2777
2789
عنوان

گروه مهدوی

| مشاهده متن کامل بحث + 10352 بازدید | 1567 پست

من از خودم بدم اومده بچه ها 

وقتی برا خودم دعا میکنم با امید دعا میکنم که آره خدا حاجتم رو میده ولی وقتی برای ظهور آقا دعا میکنم اون امید رو ندارم 

انگار شدنی نباشه  

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
سلام سارا خانوم خوبی گلم؟؟ ان شاءالله همگیمون ب راه راست هدایت شیم 😊

عزیزم چند تا سوال برام پیش اومده جسارتا اول اینکه این سادات خانم کدوم کاربرمون هستن و کین و برام خیلی جالب بود عشق و علاقه بقیه به ایشون که چکار کردن که اینقدر خاطرشون عزیزه برا بقیه دوم اینکه چرا یازده مرتبه سوره توحید خونده میشه فلسفه این عدد چیه؟سوم اینکه خیلی بیشتر انتظار داشتم که بیشتر از حدیث هایی با موضوعیت ظهور و گفته هایی پیرامون این موضوع روبرو بشم هنوز هستند کسایی که فکر میکنند وقتی حضرت اسرافیل در صور میدمند و قراره قیامت بشه اون موقع زمان ظهور آقا هست یا هیچ چیزی راجب نشانه های ظهور نمیدونند میخوام خواهش کنم از دوستایی که مطالعه دارند کتابهایی که خوندن یا میشناسن رو معرفی کنند همین چیزهای به ظاهر کوچیک هم شاید بتونه چراغ راه ی عده بشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@عشق55  

سلام الهام خانم، عزیزم ان شاالله عملتون به خیر بگذره. اومدید یه خبر بدید از حالتون.

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
من از خودم بدم اومده بچه ها  وقتی برا خودم دعا میکنم با امید دعا میکنم که آره خدا حاجتم رو مید ...

عزیزم‌ طبیعی هست. ما که معصوم نیستیم. 

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
سلام عزیز مهربونم خوبی گلم؟؟😍😍 منم خییلی دلم برات تنگ شده 😘😘😘😘 مهلتش فقط روز جمعه اول ماه صف ...

الحمدالله عزیزم 

فدات بشم،خسته نباشی گلم 

دعام کن عزیزم

🌈  اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌈خدایا خودت نگهدار عزیزانم باش❤️
چون سادات جون بهم گفته بود همه ی تاپیکام قفل بشه فقط تاپیک چله باز باشه  منن این تاپیک میام ...

الهی...

آره واقعا،من باخودم میگم بچه هاکجایین ،چرا چت نمیکنن 

دلم گروه صمیمی و گرم سابق رو میخواد 

عه؟ باشه چشم ولی حتما خودتم یه تاپیک دورهمی بزن

🌈  اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌈خدایا خودت نگهدار عزیزانم باش❤️
ای کاش یه روز هممون اینجوری فکر و عمل کنیم اونوقت چقد زود مولامون ظهور میکنن🥰🥰🥰

ان شاءالله اول از خودمون شروع کنیم بعد این تفکر به دیگران ونزدیکان سرایت میکنه ما مثل زنجیر بهم وصلیم

ان شاءالله اول از خودمون شروع کنیم بعد این تفکر به دیگران ونزدیکان سرایت میکنه ما مثل زنجیر بهم وصلی ...

بله کاملا درسته انشاءالله🤲🤲

من از خودم بدم اومده بچه ها  وقتی برا خودم دعا میکنم با امید دعا میکنم که آره خدا حاجتم رو مید ...

یک جا خونده بودم ظهور در اوج نا امیدی رخ میده 

حتی اگر ما فوت بشیم چون از منتظران هستیم حتی به یاری امام زمانمون میاییم تو دعای عهد این خواسته ای هست که از خدا داریم

اللهم عجل لولیک الفرج 💚

سلام عزیز مهربونم خوبی گلم؟؟😍😍 منم خییلی دلم برات تنگ شده 😘😘😘😘 مهلتش فقط روز جمعه اول ماه صف ...

چهل تا شد؟

من دیشبش دیدم پیامو با خودم گفتم  میخونم ولی نشد 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم    

دوستای گلم یه مشکل برای کار شوهرم پیش اومده خیلی براش دعا میکنم ولی فعلا الکی کش پیدا کرده کسی دعای مخصوصی مناسب مشکل کاری بلد هست بهم بگه؟!!! 

باید تا آخر این ماه درست بشه خیلی نگرانم حقش نیست اینقدر اذیت بشه 

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

@حاجیه  

سلام ان شاءالله مشکل تون به حق حضرت  رقیه س حل بشه
این دو موردپایین رو تو گروهی دیدم ان شاءالله مشکل گشای شما هم باشه

1) نماز جعفربن طیار رو چله بخونید

2)سوره فتح رو چله بردارید

@حاجیه     سلام ان شاءالله مشکل تون به حق حضرت  رقیه س حل بشه این دو موردپایین ر ...

ممنون عزیزم لطف کردین