2777
2789
عنوان

گروه مهدوی

| مشاهده متن کامل بحث + 10359 بازدید | 1567 پست

من به جز دو سه بار همیشه نماز اول وقت رو خوندم به همراه دعاها و زیارت عاشورا و اذکار .علاوه برای دعا ها دعای عهد رو نیز خوندم. 

کسی رو نت نتونستم جذب کنم‌توی سایت اصلا بلد نیستم چه جوری میشه این کار رو کرد . ولی به خانواده خودم گفتم و دوست داشتن انجام بدن. 

احادیث رو خوندم ،حفظ نکردم . 

تهذیب نفس هم قطعا کامل نیست ولی سعی ام رو کردم .تا اونجا که امکان داره اطرافیان رو هم تشویق میکنم که انجام بدن . 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   
امروز، عجب روزی بود! همه غافلگیر شدیم. ما در خانه بودیم. پدر خواب بود، مادر در آشپزخانه مشغول پخت و ...

ارزوم دیدن اون روزه....‌.تصورش دلمونو خیلی شاد میکنه

با اجتزت کپی کردم به گروههام بفرستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام من زهرا هستم .من زیارت عاشورا و اعمال رو انجام میدم ولی درمورد تهذیب نفس موفق نبودم و خیلی بخاطر این وسواس فکری دارم همش میگم فقط عمرم داره هدر میره و زیان کارم فقط ان شا الله که خدا اعمالم  رو قبول کنه و امام حسین به حق این ماه عزیز شفاعت کنه

سلام عزیزم، خداروشکر. 😊 زحمت کشیدی. اجرتون با آقا امام زمان عج

ممنونم عزیزم زحمت وشما میکشید من بلدنستم گ کنم زحمت شد ..اجرشمام باامام زمان..

به حق الحسین                                                                                  اللهم العجل لولیّک الفرج                                                             ❤❤❤                                                                    دعای من                                                                       درروضها. اباعبدالله حسین علیه‌السلام                                                                                فقط ظهورامام زمانم 
سلام عزیزم  فرشته هستم از نمایندگان قدیم الایام این گروه 😊 دریک جمله خلاصه میکنم =  (ا ...

فرشته جون فدات بشم..میدونی به لطف خداوامام زمان..جونم فداش بشه برام معجزه شدوازیه گناه کبیره نجات پداکردم یادتونه ازتون سوال پرسیدم بهم جواب دادین..الله منودر30ثانیه مونده بود به گناه کبیر نجاتم دادخدایاشکر..وای مخصوصادعای لاحول ولاقوه الابالله العلی العظییم..خیلی خوبه عالیه نجاتم داد

به حق الحسین                                                                                  اللهم العجل لولیّک الفرج                                                             ❤❤❤                                                                    دعای من                                                                       درروضها. اباعبدالله حسین علیه‌السلام                                                                                فقط ظهورامام زمانم 
امروز، عجب روزی بود! همه غافلگیر شدیم. ما در خانه بودیم. پدر خواب بود، مادر در آشپزخانه مشغول پخت و ...

موقع خوندن متن تنم لرزید. خدا کنه پیششون رو سفید باشیم در چنین روزی. ممنون بابت تاپیک زیباتون 

چرخ برهم زنم ار غیرمرادم گردد
سلام دوستان، ان شاالله حال دلتون عالی باشه. عبادتهاتون قبول باشه.🌺 ان شاالله قراره گروه پایدار ...

سلام عزیزم تاتونستم جلموگرفتم غیبت نکنم ولی ازدستم دررفته.ولی پرخاشگرواعصاب خوردکنی برای همسرم شرمنده برام دعاکنین برم دکتربرای اعصابم چون هم افسرده شدم هم اعصابم ضعیف...درمورد حدیثا هم اکثرشونو ازقبل بلدبودم تامیتونستم رعایت کردم غسل توبه روهمش به لطف خداانجامشدودرنهایت به لطف الله وامام زمانم...تونستم ازگناه کبیره برگردم ...نمیدونم امیدوارم الله تعالی منووقلبموتودینم پایدارکنه.انشاءالله ...الله تعالی ببخشه که بنده خوبی نبودم اسمم شیعه اس ولی نتونستم برای امام زمانم وبقیه امامانم آبروداری کنم الله تعالی ببخشه شرمنده ام...😢😔😔لیاقت ندارم امیرالمومنین علی (ع )مولایم باشه حتی خجالت میکشم...اون دنیا کجا خودمومخفی کنم که بگه تو شیعه من بودی که هیچ رفتاروکردارم ظاهروباطنم شبیه کسی که مولایش امام علی (ع )نیست چیکارکنم امیدوارم اون دنیاابروم پیش امامنم وبانوی دوعالم نره..چی بگم سرتاپا گناهم...

سلام دوستان، ان شاالله حال دلتون عالی باشه. عبادتهاتون قبول باشه.🌺 ان شاالله قراره گروه پایدار ...

سلام عزیزاسمم الهام بله عزیزانجام میدم فقط امرچز دوروز حدیثهارونخودم چون خیلی مریضم از درد معده دارم میمیرم 

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
سلام ممنونم همچنین  ان شا ءالله  اعمال انجام دادم ،تذهیب نفسم تا جایی که میشد رعایت کردم& ...

ریحانه خانم ممنونم تجربتون رو گفتید.  🌹🌹🌹 ان شاالله خدا قلب هممون رو آروم کنه. 🙏

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
سلام من زهرا هستم من چندبار صبح خواب موندم ولی خوندم.زیارت عاشورا و اعمالم انجام دادم حدیث ها رو خ ...

زهرا خانم ممنون عزیزم تجربتون رو گفتید. 🌹🌹🌹 

سلام ممنونم😍💕💕دیبا اسم اصلیم هست و این که بعد نماز صبح اعمال رو انجام دادم فقط یک بار استغفار و ت ...

دیبا خانم، ممنونم. 🌹🌹🌹 حال خوبت پایدار باشه. ❤ ان شاالله حال خوب روزی هممون بشه.🙏

سلام به روی ماهت فاطمه جانم😍😍😍❤ بنده هم یلدا هستم،احساس میکنم از اون شبی که سادات جان اون حرفارو ...

یلداجان ممنونم از تجربیاتت گفتی.🌹🌹🌹 خوش به سعادتت. تعریف این کتاب رو شنیدم. خودمم دانلود کردم هنوز نخوندم. اگر زحمتت نمیشه. هر سری یه مطلب ازش اینجا بذار استفاده کنیم. 🙏🥰

عزیزم اعمال انجام میدم اشتباهی کنم توبه میکنم وغسل توبه وسعی می کنم تکرارنشه وحواسم باشه دل کسی و نش ...

ثناخانم ممنونم، 🌹🌹🌹 ان شاالله هممون تو این مسیر ثابت قدم باشیم. 🙏🥰

سلام به همه ی دوستان منم فریبام. خداروشکر تونستم تا دوروز قبل نمازصبحمو اول وقت بخونم +زیارت وتسبیح ...

فریبا خانم ممنونم از تجربتون گفتید.🌹🌹🌹 برا احادیث کار جالب انجام میدید. ان شاالله عزیزم🙏🥰 حاجتروا ان شاالله