2777
2789
عنوان

گروه مهدوی

| مشاهده متن کامل بحث + 10352 بازدید | 1567 پست
چهل تا شد؟ من دیشبش دیدم پیامو با خودم گفتم  میخونم ولی نشد

اره  خدا خودش کمک کرد قبل ساعت ۱۲ شب چهل تا بیشترم شد الحمدلله .

اشکال نداره ❤❤❤

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
سلام عزیزم شرمنده من چند روزی شهرستان بودم فقط تونستم گزارش رو اعلام کنم و خیلی دیر متوجه تاپیکتون ش ...

سلام عزیزم

همونشب خداخودش کمک کرد ۴۰ تا بیشترم شد 

اشکال نداره گلم 🌺

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@عطر_گل_یاس_سفید  

سلام عزیزم پسرت بهتر شد؟‌

عزیزم چند تا سوال برام پیش اومده جسارتا اول اینکه این سادات خانم کدوم کاربرمون هستن و کین و برام خیل ...

سلام عزیزم ببخش خیلی دیر جوابتو میدم خواستم سرفرصت بیام مفصل برات توضیح بدم 🌹😊

سادات خانوم کاربر امoالمصائب ۱۱۳۵  بودن 

درتاپیک‌ گروه مهدوی من اگه ببینی پیاماشون هست 

من از تیرماه پارسال خیلی اتفاقی با ایشون آشنا شدم 

مثل خواهر خونیم بود برام ..‌.

نبودش الان برای هیچکس اندازه من انقدر سخت نیست ...💔

واقعا جای خالیشو خییلی حس میکنم ...💔

ایشون ی خانوم خالص دلپاک مومن وخییلی مهربون و خوش اخلاق و واقعا دلسوز بودن 

خیلی رایگان ب همه مشاوره میدادن راهنمای زندگی خیلی ازعزیزان همین گروه و کسانی دیگه بودن 

هممیشه هممییشه برای هممون دعا میکردن با ذکر حاجتامون و هییچوقت نشده بود یک بار خودش ازمون بخواد براشون دعا کنیم یا خواسته ای داشته باشن 

همیشه باحوصله جواب تک تک بچه ها چ خصوصی چ تاپیک میدادن ... 

ایشون باعث نزدیکتر شدن همه ی ماها بحضرت مهدی عج شدن  

اولین چلمون محرم پارسال بود  یادمه همه ی بچه ها رو دونه دونه خودم جمع کردم یسریها خودشون اومدن و کم کم ب جمعمون اضافه شدن  یسریهاهم درطول راه ازجمع جدا شدن

باور نمیکنی ما تواین جمع خییلی حاجت روا داشتیم 

حتی حاجتای محال ... 

سادات جان عزیزم خییلی چیزا بما یاد دادن حتی اینجا 

کلاسای مهدویت برامون گذاشتن دوجلسه پربار 

اگه دوستان لینکشو داشتن برات میذارن ک بخونی

خداوند خواست فقط یکسال ویکماه ما ایشون رو داشته باشیم 

ازوقتی این چله رو شروع کردیم ایشون هم رفتن یعنی شرایطشون دیگه مساعد نبود ک بمونن  وبقیه راه رو سپردن دست خودمون  ...تلاش خودمون ک برسونیم خودمونو بحضرت مهدی عج 

کلا سادات جان خیییلی زحمت مارو کشیدن دربرابر این همه زحمت، ‌

انتظار ایشون ازما فقط تهذیب نفس و دعای خالصانه برای فرج امام زمان عج بود  

حفظ این جمع براشون خیلی مهم بود چون باعث ارتقای معنویتمون میشه 

امیدوارم ناامیدشون نکنیم ازخودمون 

و جواب اون همه زحمتش رو بدیم و مدیونشون نباشیم 

عزیزم چند تا سوال برام پیش اومده جسارتا اول اینکه این سادات خانم کدوم کاربرمون هستن و کین و برام خیل ...

