2777
2789
عنوان

گروه مهدوی

| مشاهده متن کامل بحث + 10352 بازدید | 1567 پست
سلام مهربون😍 آره عزیزم خداروشکر خوب شد یه دنیا ممنون برای دعاهات💗🌺🌹

خب الحمدلله نگران بودم 🌺

خداروشکر الهی ک همیشه تنش سالم باشه ⚘

خواهش میکنم عزیزم کاری نکردیم 😊

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
اره اتفاقا منم همین حرف نینیت رو باخودم میگفتم 😊 ان شاءالله خدا ب دلتون شادی بده دیگه داغ هیچکس ...

الهی آمین 🤲 عزیزم خدا ازدهنت بشنوه 

واقعا؟ 

راستی امروز مشهد زلزله شده😬خدا رحم کرده شهرمانشده 

ووووییییی اگه اینجا شد چیکارررکنممم 

تازه امروز قراره بریم مشهددد ،دعاکن دیگه پس لرزه نشه استرس گرفتم

🌈  اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌈خدایا خودت نگهدار عزیزانم باش❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دورت بگردم عزیزم جوابات خیلی ‌کامل بود و البته زیبا عزیز دلم سادات خانم هم هرجا هستن زیر سایه مرتضی ...

خواهش میکنم عزیزم ان شاءالله الهی آمین 🤲

آره نمیشه ینفر ازم سوال میپرسه بی سند جواب بدم .

کتاب ک درمورد حضرت مهدی عج زیاد هستش  خواستم یچیزی باشه ک هم تعداد افراد زیادی مطالعش کرده باشن و هم معتبر باشه برای اطمینان براتون پرسیدم 😊

بله عزیزم واقعا درست میگی 🌹

احسنت بهت بخاطر مطالعه زیادت 👏👏

انسان هرچقد بدونه باز کمه مخصوصا در زمینه مهدویت 😊

خواهش میکنم ساراجان خیلی هم خوشحال میشم از همصحبتی باهات ⚘⚘

اتفاقا من سرت بدرد آوردم با پیامای طولاااانیم 😀

حالا یسوال خصوصی کوچک؟ 

روزی چند ساعت کتاب میخونی؟ 😊

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
الهی آمین 🤲 عزیزم خدا ازدهنت بشنوه  واقعا؟  راستی امروز مشهد زلزله شده😬خدا رحم کرده شه ...

بله گلم واقعا 

عزیزم اصلا نترس چیزی نمیشه 

فک‌کن نشستی تو گهواره 😂😂 (یکم بخند)

سوره زلزال  و آیت  الکرسی بخون بخودتم استرس نده هیچی نیست ❤❤❤

بله گلم واقعا  عزیزم اصلا نترس چیزی نمیشه  فک‌کن نشستی تو گهواره 😂😂 (یکم بخند) سور ...

خدانکشتت ،گهوارهههه😁

خندم گرفت کاش منم انقد بیخیال باشم 

البته خانواده ی شوهرم وقتی زلزله میشه ریلکس فقط صلوات میفرستن😌

من ازاین ور به اون ور فرا رمیکنم ،شوهرمم دنبالم که خانومم آروم باش،نترس 😂نمی دونم چرا از هیچی نمی‌ترسن شجاعن خیلی 

بعدمن فرار میکنم واسه شون عجیبه اصلا نمی ترسند از زلزله مخصوصا شوهرم 🙂

چشم میخونمشون عزیزم❤️

خدانکشتت ،گهوارهههه😁 خندم گرفت کاش منم انقد بیخیال باشم  البته خانواده ی شوهرم وقتی زلزله می ...

ن من خودمم میترسم ک سریع میرم گوشه خونه 😂😂😂😂

خواستم بتو امیدواری و دل وجرأت بدم 😎😎

ازتصور فرارت با بچه خندم گرفت 😂😂😂

خیلی حوصله میخواد من که تا ده تامیشه سریع پاک میکنم

من خیلی کم وقت میکنم پاک کنم واس همین خیلی ازپیامای ک بهم میدن بی جواب میمونه 

دیشب اومدم دیدم اعلاناتم ۱۵۰ تاس😂😂😂

امروز باید بررسی کنم ببینم کیا بی جواب موندن  باز بشینم پاک کنم بعد کارام تموم شد 😊

موتور شوهرت پیدا شد ؟

من از خودم بدم اومده بچه ها  وقتی برا خودم دعا میکنم با امید دعا میکنم که آره خدا حاجتم رو مید ...

