2777
2789
عنوان

همکار حسود

741 بازدید | 27 پست

سلام بچه ها من حسابداری خوندم فعلا بهم گفتن ک از صندوق شروع کنم ی همکار منشی دارم ک تحصیلاتش دیپلمه تازه امسال کنکور داده دوماه میشه سرکار اومده ،هروقت ازش سوالی میپرسم انکلر باید بهش پول بدم چیزی هم ک اطلاع داشته باشه از کار ب زور بهم میگه یکم بهم دستور میده انگار مدیرم هست این خانم بچه سال هست ۱۸ سالشه ..بعنوان کسی ک کنارم هست دوست ندارم چشم نداره اونجا پیشرفت کنم موندم چیکار کنم ..دوست داشتم‌منو حسابداری ببرند ولی گفتن از صندوق شروع کن .بنظرتون چیکار کنم از طرفی نمیخوام خونه بمونم ک مادرشوهرم چون باهاش تو یه ساختمونیم تحملش کنم از طرفی از شانس بدم این جور افراد تو محیط کاریم هست شما بودید چیکار میکردید ؟؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

محل نده 

تا ی چیزی ازش میپرسم میگه کاری نداره که ...من تازه دو روز رفتم‌تو این کار ....دنبال پرونده ها بودیم ب من گفت تو بدو خودم پبدا میکنم تو برو ببین هر کی زنگ‌زد جواب بده ..این چیزها عصبیم میکنه

واااای من ۶, سااااال ی همکار اینجوری دارم فقط حسادت نیس ک بیماره هررکی همکارم شده ۲-۳ ماه تونسته باهاش کار کنه ی آدم از خودراضی حسوووده فقط راهش اینه انگار ک نمیبینیش سعی کن ازش کمتر سوال کنی از مافوقت یا بقیه بپرس اگ ب اون ارجات دادن بگو ک نمیخای ازش بپرسی! و کمتر باهاش صمیمی شو و ازش فاصله بگیر

اهمیت نده کار خودتو بکن . خواهرم با ڃنین مشکلی مواجه شد همکارش هیج کاری نمی کرد خر حمالی برا خواهرم بود شکایتشو به مدیرش کرد مدیر طرف دخترو گرفت خواهرمم از کارش استعفا داد بعدا مدیرش اومد عذرخواهی که برگرد خودش اومد واسطه فرستاد ولی خواهرم برنگشت اینقدر که اونجا اذیت شده بود

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!