2777
2789
عنوان

گروه مهدوی

| مشاهده متن کامل بحث + 10352 بازدید | 1567 پست

من كه از داغ حسين غرق ملال و مَحَنَم
من مسلمان شده ی دست امام حسنم
من گدای کرم گُل پسر ِ فاطمه ام
حسنی ام بنویسید به روی کفنم

◼️هفتم صفر شهادت امام حسن مجتبی(ع) تسلیت باد

یا امام حسن جان شما به کریم بودن معروفید تو رو خدا حاجت این جمعم بدید حاجت من بیچارم بدید شما رو قسم به چادر خاکی مادرتون  میدونید تو دلم چه خبره

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم    
سلام دوست عزیز خوندم   ان شاءالله هرمشکلی دارید بزودی حل بشه  ایت الکرسی هم خوندم براتون& ...

وای فرشته سلام من تو هفته هر روزی که یادم بیفته غسل میکنم یعنی باید تویه روز معین انجام میشد؟

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من كه از داغ حسين غرق ملال و مَحَنَم من مسلمان شده ی دست امام حسنم من گدای کرم گُل پسر ِ فاطمه ام حس ...

حاجتروا باشی مهسا جان انشاءالله به حق کریم اهل بیت 🤲🤲

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
حاجتروا باشی مهسا جان انشاءالله به حق کریم اهل بیت 🤲🤲

ممنونم عزیزم ان شاالله همچنین خود مهربونت و همه ی این جمع ان شاالله

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم    
ممنونم عزیزم ان شاالله همچنین خود مهربونت و همه ی این جمع ان شاالله

انشاءالله🤲🤲

خدا لعنتش کنه منو از کار و زندگی انداخته 😂😓 آره استغفار به نظرم خوب جواب میده ممنون 😙😘

❤❤❤🌺🌺🌺🌺

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
من كه از داغ حسين غرق ملال و مَحَنَم من مسلمان شده ی دست امام حسنم من گدای کرم گُل پسر ِ فاطمه ام حس ...

سلام عزیزدلم 

حالت چطوره ؟ خوبی؟

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
وای فرشته سلام من تو هفته هر روزی که یادم بیفته غسل میکنم یعنی باید تویه روز معین انجام میشد؟

سلام مهربون جانم ⚘

ن عزیزم درسته کارت  خیلی هم عالیه 😍😍

اشکالی نداره ❤❤

سلام مهربون جانم ⚘ ن عزیزم درسته کارت  خیلی هم عالیه 😍😍 اشکالی نداره ❤❤

خوب خدا روشکر عزیز جان یه لحظه فک کردم اشتباه دارم انجام میدم😘😘

خوب خدا روشکر عزیز جان یه لحظه فک کردم اشتباه دارم انجام میدم😘😘

ن عزیزم سادات جان گفته بودن یا هفته ای یبار یا هروقت دوس داری یعنی اکه زودترم باشه مشکلی نیست 😍🌺❤⚘

ن عزیزم سادات جان گفته بودن یا هفته ای یبار یا هروقت دوس داری یعنی اکه زودترم باشه مشکلی نیست 😍🌺❤⚘

❤❤❤

سلام گلم نه

خدانکنه عزیزم هروقت دوس داشتی بیا خصوصی ❤

سلام دوستای گلم دیشب خیلی اتفاقی ی کتاب خوب خوندم حیفم اومد بهتون معرفی نکنم چون خیلی تو سایت میبینم کاربرها براشون سوال پیش. میاد در مورد عدل خدا مثلا اینکه اگه خدا عادله چرا اینقدر ظلم هست یا مریضی یا سوالهایی از این قبیل که واقعا عدل خدا رو زیر سوال میبرن برا هر مسلمانی واجبه که اصول دین رو کامل بشناسه در مورد این موضوع کتاب بسیار هست که معروفترین اونها کتاب عدل الهی شهید مطهری هست اما یکم ثقیل هست نوشته کتاب و برا عموم مردم شاید خیلی راحت نباشه خوندنش 

بررسی مساله ی عدل الهی همراه با حل معمای خیر و شر *گروه محتوایی موسسه جوانان آستان قدس رضوی *

شما هم اگه کتابی خوندید تو این زمینه لطفا معرفی کنید بهم🌹