سلام عزیزم، تولدت مبارک. ان شاالله زیر سایه آقا خوشبخت و عاقبت بخیر باشید. من خیلی باهاشون همصحبت ن ...
سلام گلم ممنونم عزیزم از دعای خوبت ان شاالله..
راستش منم کلی حرف و درد ودل داشتم باهاشون همش به دلم موند نتونستم وقتی اومدم که کلا لغو کاربری کرده بودن موندم با دلم چی کنم..منم هر از گاهی میرم پیامای قبلیشونو میخونم وقتایی که کم میارم فکر میکردم فقط من اینجوریم نگو شمام میخوندی
خدا نکنه والا بعد این همه مراقبت دیروز داداشم و مامانم اومدن دنبالم ک بیارنم خونه خودشون تو ماشین خو ...
سلام عزیزم، ان شاالله بهبود و سلامتی
اگر طب اسلامی قبول دارید. داروی کاشم و امام موسی کاظم ع و روغن بنفشه خیلی میتونه کمکتون کنه. چند سال آلرژی داشتم. سرفه و آبریزش بینی و بینیم کیپ بود. تا نود درصد خوب شدم.
السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران بهار۱۴۰۲
خانما دو نکته رو میخواستم بگم. که اول هم روی صحبتم خودمم هستم. امیدوارم پست رو ببینید. اگر تمایل ...
ان شاالله خدا این توفیق رو ازمون نگیره دست گل فرشته جان هم درد نکنه خدایی این مدت خیلی زحمت کشید خدا ازش راضی باشه و حاجات دلش در زودترین زمان ممکن روا ان شاالله
دست شما هم درد نکنه ردمنا جان اجرت با صاحب الزمان عجل الله و حاجاتت روا در زود ترین زمان ان شاالله