2821
2789

من همینجوری جذابم خدادی هست 😂

نزدیک تر از رگم🤍خدا🤍                                                             بزرگ ترین اقیانوس ّ اقیانوس ارام است ُ پس آرام باش ؛ تا :بزرگ باشی                                                                                          نیازی به پرواز نیست،همین پایین بالاتر از خیلیام🧿                   🧚‍♀️  مغرور ولی مهربون🧚‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیر  بیشتر به دوران بچگی ربط داره خدادادی نیس

منظورتون اعتماد به نفس داشتن چون من دارم 

نزدیک تر از رگم🤍خدا🤍                                                             بزرگ ترین اقیانوس ّ اقیانوس ارام است ُ پس آرام باش ؛ تا :بزرگ باشی                                                                                          نیازی به پرواز نیست،همین پایین بالاتر از خیلیام🧿                   🧚‍♀️  مغرور ولی مهربون🧚‍♀️
منظورتون اعتماد به نفس داشتن چون من دارم 

نه عزت نفس یکم فرق داره

جذابیت اینه که کاریزما داشته باشی بقیه بهتون جذب بشن خود به خود

البته خیلی خوبه که عزت نفس دارین واقعا قدرشو بدونین 

یه دارایی عالیه😍

نه عزت نفس یکم فرق داره جذابیت اینه که کاریزما داشته باشی بقیه بهتون جذب بشن خود به خود البته خیلی ...

خیلی ممنون ،شنیدم کاریزمارو 

شما دارین این ویژگی رو چطور به دست آوردین 

خیلی ممنون ،شنیدم کاریزمارو  شما دارین این ویژگی رو چطور به دست آوردین

راستش هنوز خوب به دستش نیاوردم 

ولی دارم روش کار میکنم با هیپنو تیزم و مانترا یوگا

با این روش ها خودت باورت میشه که خیلی جذابی و دوست داشتنی و کم کم میبینی که بقیه بهت جذب میشن😍

راستش هنوز خوب به دستش نیاوردم  ولی دارم روش کار میکنم با هیپنو تیزم و مانترا یوگا با این روش ...

چه عاالی مدیتیشن هم خوبه باعث آرامش میشه 

روحت رو پاک کنی از ناپاکی ها همه جذبت میشن 

خب توضیح بده گلم چی کار کنیم 

خوب هر روز خود هیپنوتیزم رو انجام بدین و به خودتون بگین خیلی جذاب و کاریزماتیک هستین

و همچنین در طول روز یه کلمه رو خیلی تکرار کنین مثلا اینکه من جذابم

اوایل حس بدی پیدا میکنین و ناخودآگاه جبهه میگیرین که این نشونه خوبیه یعنی ناخودآگاهتون حرف رو فهمیده و داره واکنش نشون میده بعدش کم کم قبول میکنه😍زندگی عالی میشه آدم از خودش لذت میبره و بقیه هم خیلی جذبت میشن

تازه جنس مخالفم عاشقت میشه 😁هر چقدر قدرتمند تری بشی در این زمینه بیشتر و پر قدرت تر میتونی جذب کنی