2777
2789
عنوان

گروه مهدوی

| مشاهده متن کامل بحث + 10359 بازدید | 1567 پست

گزارش اول خودم😊

فاطمه هستم.

زیارت عاشورا رو بعد نماز صبح خوندم. استغفار و توحید رو گفتم. حدیث رو ذخیره کردم. متاسفانه حفظ نکردم. هنوز کسی رو جذب نکردم. تذهیب نفس هم تلاش کردم اما موفق نبودم.

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
سلام دوستان، احوالتون خوبه؟ کسی اطلاع داره چند وقت بعد اذان، نماز اول وقت محسوب میشه؟

عزیزم در مورد سوالتون از یه نفر پرسیدم. 

گفتن ده دقیقه بعد اذان، برا نماز اول، میشه اول وقت و بیست دقیقه بعد اذان، برا نماز دوم میشه اول وقت.

اگر دوستان اطلاع دقیقتری دارن بگن.

@parinnn  

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام دوستان، ان شاالله حال دلتون عالی باشه. عبادتهاتون قبول باشه.🌺 ان شاالله قراره گروه پایدار ...

سلام ممنونم همچنین 

ان شا ءالله  اعمال انجام دادم ،تذهیب نفسم تا جایی که میشد رعایت کردم 

هر جا نتونستم سریع توبه کردم استغفار کردم سعی کردم جبران کردم 

التماس دعا برای صبوری وآرامش روح وروانم🙏🌹

سلام دوستان، ان شاالله حال دلتون عالی باشه. عبادتهاتون قبول باشه.🌺 ان شاالله قراره گروه پایدار ...

سلام

من زهرا هستم

من چندبار صبح خواب موندم ولی خوندم.زیارت عاشورا و اعمالم انجام دادم حدیث ها رو خوندم فقط و مراقبتم زیلد موفق نبودم،کسی هم جذب نکردم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم                        

سلام ممنونم😍💕💕دیبا اسم اصلیم هست و این که بعد نماز صبح اعمال رو انجام دادم فقط یک بار استغفار و توحید رو چند دقیقه بعد نیمه شب شرعی خوندم.....احادیث رو هم توی دفترم وارد کردم.البته چند تا حدیث هست برای اول ها که نبودم واردشون نکردم....و به نظرم در کل حال روحیم بهتر از قبل شده......

💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚

سلام به روی ماهت فاطمه جانم😍😍😍❤

بنده هم یلدا هستم،احساس میکنم از اون شبی که سادات جان اون حرفارو زدن خیلی به خودم اومدم،دارم اطلاعاتمو افزایش میدم کتاب مکیال المکارم رو میخونم،قرآن رو با معنی میخونم و...تهذیب نفس رو انجام میدم و وقتی شکست میخورم نا امید نمیشم و برای خودم تنبیه در نظر میگیرم برای هرگناه مثلا ۱۰۰۰ تا استغفار و...💕💕💕💕

یه صلوات برای ظهور پدرمون امام زمان‌ میفرستی رفیقم🌻                                                                                            
سلام عزیزان، بابت جذب اعضای جدید ممنونم. اجرتون با آقا امام زمان عج🌺 @عطر_گل_یاس_سفید   &nb ...

خواهش میکنم خواهرم‌ کوچکترین وظیفه ماست در مقابل آقاجانمون🙏

عزیزم اعمال انجام میدم اشتباهی کنم توبه میکنم وغسل توبه وسعی می کنم تکرارنشه وحواسم باشه دل کسی و نشکنم وبقیه موارد ،سعی در تذهیب نفس دارم ولی بازم خیلی راه تو این مسیر مونده تا طی کنم انشاالله💚

سلام به همه ی دوستان

منم فریبام. خداروشکر تونستم تا دوروز قبل نمازصبحمو اول وقت بخونم +زیارت وتسبیحات وسوره توحید. 

ولی متاسفانه دوروزه عادتم وبعد اذون فقط زیارتوباتسبیحات وتوحیدارومیخونم. 

هرروز شکر خدا گزارشارولایک میکنم وصلوات میفرستم وهمه ی احادیث اسکرین میگیرم بعدخوندن وهمچنین بادوستام وهمسایه هام گروه چله داریم اونجام میذارم هرروز یکی ازاحادیثو. 

ولی فک کنم نتونستم تهذیب نفس روبه درستی انجام بدم. ازساداتم ممنونم بابت توصیه های خوبشون. انشا.. هرجاک هستن سلامت باشند.همچنین ازشما نماینده عزیز وهمه ی کسایی ک احادیث وسوره توحید واستغفارومیذارن ممنونم اجرتون باآقاامام زمان(عج) 

انشا... ک خدااز همگی قبول کنه. خیلی خوشحالم ک بااین گروه  آشناشدم انشا... ک همگی عاقبت بخیر بشید. 

