2777
2789
عنوان

گروه مهدوی

| مشاهده متن کامل بحث + 10352 بازدید | 1567 پست
اها خیلی ممنون خیالم راحت شد

خواهش میکنم گلم ❤

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب الحمدالله عزیزم ⚘ برای تقویت اراده این ذکر رو خیلی بگو 《الله الصمد》 بله گلم وقتی میخوام دعا کنم ...

ممنون حتما امتحانش میکنم 😍😍

چه مهربون ❤ من که بعضی وقتا حوصله ی دعا کردنم ندارم 😪 چون نمیدونم دقیقا چی باید بخوام

نه زینب اسم مستعارمه 😅❤

ولی خودم این اسمو بیشتر دوست دارم

بله تقریبا سر موقع میخونم ❤❤❤ تهذین نفس که راستش...بعضی وقتا یه حسی بهم دست میده که میخوام به خدا ن ...

دورت بگردم ذکر استغفار زیاد بگو و موقع تنبلی به شیطون بگو من از تو قویترم هرکاری هم کنی من خدا رو بیشتر از همه دنیا دوست دارم این رو من خیلی جواب میده تازه خل و چل بازی هم در میارم پامیشم وضو میگیرم پوزخند میزنم که دیدی من گولت نخوردم😎کلی هم واسه خودم نوشابه باز می کنم و به خودم آفرین میگم آفرین سارا دیدی روش رو کم کردی 🌹😁تو میتونی ای خوارشده رو شکست بدی🙃هر وقت تنبل شدی لجبازی کن با خودت یعنی چی که حوصلم نمیشه پاشو ببینم نماز مستحبی رو خوابیده هم میشه خوند تو خیابون در حال راه رفتن هم میشه خوند وقت آشپزی هم میشه خوند بهونه واسه خودت نیار خودت رو مجبور کن بعد میبینی چطور هی تشنه تر و حریص ار به عبادت میشی 

ممنون حتما امتحانش میکنم 😍😍 چه مهربون ❤ من که بعضی وقتا حوصله ی دعا کردنم ندارم 😪 چون نمیدونم دق ...

عزیزم اینا همه حربه های شیطانه 

ذکر استغفرالله ربی وأتوب الیه زیاد بگو 

برای هرکاری این ذکر خوبه هرمشکلی  حالا شما واسه ی کوچولو تنبلی ک میکنی بخونش 

واسه ذکر گفتنم دیگه حوصله نمیخواد آدابی نداره ک حتی درحال دراز کشیدی هم میتونی بگی 

سوره توحید‌ و صلوات هم خیلی خوبه بخونی 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
سلام دوستان عزیز لطفا واسه گره گشایی از زندگی وکار برام یه جمد بخونین ممنونم التماس دعا❤🧡💛

سلام دوست عزیز خوندم   ان شاءالله هرمشکلی دارید بزودی حل بشه 

ایت الکرسی هم خوندم براتون 

دورت بگردم ذکر استغفار زیاد بگو و موقع تنبلی به شیطون بگو من از تو قویترم هرکاری هم کنی من خدا رو بی ...

چقدر خندوندی منو سارا جان 😂❤

من وقت خالی زیاد دارما حتی سعی میکنم دائم الوضو باشم ولی بازم تنبلی میاد سراغم البته این شیطونه پر رو شده منم باید حالشو جا بیارم 😉❤

هر موقع میام اسمتو بنویسم به جای سارا می نویسم یارا بعد سریع درستش میکنم نمیدونم سرّش چیه 😂💘

عزیزم اینا همه حربه های شیطانه  ذکر استغفرالله ربی وأتوب الیه زیاد بگو  برای هرکاری این ...

خدا لعنتش کنه منو از کار و زندگی انداخته 😂😓

آره استغفار به نظرم خوب جواب میده ممنون 😙😘

چقدر خندوندی منو سارا جان 😂❤ من وقت خالی زیاد دارما حتی سعی میکنم دائم الوضو باشم ولی بازم تنبلی م ...

آره منم از این ادبیات براش استفاده میکنم فکر نکنه خبریه😉 من اشرف مخلوقاتم بزار از حسودی بمیره بدبخت حسود بی چشم و رو😁 ولی خداییش چقدر ی نفر باید بدبخت باشه که هزاران سال عبادت خدا رو کنه چه جایگاهی بهش بدن بعد اینجوری کم بیاره و تنزل پیدا کنه حالا هم از زور دلش ما رو میخواد از جایگاه خوبمون بکشه پایین 😃😂🤣