2777
2789
عنوان

گروه مهدوی

| مشاهده متن کامل بحث + 10352 بازدید | 1567 پست
ان شاالله به زودی خبرای خوب بدی🥰 ممنون عزیزم، توکل برخدا🙏

ان شاءالله بلطف خدا 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
عزیزم‌ طبیعی هست. ما که معصوم نیستیم. 

سلام خوبی خانمی 🌹🌹🌹🌹🌹

به حق الحسین                                                                                  اللهم العجل لولیّک الفرج                                                             ❤❤❤                                                                    دعای من                                                                       درروضها. اباعبدالله حسین علیه‌السلام                                                                                فقط ظهورامام زمانم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام عزیزم ❤ چرا گزارش  دادن انقد برات سخته درکت نمیکنم اصلا 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

چون پیرم ننه😄

هروقت پیر شدی درک می کنی🥰

فدات بشم من گلعنبر مهربونم 😍😍 خجالتم دادی حسابی ازین همه تعریف😊🥰 خیییلی ممنونم ازت عزییززدلم & ...

خدانکنه قشنگم❤

عاقبت بخیرباشی بحق مولا علی 

سلام خوبی خانمی 🌹🌹🌹🌹🌹

سلام عزیزم، الحمدالله میگذره🥰

مننون از احوال پرسی🌹🌹🌹

احوالتون خوبه؟ پسر کوچولوت چطوره؟

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
عزیزم شما لطف دارید بمن 😊 خیلی ممنونم ❤

شما بنده خوبی هستید .حلالم کنید.

التماس دعا

الحمدالله خواهری انشاءالله......الله تعالی یاری بده اینجوری پیش برم فعلاوضیعت خوبه بایدتایه سال صبرکنم ...خدابزرگه ...بازم ممنونم...💐❤

به حق الحسین                                                                                  اللهم العجل لولیّک الفرج                                                             ❤❤❤                                                                    دعای من                                                                       درروضها. اباعبدالله حسین علیه‌السلام                                                                                فقط ظهورامام زمانم 
الحمدالله خواهری انشاءالله......الله تعالی یاری بده اینجوری پیش برم فعلاوضیعت خوبه بایدتایه سال صبرک ...

خداروشکر عزیزم🥰

توکل برخدا ان شالله بهتر هم میشه. آمین

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
سلاااامممم عزییییزززدلممممم😍😍😍 خییلییی ازت ممنونم‌مهربونم ❤❤❤ نه عزیزم اینجا چت میکردیم گاهی او ...

خواهش میکنم فرشته مهربونم 

انشاءالله مادرت زنده باشه  وهمیشه اگه اشکی تو چشمت هست اشک شوق باشه

سلاممم عزیززدلمم 🌺 خییلیی ممنونم ازت مهربون ❤❤ ان شاءالله ک صلاح خداوند امسال باشه  ی آرزوه ...

یک جوری گفتی، انگار من به خدا بگم حله😁

شاید مرغ آمین در راهه، بذار من بگم دعا کنم خونه دار بشی الهی آمینننننن

ولی اینکه صلاحته به همه میگم چون ضربه های زندگیمو زمانی خوردم که به زور از خدا خواستم صلاح بدونه 😓😓😓

ولی دعا میکنم خدایا به فرشته وهمسرمش وتماممم مستاجرها یک خونه به زودی بده به سلامتی وخوشی وبا صلاحت خدای مهربون

الهی آمیننننن

تو خونت تو نمازهات به یاد بچه های گروه وریحانه(بابونه)باش🌻💚ان شاءالله

@عطر_گل_یاس_سفید     سلام بروی ماه گل یاس خودم 😍😍😍 خییلی ازتت ممنونم دوست خوبمممم ...

عزیز دلمی😍🥰❤

ان شاء الله تک تک آرزوهات برآورده بشه مهربونم😚

خیلی خوشحالم که دوستای خوبی مثل شما دارم 😍

بودن تو این گروه یکی از بهترین اتفاقای زندگیمه🌹

خوشبخت بشی گل💗

یک جوری گفتی، انگار من به خدا بگم حله😁 شاید مرغ آمین در راهه، بذار من بگم دعا کنم خونه دار بشی اله ...

منم یه بار یه چیز از خدا به زور خواستم سه سال دعا کردم و به زور حاجت گرفتم ولی هنوز دارم تاوان میدم💔

از اون موقع همیشه میگم خدایا اگه صلاحم در این کار نیست شما صلاحم رو در این کار قرار بده بعد حاجتمو بده

واااییی ان شاءالله  الهی ک خدا از دهنت بشنوه 😍😍😍 چقد دلم شاد میشه از برگشتنش 😍😍😍

وااای نمیدونی  چقد دوس دارم تعبیر بشه 

همش منتظر پیام یه کاربر جدیدم که بگه من ساداتم😍

عزیزم ماخونمون آپارتمانه دسترسی ب پشت بامم نداریم  باید چ‌کرد ؟‌😀😀 کاش میشد دعا رو خوندرو گ ...

آپارتمانتون به پشت بام راه نداره؟در ورود به پشت بام نداره؟

ثواب داره همه رو صاحب خونه میکنی😂😂😂😂😂

@عطرنرجس1400  

سلام عزیزم صبح بخیر خوبی 

تبریک بهت میگم ان شاءالله سالهای سال به خوبی و خوشی با همسرت زندگی کنی و زودتر هم صاحب خونه بشی ❤❤❤

راستش دیروز چتت رو دیدم ولی از اونجا که گفته بودید اون تاپیک چت نکنیم جوابی ندادم اینجارو هم گم کردم  الان پیدا کردمش😂😂

السلام علیک یا صاحب الزماناللهم عجل لولیک الفرج بحق حضرت زینب واسه شادی روح پدرم و سلامتی مادرم یه دونه صلوات بفرستید🌺