2777
2789
عنوان

گروه مهدوی

| مشاهده متن کامل بحث + 10352 بازدید | 1567 پست
منم خیلی دلم برات تنگ شده بود عزیزم ❤❤ ان شاءالله چله جدید هم مثل این چله انجامش بعدنمازصبحه  ...

چرا عزیزم چله جدید ک شروع شد عوض میکنم

۷ساله در انتظارم  مامان شم خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن🥺😍خدا جونم مواظبِ منو همسرم باش😍 لطفا پروفایلم کپی نشه مرسی💕
@یاشهیدکربلاادرکنی     سلام دوست عزیز بابت صلواتهایی ک واسه حاجت دلم فرستاده بودی خییلی ...

سلام بنده خوب خدا

خواهش میکنم.وظیفم بود.منم از دعای شما بی نهایت سپاسگزارم

لازم نیست یاد بمونه همین قدر که خوندید 😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزدلمی😍

😍❤🌹⚘❤❤

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
چرا عزیزم چله جدید ک شروع شد عوض میکنم

الحمدلله ک هستی 😍😍

خوشحال شدم جستجو گریم نتیجه داد 😀😀

میخوام شادی دلتو ببینم آبان ماه حیف بود نباشی 😍😍

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
سلام بنده خوب خدا خواهش میکنم.وظیفم بود.منم از دعای شما بی نهایت سپاسگزارم لازم نیست یاد بمونه همی ...

سلام عزیزم من بنده خوبی نیستم واسه خدا 😊

شما خوبید ک این همه تلاش میکنید واسه شناسوندن آقا امام حسین ع و شهدای کربلا 😍😍

خواهش میکنم🌺

سلام بروی ماه یسنا خانوم😍😍 بله عزیزم سادات جان گفته بودن بعداز تموم‌شدن ماه محرم  شما نماین ...

فدات شم عزیزم من دیگه نمیتونم چله جدید شرکت کنم 

لایقش نیستم و نبودم این چله هم ب سختی دارم شرکت میکنم انگار من نمیتونم ب امام زمانمون نزدیک بشم 😢 

حلالم کنین همه.    ممنون براهمه چی. تاپایان این چله هستمو میخونم ولی دیگه نمیتونم ادامه بدم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
فدات شم عزیزم من دیگه نمیتونم چله جدید شرکت کنم  لایقش نیستم و نبودم این چله هم ب سختی دارم شر ...

عزیزم لایق هستی ❤ 

همینکه با این حالت درحدتوانت انجام دادی خودش خیلی خوبه 🌺

هروقت حالت بهتر شد بیا منتظرت هستما 😊

@گیسووان    

روز اول 🌺

بانوان ما چگونه می توانند  از حضرت زهرا (س) به ویژه در مسائل خانوادگی الگو پذیر باشند؟

الگو پذیری از حضرت زهرا (س) به میزان ارادت انسان ها و آن شخص الگو بر می گردد، هر چقدر ارادت و معرفت ما به جایگاه آن الگو بیشتر باشد، طبیعتا الگوپذیری ما هم سطح آن بالاتر می رود لذا ما باید معرفت بیشتری به جایگاه حضرت زهرا (س) به عنوان یک زن نگاه کنیم.

نکته ای که بسیار مهم است این است که حضرت فاطمه (س) فقط الگوی بانوان نبودند و الگوی همه انسان ها بودند تا جایی که امام زمان (عج) که حجت خدا بر همه مردم هستند می فرمایند: من از دختر رسول خدا برای خودم الگو می گیرم و در کارهای خودم مادرم را الگوی خودم قرار می دهم و نقل از ائمه اطهار (ع) است که ما حجت خدا بر مردم هستیم و مادرمان حضرت زهرا (س) حجت خدا بر ما است.

ادامه 👇👇👇

@گیسووان     روز اول 🌺 بانوان ما چگونه می توانند  از حضرت زهرا (س) به ویژ ...

👇👇👇

تمام زوایای زندگی حضرت زهرا (س) از جمله خلقیات، اخلاقیات فردی و اجتماعی باید به عنوان الگو برای انسان ها قرار گیرد لذا ما می توانیم با نگاه کردن به سیره و سلوک حضرت زهرا (س) از رفتار، گفتار و کردار حضرت الگو گیریم و در زندگی خود پیاده سازی کنیم که لازمه آن《 ارادت 》 است و ما باید 《ارادت بیشتری 》محضر حضرت داشته باشیم و گفتار و کردار ایشان را به عنوان الگوی علمی و عملی خود قرار دهیم.

ادامه 👇👇👇

نکته ای که وجود دارد این است که شاید برخی ها تصور کنند با توجه به جایگاه عصمت حضرت زهرا (س) و جایگاه علمی و مقام حضرت، کارهایی که ایشان انجام دادند، از دسترس ما دور باشد. 

در صورتی که این گونه نیست ما برای اینکه همیشه کسی را الگوی خود قرار دهیم باید حتما ویژگی های برتر ازما داشته باشد لذا وقتی انسان در مسیر رسیدن به این الگو حالا به تعبیری قله انسانیت خودش را قرار دهد، خدا《 برکتی در عمر، زندگی و جایگاه او》 قرار می دهد تا بتواند به آن مسیر دست پیدا کند و در آن صراط قدم بگذارد.🌺🌺🌺

عزیزم لایق هستی ❤  همینکه با این حالت درحدتوانت انجام دادی خودش خیلی خوبه 🌺 هروقت حالت بهتر ...

حَضرَتِ عِشقْ عَجَبْ كربْ و بَلايى دارَدْ
شَبِ جُمعه حَرَمَشْ حـال و هَوايى دارَدْ

صلی‌الله‌علیک‌یااباعبدالله‌الحسین‌♥️
شب‌زیارتۍارباب✨

‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌ ‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌ ‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‎‌‎‌

نکته ای که وجود دارد این است که شاید برخی ها تصور کنند با توجه به جایگاه عصمت حضرت زهرا (س) و جایگاه ...

به خودم مینگرم سخت دلم میرنجد
به خودت مینگرم منبع خوبی هایی

سـد راه تـو منـم کاش بمیـــــرم آقا
بعد مرگم به گمانم که شما می آیی
😔💔
اللهم_عجل_لولیک_الفرج‍ 

‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌ ‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌

سلام عزیزم من بنده خوبی نیستم واسه خدا 😊 شما خوبید ک این همه تلاش میکنید واسه شناسوندن آقا امام حس ...

شما بنده خوب خدا😍هستید.

منم گناهکارو روسیاهم.امام حسین و شهدای کربلا هم بزرگتر از اون هستند که منه حقیر بخوام به کسی بشناسانمشون.

(آن شهی را که به امرش فکند سایه سحاب

خواهد ار آب شود خاک در عالم نایاب )

من چی کاره ام!!!!!!؟

@koomba  

سلام گلم با توجه به پستی که توی یکی از تاپیکا گذاشتین متوجه شدم جزء منتظران ظهور هستین

ما اینجا دور هم جمع شدیم و برای ظهور حضرت مهدی زیارت عاشورا میخونیم 

اگه دوس داشتین خوشحال میشیم به جمع ما بپیوندین

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
@koomba     سلام گلم با توجه به پستی که توی یکی از تاپیکا گذاشتین متوجه شدم جزء منتظران ...

سلام عزیزم حتما  ...روزی یک زیارت عاشورا به نیت ظهور اقا امام زمان (عج ) ؟؟؟

تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158