2777
2789
عنوان

گروه مهدوی

| مشاهده متن کامل بحث + 10352 بازدید | 1567 پست
این حرفا چیه گلم تو عشق همه مایی😘😘😘

عزیزممم لطف دارید همتتوون بمن 🥰🥰

عشق شماهایین ک اگه نبودین منم نبودم 😍😍😘😘

راستی صبحی شمارو هم تونمازمستحبیم دعا کردم 

بعدش هم همتووونو 😍

ازشدت دندون درد ازساعت ۴ بیداربودم تا ۷ 

یساعت فقط تونستم بخوابم دیشب 😀

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
سلامت باشی عزیز دلم آره واقعا برا خودمم مطلبش جالب بود 🌹🌹🌹

❤❤❤🌺🌺🌺🌺

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام یلدای عزیزم حالت خوبه گلم ؟؟ ببخش الان پیامت رو میخونم اندکی حال جسمیم مساعد نبود ونیست   ...

دورت بگردم الهیییییی چی شدی تووو دردوبلات بخوره تو سرم خواهریمممم   قربونت بشم خیلی خیلی دعات میکنم منتظر خبر سلامتیت هستم نفسم😭😭😭😭مهربونم زود خوب شو ما خیلی نیاز داریم بهت😭❤❤❤❤

غم مخور دادرس عاشق مظلوم خداست میگی‌نه نگاه کن😉😂

یه صلوات برای ظهور پدرمون امام زمان‌ میفرستی رفیقم🌻                                                                                            
دورت بگردم الهیییییی چی شدی تووو دردوبلات بخوره تو سرم خواهریمممم   قربونت بشم خیلی خیلی دعات م ...

عزیزمممم اینطوری نگو خدانکنه  چیزی نیست نگران نباش 

دندون وسرم دردمیکنه شدید چیزی نمیتونم بخورم 

ببخشید الکی نگرانت کردم شرمنده 🙏

اگه یموقع نمازشب خوندی تو قنوت وترت حتتما اسم منو ببر  بلکه خدا بخاطر پاکی دل تو گناهای منو هم بخشید 😊

عزیزممم لطف دارید همتتوون بمن 🥰🥰 عشق شماهایین ک اگه نبودین منم نبودم 😍😍😘😘 راستی صبحی شمارو ه ...

دستت درد نکنه عزیزم 😘😘😘

ای بابا خدا بد نده گلم بمیرم واقعا درد بدیه مخصوصا تو شرایط کرونایی که آدم نمیدونه چه کار باید بکنه اگه خیلی اذیتی توکل بر خدا برو دکتر دردش امان آدمو میبره ☹☹

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
دستت درد نکنه عزیزم 😘😘😘 ای بابا خدا بد نده گلم بمیرم واقعا درد بدیه مخصوصا تو شرایط کرونایی که آ ...

قربونت گلم ❤❤

باورت میشه ازاولی ک کرونا اومد دندون من شروع کرد بدرد ازترس همین بیماری نرفتم دکتر ایین همه وقت ک اشتباه کردم  الان ک دندون من بدترشده  دلتا هم اضافه شد بهش شانس من😊

ان شاءالله ببینیم خدا چی میخواد 

قربونت گلم ❤❤ باورت میشه ازاولی ک کرونا اومد دندون من شروع کرد بدرد ازترس همین بیماری نرفتم دکتر ای ...

انشاءالله که خدا برات سلامتی و عاقبت بخیری میخواد و به زودی زود خوب بشی🤲🤲🤲

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
سلام عزیزم خوبی؟ ببخش گلم دیرجوابتو میدم ۲ روزه دندون درد وسردرد دارم  نشد بیام این تاپیک‌ ...

فدات بشم مهربونم ان شاءالله که زود خوب بشی

دستت درد نکنه خواهری کردی خدا عاقبت بخیرتون کنه ان شاءالله وهرچی ازخدا میخوای بهتون بده

ان شاءالله❤❤❤

اللهم صلی علی محمدوآله محمد وعجل فرجهم                          چشم انتظارمعجزه......................
انشاءالله که خدا برات سلامتی و عاقبت بخیری میخواد و به زودی زود خوب بشی🤲🤲🤲

خییلی ممنونم گلم ان شاءالله همچنین ❤❤

فدات بشم مهربونم ان شاءالله که زود خوب بشی دستت درد نکنه خواهری کردی خدا عاقبت بخیرتون کنه ان شاءال ...

