ای بابا خدا بد نده گلم بمیرم واقعا درد بدیه مخصوصا تو شرایط کرونایی که آدم نمیدونه چه کار باید بکنه اگه خیلی اذیتی توکل بر خدا برو دکتر دردش امان آدمو میبره ☹☹
السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران بهار۱۴۰۲
دستت درد نکنه عزیزم 😘😘😘 ای بابا خدا بد نده گلم بمیرم واقعا درد بدیه مخصوصا تو شرایط کرونایی که آ ...
قربونت گلم ❤❤
باورت میشه ازاولی ک کرونا اومد دندون من شروع کرد بدرد ازترس همین بیماری نرفتم دکتر ایین همه وقت ک اشتباه کردم الان ک دندون من بدترشده دلتا هم اضافه شد بهش شانس من😊
ان شاءالله ببینیم خدا چی میخواد
بحَقّ الحُسَین اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه اباعبدالله الحسین علیهالسلام فقط ظهور امام زمانم
منم تو قنوت نمازم به یادتم عزیزم هر موقع تو ذهنم اومدی دعات کردم بازم چشم🌹💖💕
ان شاالله هر چه زودتر خوب می شی عزیزم،🤲❤ دندون درد بد دردیه دندون منم نیاز به پر کردن داره موقع غذا خوردن خیلی اذیتم می کنه ولی چاره چیه فعلا باید باهاش بسازم ᥬ😒᭄ ᥬ😫᭄
😔😔😔الهی قربون دل شکستت برم خیلی سخته درکت میکنم چشم عزیز دلم همیشه برات دعا میکنم انشاءالله خدا به خودت وپسرت سلامتی و دل خوش بده و بیای اینجا بگی که پسرت شفای کاملشو از امام زمان گرفته 🤲🤲🤲
السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران بهار۱۴۰۲