دعابرای ظهور امام عصر عج  از راه‌های نجات در دوران ظلمانی غیبت نیز هست؛ زیرا امام حسن عسکری(ع) فرمودند:
سوگند به خدا ـ فرزندم ـ دارای غیبتی خواهد بود که هیچ کس در آن دوران از هلاکت و نابودی رهایی نمی‌یابد، مگر کسی از هلاکت و نابودی رهایی نمی‌یابد، مگر کسی که خداوند او را بر اعتقاد به امامت وی استوار ساخته و بر دعا برای تعجیل ظهور آن حضرت توفیقش ببخشد. (کمال الدین، ج۲، ص۳۶۸)

یعنی اولاً دعا کردن برای فرج از راه‌های نجات از هلاکت و گمراهی در زمان غیبت است و دوماً دعا برای ظهور یک توفیق است که خدا نصیب انسان می‌کند و شاید نصیب همه کس نشود.

👇👇👇👇
وقتی بحث از ظهور به میان می‌آید برخی می‌گویند: «امام زمان به این زودی‌ها نمی‌آید»
این گونه اظهار نظرها، خلاف روایات متعدّدی است که به ما امر می‌کند هر صبح و شام منتظر فرج باشیم و تأکید می‌کند که ظهور به طور ناگهانی و زمانی که مردم گمان نمی‌برند صورت خواهد پذیرفت. 

محبّت و علاقه به امام نیز اقتضا دارد که ما ظهور را دیر نپنداریم؛ زیرا غیبت، دوران تنهایی، دل شکستگی و غصب حقّ امام است. آیا اگر فردی از عزیزان ما به زندان افتاده باشد یا به سفر رفته و بازنگشته باشد، تحمّل آن را داریم که کسی بگوید: «بی خود منتظر نباشید؛ به این زودی‌ها نخواهد آمد!» در برابر چنین سخنانی، چه واکنشی نشان خواهیم داد؟
بعضی دیگر می‌گویند ما گنهکاریم چه فایده‌ای برای ظهور دعا کنیم دعای ما مستجاب نمی‌شود. اگر بَنا بود دعای گناهکاران مستجاب نشود و از درگاه رحمت الهی مأیوس شویم، خداوند باب توبه را پیش روی بندگان خویش نمی‌گشود. مگر قرآن نمی‌فرماید که حسنات، سیّئات را از بین می‌برد؟ آیا حسنه‌ای بالاتر از دعا برای فرج که افضل اعمال در دوران غیبت شمرده شده سراغ دارید؟

سلام عزیزم

بعد این چله ،بازهم چله میذارین ؟

کاش چله بعدی صبح باشه 

الان درک میکنم چرا خانوم سادات میگفتن کلاس مهدوی صبح باشه😢

اما بیشتر گفتن نه،البته من نظر ندادم اما تو دلم گفتم خدا کنه صبح نباشه😢

ایشونم هیچی نگفتن😢

همیشه بعد نماز صبح میخوابیدم 

اما اینبار تا طلوع بیدارم خیلی حس خوبیه 

چون فک کنم بهتره از اذان تا طلوع بایدبیدار موند 

دعاها در این زمان به اجابت میرسه 

یک حالت عرفانیه خوبیه که انگار با خدا خلوت کردیمکردیم،ذهنمون درگیر نیستو...

کاش بشه همه رو قانع کرد که بیان شرکت کنن

کاش تو این گروه بشه به نماز شب هم برسم 

وترس رو کنار بذارم ،چون با اون نوشته هات دیگه نماز صبح نمیترسم وفکرم پیش خداست

امیدوارم چله بذارین🌻💚🙏

@عطرنرجس1400  

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
ن من خودمم میترسم ک سریع میرم گوشه خونه 😂😂😂😂 خواستم بتو امیدواری و دل وجرأت بدم 😎😎 ازتصور فر ...

😂

خخخخ 🤭 چه مامان ترسویی باشم من،اونجا که فرار کردم خونه مادرشوهر توعقد بودیم تا چند وقت ازشوهرم خجالت میکشیدم،ازخودمم خجالتی بودمممم دیگه بدتررر😂

من نمی دونم چرا نمی ترسند برام عجیبه😁

خودمم یادم اومد خندم گرفت،بعد از چند وقت یکم دلم شادشد،خیرببینی فرشته جون🤭

سلام عزیزم بعد این چله ،بازهم چله میذارین ؟ کاش چله بعدی صبح باشه  الان درک میکنم چرا خانوم ...