التماس دعا

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

سلام به همه دوستان عزیز

من فرشته هستم،خدا رو شکر نمازهام اول وقت بوده غیر از سه چهار بار که حدودا یک ربع بیست دقبقه تاخیر داشته،و هر روز زیارت عاشورا رو بعد نماز صبح خوندم،استغفار و سوره توحید رو هر روز خوندم

سعی در تهذیب نفس داشتم اما سرعتم خیلی کنده،ان شاالله خدا کمکم کنه چون ضعیفم

احادیث رو تو دفترم نوشتم اما متاسفانه حفظ نکردم،

بعضی از توصیه های سادات خانم رو  دو باری خوندم و سعی میکنم عمل کنم مخصوصا اینکه گفتن اول همسر و مادر و دختر خوبی برای خانواده باشیم،ان شاالله امام حسین (علیه السلام ) خودش کمکم کنه و

به حق این جمع خدا به من هم توفیق شیعه واقعی بودن رو بده

این پیام تو یکی از گروه ها بود ،زیباست اگه دوست داشتین وبلاگ رو بخونید

یک وبلاگ  که  امروز وعده دادیم وبلاگ تو فقط لیلی باش ماجرای خانمی به نام رضوان که به دلایلی از زندگی مشترکش راضی نبود حتی تصمیم می گیره خانه را ترک کنه اما متوجه میشه بارداره ، به خاطر بچه اش تصمیم میگیره توی اون زندگی جهنمی بمونه و تحمل کنه و به قولی به خاطر بچه هاش بسوزه و بسازه تا وقتی که مرگش برسه و خلاص بشه و اونجا بره بهشت و پاداش صبرهاش رو بگیرهتا اینکه طی یک سفر زیارتی با یک سلسله سخنرانی های آقای پناهیان اشنا میشه و متوجه میشه خیلی اشتباه کرده متوجه میشه که حق نداره این دنیا تو جهنم بمونه بلکه  وظیفه داره زندگی دنیایی اش رو هم بهشت کنه آدمهایی به بهشت می روند که دنیاشون رو هم بهشت کرده باشنداز طرفی میدونسته که نمی تونه همسرش رو تغییر بده پس شروع می کنه به تغییر دادن خودش و تک تک ماجراهاش رو در این وبلاگ می نویسه و خیلی زودتر از اونچه که فکر میکرده  زندگی اش زیبا میشه حتی همسرش تغییر می کنه این وبلاگ باعث زیبا شدن زندگی خیلی ها شده امیدوارم برای شما هم این اتفاق بیفتهنمیگم تمام مطالبش درسته و هیچ مطلب اشتباهی نداره، همچنان که در مورد کارهای هیچ غیرمعصومی نمیشه این رو گفت اما مطالب خوبش زیاده خصوصا برای دوستانیکه عمیق تر باشند روش کلی رو اگر یاد بگیرند فوق العاده مفیده این وبلاگ زندگی خیلی ها رو کاملا تغییر داده

http://womanart5.blogfa.com/?p=2

وبلاگ تو فقط لیلی باش

سلام عزیزم 

فرشته هستم از نمایندگان قدیم الایام این گروه 😊

دریک جمله خلاصه میکنم = 

(ازخودم تعریف کنم ک چی؟! مشک آن است ک خودببوید...

ازگزارشها مشخصه اما مهم خلوص نیته ...

من کلا راضی نیستم ازخودم اصصلا ب هیچ عنوان )

دوستان من کلا حواسم هست ب همه گزارشا لایک احادیث همه چی امانمیدونم دوستان از دستم ناراحتن یانه ک دیگه حتی وقتی تگشون میکنم حتی لایک نمیکنن یسری ها چ برسه ب جواب!

البته چندروزی تگ نکردم ببینم کیا خودشون منظمن و احادیث وسوره واستغفار رومیخونن کیا نه  ک متاسفانه اونطور ک باید نبود 

نمیدونم ...

بعد رفتن سادات جان گروه دیگه مثل قبل گرم نیست 

شاید مشکل ازمن باشه  نمیدونم  😔

سادات جان نگفته بودن ک کلا ۴۰ روز رو سکوت کنید گفتن باهم چت کنید  درتاپیک  اشکال نداره ...

اما بحث من جدا بود صلاحم اونطور بودکه یمدت زیاد چت نکنم

اگه گاهی دوستان تگم میکنن وجواب نمیدم حتما ندیدم انقدر ک اعلاناتم زیاده 

معذرت میخوام ازهمگی 🙏

لطفا اینجا همگی باهم چت کنید شبها حداقل قبل ساعت ۱۲

تا تاپیک بروز بشه و شاید چندنفر جذب شدن 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
عزیزم در مورد سوالتون از یه نفر پرسیدم.  گفتن ده دقیقه بعد اذان، برا نماز اول، میشه اول وقت و ...

سلام عزیزم مسلما اگه نماز همونموقع بعداذان خونده بشه فضیلت و تاثیرش  خیلی بیشتره . 

واینکه اداب قبل وضو و حین نمازم خیلی مهمه 

بنظر من بهتره ک‌نمازهامون رو دروقت فضیلتش بخونیم یعنی جداجدا .

مثلا نمازظهر همون سروقت بعداذان  ونماز عصر زمانش عصر، یعنی اون ساعتی ک دراپلکیشن بادصبا  تایمش نوشته شده نمازعصر ...برای نماز عشا هم همینطور هست ...

اینطوری یکم سخته ولی خب فضیلتش بیشتره 

من قبلا پرسیدم این مطلب رو 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم