2777
2789
عنوان

گروه مهدوی

| مشاهده متن کامل بحث + 10412 بازدید | 1567 پست
توروقرآن پسرم مریضه ازته دلتون دعاکن.الله صداتونو میشنوه کم آوردم میخوام کاسه کوزه زندگیموبشکنم بزنم ...

الان برا حاجت دلت و شفای پسرت ۱۰تا حمدوشفا میخونم خدا بهترینها رو نصیبت کنه انشاءالله

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
😔😔😔الهی قربون دل شکستت برم خیلی سخته درکت میکنم چشم عزیز دلم همیشه برات دعا میکنم انشاءالله خدا ب ...

ممنونم..خدانکنه عزیزدلی...یعنی میشه به واحدبودن خداقسم راضی ام من سرطان بگیرم ولی بچم خوب بشه.من به خالقشم گفتم منوهیچ وقت بافرزندم امتحان نکنه چون میدونم ردمیشم...دقیقا الله باهمینم امتحان میکنه...ولی زوره..قلبم داره دردمیکنه همروریختم توخودم...😔😔😭بازم شرمنده حلال کن

به حق الحسین                                                                                  اللهم العجل لولیّک الفرج                                                             ❤❤❤                                                                    دعای من                                                                       درروضها. اباعبدالله حسین علیه‌السلام                                                                                فقط ظهورامام زمانم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان برا حاجت دلت و شفای پسرت ۱۰تا حمدوشفا میخونم خدا بهترینها رو نصیبت کنه انشاءالله

یه دنیا ممنونم بااین دل تیکه تیکه شده الله به حق پهلوی شکسته عزیزانتون روبرات حفظکنه..هیچ وقت غم شمارونشناسه..هیچوقت ❤❤🙏

به حق الحسین                                                                                  اللهم العجل لولیّک الفرج                                                             ❤❤❤                                                                    دعای من                                                                       درروضها. اباعبدالله حسین علیه‌السلام                                                                                فقط ظهورامام زمانم 
عزیزمممم اینطوری نگو خدانکنه  چیزی نیست نگران نباش  دندون وسرم دردمیکنه شدید چیزی نمیتونم ...

ای جانم دورت بگردم خداروشکر که چیز مهمی‌نیست ان شاءالله زود زود زود خوب بشی نفسم   مگه میشه اسم قشنگتو یادم بره خواهر مهربونم من خیلی مدیونم بهت❤❤❤❤❤💕

یه صلوات برای ظهور پدرمون امام زمان‌ میفرستی رفیقم🌻                                                                                            
ممنونم..خدانکنه عزیزدلی...یعنی میشه به واحدبودن خداقسم راضی ام من سرطان بگیرم ولی بچم خوب بشه.من به ...

حلال خوشیت گلم🌹🌹 خدا نکنه این چه حرفیه آخه انشاءالله به خواست خدای مهربون هم تو هم پسر گلت سالها سالم و شاد کنار هم زندگی میکنید به لطف خدا امیدوار باش❤❤

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
یه دنیا ممنونم بااین دل تیکه تیکه شده الله به حق پهلوی شکسته عزیزانتون روبرات حفظکنه..هیچ وقت غم شما ...

ممنون خدا گلپسرتو برات سالم حفظش کنه و دامادیشو ببینی انشاءالله🤲🤲🤲

خیلی ازت ممنونم فاطمه ی عزیزم ❤❤

خواهش میکنم. انجام وظیفه هست.💖

سلام عزیزم روز جمعه یک نفرتون تاپیک بزنید همگی باهم ۴۰ تا حدیث کسا بخونیم اول بنیت سلامتی وتعجیل درف ...

پیشنهاد خوبیه. 🥰

عزیزممم لطف دارید همتتوون بمن 🥰🥰 عشق شماهایین ک اگه نبودین منم نبودم 😍😍😘😘 راستی صبحی شمارو ه ...

سلام عزیزم، ان شاالله صحت و سلامتی

مراقب خودت باش.🥰

توروقرآن پسرم مریضه ازته دلتون دعاکن.الله صداتونو میشنوه کم آوردم میخوام کاسه کوزه زندگیموبشکنم بزنم ...