سلام عزیزدلم 😍😍

بله گلم قطعا چله هست 😍😍

وتکرار همین چلمون فقط تفاوتش اینه ک درسجده  اخر چندبار اللهم عجل لولیک الفرج ودعای سلامتی امام زمان عج میخونیم 

یه چندروز فاصله میندازم تا افراد جدید جذب بشن ان شاءالله .

درین چله یلدا جان خییلی زحمت کشید 

برای نوشتن احادیث اما گویا اکثریت دوستات حفظ نکردن احادیث رو و فقط سر سری خوندن و رد شدن  یا فقط نوشتن...

درچله بعدی من خودم روزی یک حدیث ازین حدیثا بترتیب میذارم وباید باید همه حفظ کنن در ۴۰ روز ۴۰ حدیث 

وان شاءالله چله های بعدی ادامه حدیثها ...

نباید خواسته ای ک سادات جان ازمون خواسته نادیده گرفته بشه 

بله عزیزم بیداری بین الطلوعین و تا طلوع ی چیز دیگس واثرات معنوی زیادی روی شخص میذاره 

همین تعداد اگه شرکت کنن بازم خوبه اگه کمترم بشن باز مشکلی نیست مهم اینه ی تعداد واقعا ثابت باشن ومهمتر اینکه نمازصبحامون بواسطه این چله همه اول وقت وقضا نشده الحمدلله 

حالا فعلا چله بعدی حفظ احادیث 

کم کم نماز شب وچیزای دیگه شاید بصورت اختیاری اضافه شد 

یکی ازچیزای با اهمیت هم مطالعس درزمینه مهدویت 

ان شاءالله همگی همون چیزی بشیم ک سادات جان میخواستن 

عزیزم این پیامم رو بخون شاید به کارت اومد🌺

😂 خخخخ 🤭 چه مامان ترسویی باشم من،اونجا که فرار کردم خونه مادرشوهر توعقد بودیم تا چند وقت ازشوهرم ...

الان داشتم کارانجام میدادم توخونه همش یاد تو و فرارت میفتادم و باخودم خنده 😂😂😂😂

تصور اینکه با اون وضع میدوی برام جالبه😂😂😂😂

فدات گلم همیشه بخند عزیزمممم😍😊❤❤❤❤

من از خودم بدم اومده بچه ها  وقتی برا خودم دعا میکنم با امید دعا میکنم که آره خدا حاجتم رو مید ...

@حاجیه  

عزیزم دیروز هردوتا پیامات ک درتاپیک گذاشتی خوندم 

ودیروز عصر این کلیپ رو برای شما فاطمه خانوم درست کردم ❤

عاشق شعر این کلیپ هستم وصف حال خودمه 

وقتی گفتی ناامیدی ازظهور آقا 

یاد این جمله افتادم ؛

《بیچاره منم ک یک عمر عادت کردم ب جدایی》

این کلیپ‌وببین اگه دلت شکست ازته قلبت دعا کن برای هرمشکلی ک داری ازامام زمان عج بخواه 

مطمئنم جوابت رو میدن و مستجاب میشه دعات ⚘

ان شاءالله 

مولی امیرالمؤمنین(علیه‌السلام) میفرمایند:

اِنتَظِروا الفَرَجَ وَلا تَیأسُوا مِن رَوحِ الله.
همواره در انتظار (فرج و ظهور صاحب‌الزمان علیه‌السلام) باشید و یأس و ناامیدی از رحمت خدا به خود راه مدهید. (بحار، ج ١٥، ص ١٢٣)

یادگاری ازطرف من بشما دانلودش کن داشته باشیش همیشه⚘❤😊👇👇

https://uupload.ir/view/video_۲۰۲۱۰۹۱۳۰۱۱۸۴۳۵۷۶_by_videoshow_jieq.mp4/

خواهش میکنم عزیزم ان شاءالله الهی آمین 🤲  آره نمیشه ینفر ازم سوال میپرسه بی سند جواب بدم . ...