ساراجان جواب بقیه سوالات؛

سوال دومت 👇👇

من هیچوقت ازسادات جان نپرسیدم فلسفه عدد۱۱ چی هست 

ک‌درتمام چله هامون همیشه ۱۱ بار سوره توحید میخوندیم 

اما خودم طبق تحقیقی ک کردم ب این نتیجه رسیدم که ؛

عددابجد《 هو 》 که همون معنی الله رو میده ۱۱ هست

سوره توحید هم راجع ب یگانگی وذات نامتناهی خداوند هست ک هدیه میکنیم همیشه ب خود خداوند 😍
خیلی زیباست نه ؟😍  (تاحالا ب کسی نگفته بودم اینارو 😊)

چند وقت پیش هم علت خواندن ۱۱ مرتبه سوره توحید بعد نمازصبح رو فهمیدم 

درمفاتیح حاج‌ شیخ عباس قمی آمده وروایت هست 
که هرکس هرروز بعدازنمازصبح ۱۱ مرتبه سوره توحید بخواند خداوند درآن روز راهتسلط ونفوذ شیطان را بر او می بندد.
بعضی جاها گفته شده شیطان دور اسمش خط قرمز میکشه و اونروز خیلی نمیتونه کاری انجام بده  چون حصار برای خودمون درست میکنیم باخوندن سوره توحید .
واین موضوع رو هم من قبلا نمیدونستم تازگیا یافتم 😍

پس خوندن ۱۱ مرتبه سوره توحید خالصانه بعد نماز صبح خیییلی خوبه😍 

🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺

سوال سومت 👇👇

یلداجان درتاپیک چله حدود۹۶ تا حدیث گذاشتن  ک درین مورد ک شما گفتی هم بوده  اگه کل تاپیک رو ببینی خودت متوجه میشی ...

ن عزیزم تاظهور حضرت مهدی عج رخ نده و حکومت جهانی برپا نکنن قیامت نمیشه 

به قول رهبر معظم انقلاب که فرمودند: «بعضی خیال می کنند حضرت که آمدند، آخر دنیاست! نه، تازه شروع دنیا و شروع تاریخ بشریت است، حرکت تاریخی انسان آن وقت است، آنوقت است که استعدادهای انسان ظهور خواهد کرد. هنوز این دانشی که بشر تا امروز پیدا کرده، در مقابل استعدادهایی که خدا در وجود بشر گذاشته صفر است. اگر حضرت آمدند و دنیا پر از عدل و داد شد ولی آن هنگام، آخر عمر باشد و منتظر صور اسرافیل باشیم این که کار نشد، بشر، چند هزار سال با این زحمت کار کند، بعد حضرت بیایند و دنیا را پر از عدل و داد کنند و بعد هم دنیا تمام شود. وقت ظهور حضرت، دنیا تازه شروع می شود با آمدن حضرت اول زندگی بشر، اول تاریخ و اول رشد و تعالی بشری به صورت کلان است.[۱]

🌺🌺🌺🌺🌺🌺

راجع ب کتاب هم  👇👇

عصری برات پرسیدم کتابی ک هم نشانه های ظهور درش باشه وهم وظیفه منتظران ، منتظر شدم شبی بهم جواب دادن  اسمش👇

کتاب مهدی منتظر عجل الله تعالی فرجه الشریف  
آیت الله حاج شیخ جواد خراسانی

ی چند صفحه از کتاب رو شب خودم خوندم خییلی قشنگ بود عالی 😍 حتما بخر بخون😊

⚘⚘⚘⚘⚘

الحمدلله جواب همه سوالاتو دادم 😊

حالا یصلوات ازته دل واسه سلامتی وظهور حضرت مهدی عج بفرست جانم 😍😍

ساراجان جواب بقیه سوالات؛ سوال دومت 👇👇 من هیچوقت ازسادات جان نپرسیدم فلسفه عدد۱۱ چی هس ...

دورت بگردم عزیزم جوابات خیلی ‌کامل بود و البته زیبا عزیز دلم سادات خانم هم هرجا هستن زیر سایه مرتضی علی سلامت باشند ی جا تو تاپیکهاتون خوندم که ایشون ازتون خواسته بودن برا شهادتش دعا کنید برام همین از معرفی ایشون کافی بود که تا ته ماجرا روبفهمم عزیزم در مورد تعداد سوره توحید هم این فرمایش حضرت علی علیه السلام هست دقیقا که شما هم فرمودید در مورد امام زمان هم عزیزم من برا خودم تنها نمیگم روی صحبتم با هممون بود بالاخره ی گروهی تشکیل. شده به نام نامی ایشون که توی ی شبکه جمعی و همگانی گسترده عمومی هست و هر قشری از مردم میتونه با ی سرچ ساده محتوای تاپیکهای ما رو بخونه واقعا میگم و از ته دل شیعه مرتضی علی باید و باید و باید خیلی مطالعه داشته باشه محبت دلی فایده نداره به تنهایی، من به عنوان ی شیعه باید بدونم نظر مخالفین دینم چیه با این رویه که مخالفین اسلام با مطالعه و تحقیق و نظرات دهن پرکن دارن همه جور صدمه ای بهمون از نظر اعتقادی وارد میکنن به نظر من بزرگترین تکلیف و رسالتمون اول مطالعه و تحقیق هست تو همه زمینه های مختلف نظرات مخالف و موافق رو باید بدونیم؛ برا کتاب هم ممنون من از بچه مسلمون ها همیشه میخوام کتاب بهم معرفی کنندتا تلنگری فکری باشه برا هممون واقعیتش اینه که من خودم خیلی کتاب خوندم تو این رابطه 😁کتابهای چند جلدی  آقای شفیعی سروستانی هم با موضوع مهدویت کتابهای جالبی هستن (اینو میگم به عنوان نمونه که نگید عالم بی عملم🙃)هم نوع نوشتارشون ساده و راحت هست و زبان حوزوی سختی نداره 

