2777
2789
عنوان

گروه مهدوی

| مشاهده متن کامل بحث + 10352 بازدید | 1567 پست

@saba21sale  

سلام عزیزم، قطعا حضور شما بدون حکمت نیست.  اگر تمایل دارید با گروه ما همراه بشید. اعلام کنید. راهنمایی کنم.‌ 

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

@مهربان۴ دوستان یکیتون ایشونو تگ کنید من نمیتونم ممنون

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام عزیزان خوشحال میشیم توجمع ماباشید🖤

@اعتصامی    

@درمسیرخدا    

@atiiiish    

@باران1330    

@ارنست    

لطفاپست اول ودوم تاپیک زیرروبخونیدواگرسوالی داشتین ازردمنابپرسین

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7028558/فقط-ظهور-امام-زمانم

https://eitaa.com/siyahdune/16867 دوستت دارم مهدی جان(عج) آرام جان من، تحمل رنج های این دنیا فقط با تو برایم ممکن است💚 تا هستم ای رفیق ندانی که کیستم/ روزی سراغ وقت من آیی که نیستم/ شهید ابراهیم رییسی💔
@مهربان۴ دوستان یکیتون ایشونو تگ کنید من نمیتونم ممنون

@مهربان4  

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
@مهربان4    

ممنون عزیز دلم دستت درد نکنه🌹🌹🌹

سلام دیشب شب بدی رو گذروندم لطفا دعا کنید هرچه زودتر دخترم خوب بشه🥺

دردت بجونم توروخدا اشکم در اومد بگو دختر گلمون چیشده؟

چرامریض بود؟😭😭😭

اللهم صلی علی محمدوآله محمد وعجل فرجهم                          چشم انتظارمعجزه......................
چشمتون پرنور

فداتون‌بشم

دردت بجونم توروخدا اشکم در اومد بگو دختر گلمون چیشده؟ چرامریض بود؟😭😭😭

خدا نکنه والا بعد این همه مراقبت دیروز داداشم و مامانم اومدن دنبالم ک بیارنم خونه خودشون تو ماشین خوابید وقتی بیدار شد عطسه و ابریزش داشت شب خیلی بد شد نتونست راحت بخابه دارو گرفتم براش امروز یکم بهتر شد الان یکم دماغش گرفتس و یکی توکی سرفه میکنه

سلام لطفا از این به بعد من تگ کنید ممنون ، دوست داشتید به تاپیک های منم سر بزنید مربوط به امام رضاست ...

سلام‌چشم ببخشید من اینچند روز حالم‌خوب نبود نیومدم سر بزنم بروی چشم حتما

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
سلام یه توضیح میدین

سلام عزیزم‌من چند روزی نبودم نمیدونم کسی توضیح داده یا نه از دوستان قدیمی تر خواهش میکنم براتون توضیح بدن

@ردمنا  

@گلعنبر  

@دلویننننن  

@عطرنرجس1400  

دوستان من زیاد حالم خوب نیست فقط اومدم گزارش بدم

اگر ممکن به این دوست جدیدمون یکی توضیح بده لطفا🙏🙏

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
خدا نکنه والا بعد این همه مراقبت دیروز داداشم و مامانم اومدن دنبالم ک بیارنم خونه خودشون تو ماشین خو ...

خوب میشه عزیز دلم یه مریضیه معمولیه خوب میشه توکل برخدا شروع میکنی واسه چله؟

اللهم صلی علی محمدوآله محمد وعجل فرجهم                          چشم انتظارمعجزه......................

@فرشتهm71 عزیزم تو قسمت گزارشات از فردا بزنین روز هجدهم چون ما فردا روز هجدهمیم ، یعنی همراه ما از ادامش انجام بدین نزنین از روز اول.ممنون عزیزم🙏

@فرشتهm71   عزیزم تو قسمت گزارشات از فردا بزنین روز هجدهم چون ما فردا روز هجدهمیم ، ی ...

سلام عزیزم چشم

السلام علیک یا صاحب الزماناللهم عجل لولیک الفرج بحق حضرت زینب واسه شادی روح پدرم و سلامتی مادرم یه دونه صلوات بفرستید🌺