ان شاءالله عزیزم 

قربونت وظیفس  گفتم بهت بگم شاید یکم دلت شاد شد ❤❤

خییلی ممنونم بابت دعاهات درحقم  الهی ک خیر ببینی😍😍

فدات عزیزم ❤❤ ازم خواسته بودی دعات کنم تونمازمستحبیم دعات کردم صبحی یادت نره منم دعا کنی  ۲ ...

ممنونم ازت خواهریᥬ😘᭄ ᥬ😍᭄ 

منم تو قنوت نمازم به یادتم عزیزم هر موقع تو ذهنم اومدی دعات کردم بازم چشم🌹💖💕

ان شاالله هر چه زودتر خوب می شی عزیزم،🤲❤ دندون درد بد دردیه دندون منم نیاز به پر کردن داره موقع غذا خوردن خیلی اذیتم می کنه ولی چاره چیه فعلا باید باهاش بسازم ᥬ😒᭄ ᥬ😫᭄ 

از خاطرم نمی ری عزیزم خیالت راحت ᥬ😘᭄ 

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 
عزیزممم لطف دارید همتتوون بمن 🥰🥰 عشق شماهایین ک اگه نبودین منم نبودم 😍😍😘😘 راستی صبحی شمارو ه ...

وای عزیزم حتما برو دکتر وقتی این همه دردش یه ضربه و آروم نمی شه ᥬ☹️᭄ ᥬ😯᭄ 

فدات عزیزم ❤❤ ازم خواسته بودی دعات کنم تونمازمستحبیم دعات کردم صبحی یادت نره منم دعا کنی  ۲ ...

۱۴ تا حمد به نیت خوب شدنت می خونم عزیزم ان شاالله دردش از بین بره🤲🌟💖

❤️یک اهل دل می گفت: هر کسی نمازصبحش_قضابشه_زیرخط_صفره》🌹 👈گفت:«در حدیث اومده از امام صادق -علی ...

توروقرآن پسرم مریضه ازته دلتون دعاکن.الله صداتونو میشنوه کم آوردم میخوام کاسه کوزه زندگیموبشکنم بزنم زیزش.ول کنم برم میدونی بی پناه بودن یعنی چی .بی پناهم..دعاکن توروقسم میدم به دل زینب دعاش کن خوب بشه میدونی قلبم تیکه تیکه اس ..کسی منودرک میکنه..معلوم نه ...کیودیدین خدابعدپنج سال بهش فرزندبده باهزارتا حرف شنیدن ازاین واون...بعدروزدوم ..یعنی دوزش بودفهمیدم قلبش سوراخه...بعدبری پیش الله بهش بگی خودت دادی ازکرمت.ناقص میدی..یه دفعه ای معجزه میشه خوب میشه ...ولی.ولی ایکاش التماسش نمیکردم ای کاش زورش نمیکردم برام کاملش کنه شایدالان  میمرد این دردونمیکشیدم.خود پسرمم نمیکشید..اشتباه کردم راه برگشت ندارم...پنج ساله بابغض میخوابم هردعایی بوده که خونده نباشم دکتری نمونده که نچرخونده باشم..هیچی ندارم خداهردوماه یکبارخوبش میکنه طعم خوشبختی ومیچشم بعددوباره همان آش وهمان کاسه..چرادیگه نمیخوامش ببره پیش خودش..دعاکن خوبش نکرد لااقل ببره پیش خودش...نمیخوانمش ...موهام سفیدشده..صورتم چین وچروک مثل خانم 50ساله شدم همش 28 سالمه..دعاکن ازته قلبت 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

به حق الحسین                                                                                  اللهم العجل لولیّک الفرج                                                             ❤❤❤                                                                    دعای من                                                                       درروضها. اباعبدالله حسین علیه‌السلام                                                                                فقط ظهورامام زمانم 
توروقرآن پسرم مریضه ازته دلتون دعاکن.الله صداتونو میشنوه کم آوردم میخوام کاسه کوزه زندگیموبشکنم بزنم ...

😔😔😔الهی قربون دل شکستت برم خیلی سخته درکت میکنم چشم عزیز دلم همیشه برات دعا میکنم انشاءالله خدا به خودت وپسرت سلامتی و دل خوش بده و بیای اینجا بگی که پسرت شفای کاملشو از امام زمان گرفته 🤲🤲🤲