2777
2789
عنوان

گروه مهدوی

| مشاهده متن کامل بحث + 10352 بازدید | 1567 پست
دوستای گلم یه مشکل برای کار شوهرم پیش اومده خیلی براش دعا میکنم ولی فعلا الکی کش پیدا کرده کسی دعای ...

عزیزم ان شاالله مشکلشون حل بشه. نماز کن فیکون حضرت عباس ع شنیدم خیلی جواب میده.‌منتهی امتحان نکردم.

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
من اینجارو گم میکنم همش،چیشد خودت تاپیک نزدی فرشته جون؟  بقیه بچه ها ،همتون خوبین؟ دلم تنگ شده ...

سلام فائزه خانم، الحمدالله خداروشکر. خودتون خوبی؟ کوچولوتون خوبه؟

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم ان شاالله مشکلشون حل بشه. نماز کن فیکون حضرت عباس ع شنیدم خیلی جواب میده.‌منتهی امتحان نکردم.

ممنونم

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
من از خودم بدم اومده بچه ها  وقتی برا خودم دعا میکنم با امید دعا میکنم که آره خدا حاجتم رو مید ...

فراموش کردم بگم. سادات خانم خیلی تاکید داشتن. به استجابت دعا خوشبین باشیم.

سلام فائزه خانم، الحمدالله خداروشکر. خودتون خوبی؟ کوچولوتون خوبه؟

سلام عزیزم،ممنون گلم خوبیم خداروشکر 

ممنون ازاحوال پرسی تون عزیزم❤️

🌈  اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌈خدایا خودت نگهدار عزیزانم باش❤️
بچه ها چرا نمیاید تو ختم حدیث‌کسا شرکت کنید ؟؟!!!! همتونو تگ کردم که !!! هنوز ۱۰ تا مونده !!!! ...

سلام عزیزم شرمنده من چند روزی شهرستان بودم فقط تونستم گزارش رو اعلام کنم و خیلی دیر متوجه تاپیکتون شدم

سلام عزیزم،ممنون گلم خوبیم خداروشکر  ممنون ازاحوال پرسی تون عزیزم❤️

خداروشکر، خواهش میکنم عزیزم.🌹🌹🌹

@عشق55     سلام الهام خانم، عزیزم ان شاالله عملتون به خیر بگذره. اومدید یه خبر بدید از ح ...

سلام عزیز الان نیم ساعت هست ازبیمارستان مرخص شدم الهی شکر

سلام عزیز الان نیم ساعت هست ازبیمارستان مرخص شدم الهی شکر

سلام عزیزم، ان شاالله صحت و سلامتی🌺

سلام عزیزم، ان شاالله صحت و سلامتی🌺

ممنون الحمدالله‌شکر

خدا اول همه ما رو هدایت کنه بعد همه دوستامون الهی هممون شیعه واقعی باشیم دل امام زمان هم ازمون خوشنو ...

سلام عزیزم الهی آمین بحق حضرت زینب کبری س 🌺

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
الحمدالله عزیزم  فدات بشم،خسته نباشی گلم  دعام کن عزیزم

سلامت باشی عزیزم 🌺🌺

دعامیکنم عزیزدلم همتون رو 😊

نی نی چطوره خوبه؟ اذیتتم میکنه یا نه؟‌😀

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
الهی... آره واقعا،من باخودم میگم بچه هاکجایین ،چرا چت نمیکنن  دلم گروه صمیمی و گرم سابق رو می ...

شایدم همگی سخت مشغول تهذیب نفس باشن ک نیستن!

شایدم چون سادات جان دیگه نیستن اون شور وشوق قدیم رو ندارن... 😔

گفته بودن نماینده بعدی یسنا هست  باز من نیستم 

‌نمیدونم اگه تاپیک دورهمی بزنم درسته یا نه