سلام عزیز دلم، پناهت خداست. ان شاالله خدا قلبت رو آروم کنه. به حق خانم رقیه (س) پسر کوچولوت شفای کامل بگیره. به زودی خبرهای خوب بهمون بدی. آمین

حلال خوشیت گلم🌹🌹 خدا نکنه این چه حرفیه آخه انشاءالله به خواست خدای مهربون هم تو هم پسر گلت سالها س ...

ان شاالله🙏

سلام عزیزم اره دیدم دیروز کلی حرص خوردی جواب بچه ها دادی تو اون تاپیک 😀 افرین بهت ک بخودمم تذکر دا ...

فدات بشم حرص ادمودرمیارن 

عزیزاگربتونی کتیرابگیری ازعطاری بزاری روهم چرک دندونومیکشه هم اروم میشه 

پست های ۲و۳ صفحه ی آخر چقد غمگین بود 

آشناس این درد ها برام مادری که بخاطر بچه ی عزیزش زمینو زمانو چنگ میزنه 😔

خدا هیچ مادری روبا بچه ش امتحان نکنه 

دعا میکنم مادرای اینجا وکل سرزمینم از بچه شون عزیز دلشون غم نبینن

ودخترای گلم که درآینده قراره مادر بشن خداوند مهربان بچه ی سالم وصالح براشون هدیه بده که سالم بودن بچه خیلی مهمه

وگرنه مادر کاملا پیر میشه هم جسمی هم روحی😔😔😔😔

اللهم صلی علی محمدوآله محمد وعجل فرجهم                          چشم انتظارمعجزه......................

✍نقل‌ازخودخدا

اوج #رحمت خداوند به بنده اش در این آیه پیداست...

وَ إِذَا سَأَلَکَ عِبَادِی عَنِّی فَإِنِّی قَرِیبٌ أُجِیبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ فَلْیَسْتَجِیبُواْ لِی وَلْیُؤْمِنُواْ بِی لَعَلَّهُمْ یَرْشُدُونَ

و چون بندگان من (از دوری و نزدیڪی) من از تو پرسند،

(بدانند ڪه) من به آنها نزدیڪم،

هرگاه ڪسی مرا خواند دعای او را اجابت ڪنم.

پس باید دعوت مرا (و پیغمبران مرا) بپذیرند و به من بگروند،

باشد ڪه (به سعادت) راه یابند.

بقره ۱۸۶  ۝

دعا ڪننده، آنچنان مورد محبّت پروردگار قرار دارد ڪه در اين آيه، هفت مرتبه خداوند تعبير خودم را براى لطف به او بڪار برده است:

بی واسطه مهربانی را به اوج می رساند،

پادشاهی ڪه گدایی را هفت بار با صمیمانه ترین حالت به خودش میخواند…

عِبَادِی ... ای بنده من

عَنِّی ... از من

فَإِنِّی قَرِیبٌ ... پس من نزدیڪم

أُجِیبُ ...  اجابت می ڪنم من

إِذَا دَعَانِ ...  وقتی من را می خواند

فَلْیَسْتَجِیبُواْ لِی ... پس طلب جواب ڪنند ازمن

وَلْیُؤْمِنُواْ بِی ... در حالی ڪه ایمان دارند به من

پس باید ...باید ...باید ...از من طلبِ جواب ڪنی.

این امر است امر موڪد... فَلْیَسْتَجِیبُواْ لِی

باید از من طلب جواب ڪنند.

آن هم با چه حـــــالـــــی؟

در حالی ڪه به من ایمان داری ... وَ لْیُؤْمِنُواْ بِی

⇦ایمان داشته باش ڪه می شنومت. ⇨

ایمان داشته باش ڪه من نزدیڪم به تو ... فَإِنِّی قَرِیبٌ....

چقدر دلگرم ڪننده هست ڪلامت حضرت‌دِلْبَر....

دعا قضا را بر می گرداند

هر چند آن قضا و قدر شما محکم شده باشد

پس سرنوشت خودتون را با دعا تغییر  دهید

@ertebat0bakhoda