منم مهدی،او را بشناسیم،چشم به راه،اینک آخر الزمان،جهان موعود،دعوت به او،جلوه های انتظار  و صدها کتاب مفید دیگه هست که با معرفی بهم معرفتمون هم زیاد میشه سرتون رو درد آوردم حلال کنید🌹

@عطر_گل_یاس_سفید     سلام عزیزم پسرت بهتر شد؟‌

سلام مهربون😍

آره عزیزم خداروشکر خوب شد یه دنیا ممنون برای دعاهات💗🌺🌹

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
اره  خدا خودش کمک کرد قبل ساعت ۱۲ شب چهل تا بیشترم شد الحمدلله . اشکال نداره ❤❤❤

خدا رو شکر الحمدالله  

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم    
سلام عزیزم ببخش خیلی دیر جوابتو میدم خواستم سرفرصت بیام مفصل برات توضیح بدم 🌹😊 سادات خانوم کار ...

ان شاالله هر جا هستن سلامت باشن          

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم    
سلامت باشی عزیزم 🌺🌺 دعامیکنم عزیزدلم همتون رو 😊 نی نی چطوره خوبه؟ اذیتتم میکنه یا نه؟‌😀

قربونت عزیز 

☺️نه طفلک بچه خوبیه،تکوناش رو کم کم دارم احساس میکنم

🌈  اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌈خدایا خودت نگهدار عزیزانم باش❤️
شایدم همگی سخت مشغول تهذیب نفس باشن ک نیستن! شایدم چون سادات جان دیگه نیستن اون شور وشوق قدیم رو ند ...

من که تواین مدت انقد سختی کشیدم مرگ و میر داشتیم که کلا رد دادم دیگه احساس میکنم دیگه نمی‌کشم 😔

بمیرم واسه نی نی ام ،باخودش میگه مامانم چه غصه ای خورد...

عزیزم شایدم هرکس درگیر زندگیشه،واسه من که اینطوری بود به یادتون بودم ولی انقد کارو گرفتاری پیش اومد که نمی تونستم بیام زیاد 

فکرنکنم مشکلی داشته باشه خواهری ،نمی دونم،راستی از سادات خبری نشده؟چیکارمیکننن

قربونت عزیز  ☺️نه طفلک بچه خوبیه،تکوناش رو کم کم دارم احساس میکنم

عزیزممم‌‌ ماشاءالله الهی ک‌تن هردوتون سالم باشه  بسلامتی بدنیاش بیاری⚘⚘😍😍❤❤

من که تواین مدت انقد سختی کشیدم مرگ و میر داشتیم که کلا رد دادم دیگه احساس میکنم دیگه نمی‌کشم 😔 بم ...

اره اتفاقا منم همین حرف نینیت رو باخودم میگفتم 😊

ان شاءالله خدا ب دلتون شادی بده دیگه داغ هیچکس نبینید 

ازین ب بعد همیشه گل بچینی 😊

نمیدونم شاید ...

عزیزم همونروز قبل شروع چله سادات جان لغو کاربری کردن دیگه خبری نداریم ازشون  نمیدونم حالش  خوبه یا ن یا حتی کجاس😔 ...

ان شاالله هر جا هستن سلامت باشن            

ان شاءالله ⚘⚘

عزیزممم‌‌ ماشاءالله الهی ک‌تن هردوتون سالم باشه  بسلامتی بدنیاش بیاری⚘⚘😍😍❤❤

سلامت باشی عزیزم انشاءالله❤️