2777
2789
عنوان

همکار حسود

| مشاهده متن کامل بحث + 747 بازدید | 27 پست
اهمیت نده کار خودتو بکن . خواهرم با ڃنین مشکلی مواجه شد همکارش هیج کاری نمی کرد خر حمالی برا خواهرم ...

ای وای ..من موندم چیکار کنم گیر ی مشت بچه افتادم نمیتونم‌تحملشون کنم 

ای وای ..من موندم چیکار کنم گیر ی مشت بچه افتادم نمیتونم‌تحملشون کنم 

فقط کار خودتو بکن .اهمیت نده به هر حال اون تجربش بیشتر فعلا آروم باش تا روال کار قشنگ دستت بیاد .

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فقط کار خودتو بکن .اهمیت نده به هر حال اون تجربش بیشتر فعلا آروم باش تا روال کار قشنگ دستت بیاد .

از دونفر دیگه بخوام‌بپرسم سرشون شلوغ تر هست بعد دیدم رفته تو گوش اون یکی پچ پچ میکرد فکر کنم گفته بذار خودش یاد بگیره ...خیلی بد جنس هستن

بد بختی تو اتاق جدا از هم نیستیم پیشم نشسته ولی منشی هست 

منم میز کنارمه تو اتاق فقط اون خانومه بقبه آقان! ولی اینک‌میگی سنش کمه همکار من ۳۵, سالشه وااااقعن بچس

شمام تحملتو ببر بالا چون سنش کمه و تو هم تازه واردی حس باتجربه بودن بهش دست داده درست میشه

یاد خودم میوفتم اون موقع ها ک سرکار میرفتم‌ی همکار اوردند ک بهش یاد بدم مو ب مو با ارامش بهش یاد میدادم منو نگاه اینا رو نگاه

از دونفر دیگه بخوام‌بپرسم سرشون شلوغ تر هست بعد دیدم رفته تو گوش اون یکی پچ پچ میکرد فکر کنم گفته بذ ...

خاک بر سرش

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!
منم میز کنارمه تو اتاق فقط اون خانومه بقبه آقان! ولی اینک‌میگی سنش کمه همکار من ۳۵, سالشه وااااقعن ب ...

اره واقعا حس با تجربه بودن پیدا کرده ....باشه ...یعنی دنبال کار دیگه نباشم از طرفی من بیشتر میخواستم تو حسابداری پیشرفت داشته باشم نه اینکه از صندوق شروع کنم ...چرا این کار رو کردند ؟؟

یاد خودم میوفتم اون موقع ها ک سرکار میرفتم‌ی همکار اوردند ک بهش یاد بدم مو ب مو با ارامش بهش یاد مید ...

حسود دیگه. بهت سخت خواهد گذشت 

نمیدونم چیکار کنم برم ب مدیر بگم ..نمیخوام فکر کنه ک‌زی آبشو زدم 

نه فقط تحمل کن

سلام بچه ها من ۴سال تو یه شرکت کار میکنم دو ماه یه خانمی اومده احساس میکنم حسادت میکنه و دوست نداره کسی به من احترام بزاره هرچی بهش میگی به همه میگه من دیروز یه مشکل زنونه داشتم زنگ زدم به مدیرم که حالم خوب نیست سرما خوردم میشه برم از حیام 

مدیرم اومد حالمو بپرسه سریع برگشت به اون گفت این مریضیش سرماخوردگی نیست که مریضیش از اون مریضی هاس

چند وقت پیش هم رفت پیش مژه کار من که مژه هاشو ترمیم کنه بخاطر اینکه من گفتم۳۵۰ولی مژه کار به اون گفت۷۰۰زنگ زده اونجا به پلیس اخرشم پول نداده اومده بیرون ابرو منو اونجا برده 

یه پسر تو محیط کار از من خوشش میاد به این دختر گفته کل شرکت فهمیدن چیکارش کنم تورو خدا بگید هرچی هم میشه میره زیراب میزنه راهنمایی کنید توروخدا