمو ...الان خیلی خستمه حال ندارم تایپ ...

من دوماهه سینال آف میزنم ماه قبل پنج تا فولی بالغ داشتم نشد این ماهم باز پنج تا فولی بالغ دارم منتظرم ببینم این ماه چی میشه

لا إله إلّا اللّه
من دوماهه سینال آف میزنم ماه قبل پنج تا فولی بالغ داشتم نشد این ماهم باز پنج تا فولی بالغ دارم منتظر ...

انشالله نتیجه میگیری من یدونه کلا داشتم ناامید نباش توکل کن خدا 

💏چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل هفده  سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ..زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ..بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم
و اینکه الان با این وضع کرونا توروخدا بیخیال شو چندماه صبر کن تو این چندماه اصلا دارو مصرف نکن با عش ...

خیلی داره دیر میشه من ازدواج دوممه 6سال گذشته تازه رفتم برای درمان واقعا این روزا خیلی از لحاظ روحی دارم اذیت میشم از ازدواج اولم ده سال میگذره

عزیزم من روز دهم پریودم سونو رفتم دکتر گفت فولکولت اندازش خیلی کوچیکه ۹هستش منم گفتم به درم انقدر نش ...

عزیزم دوره پریودت چند روزس؟؟

یا مسبب الاسباب🙏🌹 میشه برای باردارشدنم با جنسیت دلخواه همین ماه و بهتر شدن زندگیم یه صلوات مهمونم کنی؟!هرکی فرستاد بگه منم برای عاقبت بخیریش صلوات بفرستم❤️خدایا نمیدونم چرا عجیب دلم بهت قرصه این بار اصلا استرس ندارم شکم ندارم ممنونم ک ارام دلم شدی🙏❤️خیلی دوستت دارم من بنده خوبی نیستم خدایا اما تو بهترین و مهربون ترین خدای منی تو خیلی جاها ک من لیاقتشو نداشتم اما تو تنهام نزاشتی پشتم بودی و کمکم کردی خیالم تخته ک بهترینارو برام میخوای شکرت شکرت شکرت🙏❤️یا مسبب الاسباب خیلی ارومم میکنه این ذکر😘😘