ددورت بگردم عزیزم واقعیت اینه که من چند ساله درگیر بیماری های گوارشی هستم خونریزی های شدید و درد تواما باعث شده بود که من تقریباً هر شب بیدار باشم اوایل فقط درد می کشیدم و عصبی میشدم کم کم تصمیم گرفتم که برای پرت شدن حواس و مشغول بودن مطالعه کنم اول از تفسیر قرآن شروع کردم البته همیشه اهل مطالعه بودم اما چند ساله عادت کردم شبها بیشتر مطالعه کنم بعضی وقتها تو ی روز دوتا کتاب رو میخونم و به قول شما هر چی میخونم میبینم چقدر کم بلدم گاهی وقتها ی کلمه باعث میشه کلی کتاب در موردش بخونم و کلی تحقیق کنم جدا میگم این چیزی که الان میبینم اینه که مکتبهای فکری و عقیده ای هندی تو کل دنیا رواج بسیاری پیدا کرده و نظریه های زیادی رو میبینم که ریشه توی تفکرات بودایی داره اما اسلام حتی برا خود مسلمونها خیلی داره دور و دورتر میشه چالش من برا خودم اینه که اینقدر مطالعه داشته باشم که بدونم و بتونم از دین رسول الله و حقانیت شیعه دفاع کنم البته گفتم فقط کتابهای مذهبی نمیخونم هر دین و آیین و نظریه ای رو دنبال میکنم باور کنید تو همین سایت کسایی رو دیدم که به راحتی دارن از ی نظریه پوچ دفاع میکنند و دیگران رو ترغیب میکنند و میبینم ی عده بدون هیچ دانشی به راحتی حرفهاشون رو میپذیرند و اون موقع خیلی احساس خطر میکنم ی بچه شیعه باید بدونه تناسخ چیه کارما چیه یا هر چیز دیگه ای که اسمش رو میشنوه حتی بره دنبالش از اهل فنش بپرسه سواد اجتماعیش رو ببره بالا با قرآن مانوس باشه بتونه بگه طبق قرآن این نظریه کاملا اشتباهه یا درسته وقتی یکی مثال میگم میگه خودکشی گناهه آیه خودکشی رو بهش بگه و فقط نگه گناهه نکن واسه نمازت دلیل منطقی داشته باشی بگی من به این دلیل ها میخونم اون روز که پرسیدم چرا یازده مرتبه توحید میخونید دوتا علت رو دنبال میکردم هم فرموده حضرت علی هم اینکه فرموده بودید از طرف ائمه میخونید گفتم شاید هم از طرف یازده امام میخونید ببین این سوال ساده باعث شد شما چند تا چیز جدید هم بهم بگی و خودت دنبالش بری این خودش ی چالشه یا مثلا الکی میگم کیا به دعانویس اعتقاد دارن و چرا؟بعد بقیه رو به چالش میکشم یا هر موضوعی باعث میتونه بشه به هم تفکر رو آموزش بدیم نه صرفا انجام طوطی وار بعضی از کارها رو الانم ازت خواهش میکنم این رویه رو بین بچه های گروه راه بندازیم از هم بخوایم به همدیگه کتاب معرفی کنیم یا سخنرانی های خوب یا هر چیزی که به رشدمون منجر بشه ان شاءالله 🌹در پناه حق سرافراز باشید💖

ددورت بگردم عزیزم واقعیت اینه که من چند ساله درگیر بیماری های گوارشی هستم خونریزی های شدید و درد توا ...

خییلی هم عاالی احسنت بهت 👏👏

هدفت قابل تحسینه 😍😍

عزیزم استاد راهنمایی ک ما داشتیم بما نگفتن کارها رو فقط طوطی وار انجام بدیم ما زیارت عاشورا رو سوره توحید وهرچیز هرروز با توجه ب معنی میخونیم  فقط خوندن عبارات عربی ک ملاک نیست باید بدونیم چی داره گفته میشه ...

وراجع ب ارقام هم قبلا ینفر ازدوستان ازشون پرسیده بودن ولی جواب ندادن خودم اون زمان رفتم دنبالش ...

و اینکه من خودم بشخصه اولین هدفم خودسازی خودمه تهذیب نفس هست 

کسیکه هنوز نتونسته رو شخصیت خودش کار کنه نمیتونه رو شخصیت بقیه تاثیری بگذاره 

بدون اصلاح نفس نمیشه کاری رو پیش برد و برای جامعه کاری کرد 

شرط اول در وادی مهدویت  درست کردن خودمون و تهذیب نفس هست واین خودش زمانبر هست 

و اینکه من 

قبلا من زیاد تاپیکارو میگشتم و میدیدم عقاید مختلف رو

اینجا هرکس حرف خودش رو میزنه و حتی اگه باسندم حرف بزنی گوش نمیدن و سریع جبهه میگیرن

درسته بالا بردن اطلاعاتمون خیلی خوبه درهرزمینه ای 

ولی خب اینکه خودم اذیت بشم از بحث‌ با دیگران سعی میکنم دوری کنم 

وبیشتر تمرکزم روی خودمه تا اقناع بقیه 😊

ان شاءالله شماهم‌موفق باشی گلم 🌺❤

فرصت کردی این تاپیک رو بخون لطفا 🌺

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6769469/مشق-انتظار