2777
2789
عنوان

گروه مهدوی

| مشاهده متن کامل بحث + 10352 بازدید | 1567 پست
این کلیپ‌هم تقدیم ب نگاه مهربون وعاشقانتون ب مولامون❤ @dokhi75         & ...

خیلی زیبا بود عزیز😢😔

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
سلام عزیزم حتما  ...روزی یک زیارت عاشورا به نیت ظهور اقا امام زمان (عج ) ؟؟؟

عزیزم این لینک تاپیک چله ست

مطالعه کنید 

فردا روز سی و هفتم چله ست اما همه میتونن به نیت ادامه و همراهی به جمعمون اضافه بشن

خوشحال میشیم در ادامه در چله جدید با ما همراه باشیدhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/7028558/فقط-ظهور-امام-زمانم

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الحمدلله ک هستی 😍😍 خوشحال شدم جستجو گریم نتیجه داد 😀😀 میخوام شادی دلتو ببینم آبان ماه حیف بود ...

خدا از زبونت بشنوه خواهری🥺امروز واسه مامانم داشتم تعریف میکردم گفتم یکی از دوستام بهم میگه مادر آبانی گریه کرد گفت ان شاالله 🥺

۷ساله در انتظارم  مامان شم خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن🥺😍خدا جونم مواظبِ منو همسرم باش😍 لطفا پروفایلم کپی نشه مرسی💕
خیلی زیبا بود عزیز😢😔

اگه فیلمو‌ دیدی دلت شکست ازته قلبت دعا کن 

اول واسه ظهور آقا بعد واسه بقیه منم قاطیشون 😊

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
خدا از زبونت بشنوه خواهری🥺امروز واسه مامانم داشتم تعریف میکردم گفتم یکی از دوستام بهم میگه مادر آبا ...

دعاهای مادرت بدرقه راهت هست مطمئنم میگیره ❤

الهی ک بحق این شب جمعه عزیز ، بزودی مادرت و خودت اشک شوق بریزید ازخبرمادرشدنت 🤲

خداوند سبحان هست ان شاءالله خیر هست مهربونم ⚘

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
حَضرَتِ عِشقْ عَجَبْ كربْ و بَلايى دارَدْ شَبِ جُمعه حَرَمَشْ حـال و هَوايى دارَدْ صلی‌الله‌علیک‌یا ...

شبای جمعه ادم دلش پرواز میکنه سمت کربلا 🕊🕊

خیلی ممنونم ازت مهربونم ❤

اگه فیلمو‌ دیدی دلت شکست ازته قلبت دعا کن  اول واسه ظهور آقا بعد واسه بقیه منم قاطیشون 😊

چشم مهربون محتاجیم به دعا

سلام دوستان عزیزم

چله تون داره تموم میشه 

قبول باشه از همگی التماس دعا دارم 

خوش به سعادتتون😍😍

منکه غربال شدم وجاموندم😭

خدایی چله انقد سخت نیس که گزارش سخته😅 فتحه وضمه واعراب وروز وساعت باید بزنی😂😂

دوره بعدی اگه توفیق داشتم شرکت کنم از گزارش دادن معذورم🙏

سلام ان شاءالله خوشبخت ترین باشین ،همیشه در آرامش باشین و با صلاح خدا به وقتش خونه دار بشین ان شاءالله

🌻💚😍😘

@عطرنرجس1400  

سلام خواهرای عزیزم 

من این تاپیک رو گم کرده بودم وچون تو ذهنم اینجوری بود که سادات خانم گفتن بودن کمتر چت وصحبت کنید فکر میکردم دیگه همه فقط میان گزارش  میزنن ...

همیشه به یاد تک تکتون بودم .هستم ودعاگو اگه قابل باشم‌.الهی تنتون سالم باشه ودلتون خوش

فرشته جون سالگرد عقدتون مبارک .. انشاءالله خوشبخت وعاقبت به خیر باشی وهر چی از خدا میخوای همون بشه

زیباترین لباس عروس که لایقش هستی بپوشی وتو بهترین خونه ای که حقته قدم بزاری به حق امام زمان    

سالگرد عقد فرشته جانم مبارک😍❤

چه داماد خوشبختی که تو خونه ش شکوفه بهارنارنج داره😍😍دخترم خونه دارهم میشن انشاءالله،خدا فرزندان صالح وسالم بهتون بده با خونه ای که دوسش داری🤲

همش میرسه انشاءالله 🤲

@عطرنرجس1400    

سلام عزیز دلم😍

چهارمین سالگرد عقدتون مبارک دوست خوبم😍🌹🌹🌹🌹

ان شاء الله زیر سایه آقا امام زمان سال های سال به خوبی و خوشی با هم زندگی کنید و صاحب فرزند و خونه و هر چی که دوس دارید بشید😚

عزیزم من برای خونه دار شدن دعای گندم شیخ بهاالدین عاملی رو خوندم و عجیب معجزه اتفاق افتاد و همه چیز جور شد

دعای راحتی هم هست و خیلی خیلی مجربه بارها نتیجه گرفتم

اگه دوس داشتی بخون ان شاء الله بهترینا براتون اتفاق بیفته جانم🥰🌹🌹🌹

سلام دوستان عزیزم چله تون داره تموم میشه  قبول باشه از همگی التماس دعا دارم  خوش به سعا ...

سلام عزیزم منم نمینویسم که از رو یکی از دوستان کپی میکنم 🤭🤭🤭

سلام عزیزم منم نمینویسم که از رو یکی از دوستان کپی میکنم 🤭🤭🤭

سلام گلم 

همون سه باری هم که گزارش دادم کپی بود🥴😂

سلام دوستای گلم دیشب خیلی اتفاقی ی کتاب خوب خوندم حیفم اومد بهتون معرفی نکنم چون خیلی تو سایت میبینم ...

سلام ممنون برای معرفی این کتاب خوب حتما میخرم و میخونم

بازم مرسی🌺🌺