2777
2789
عنوان

گروه مهدوی

| مشاهده متن کامل بحث + 10352 بازدید | 1567 پست
@fa2021     @sarina63     @mina111111     @مهساعشق ...

اجرتون با امام زمان عج

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
@منتظرالقائم313     سلام عزیزم اگه تمایل دارین به جمع مهدویِ ما بپیوندین. اینجا میتونی ...

ایشون آقا هستن.

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام عزیزان خوشحال میشیم توجمع ماباشید🖤 @اعتصامی       @درمسیرخدا  & ...

اجرتون با امام زمان عج

@مهربان۴ دوستان یکیتون ایشونو تگ کنید من نمیتونم ممنون

اجرتون با آقا امام زمان عج

سلام عزیزم، تولدت مبارک. ان شاالله زیر سایه آقا خوشبخت و عاقبت بخیر باشید. من خیلی باهاشون همصحبت ن ...

سلام گلم ممنونم عزیزم از دعای خوبت ان شاالله..

راستش منم کلی حرف و درد ودل داشتم باهاشون همش به دلم موند نتونستم وقتی اومدم که کلا لغو کاربری کرده بودن   موندم با دلم چی کنم..منم هر از گاهی میرم پیامای قبلیشونو میخونم وقتایی که کم میارم فکر میکردم فقط من اینجوریم نگو شمام میخوندی

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم    
خدا نکنه والا بعد این همه مراقبت دیروز داداشم و مامانم اومدن دنبالم ک بیارنم خونه خودشون تو ماشین خو ...

سلام عزیزم، ان شاالله بهبود و سلامتی

اگر طب اسلامی قبول دارید.‌ داروی کاشم و امام موسی کاظم ع و روغن بنفشه خیلی میتونه کمکتون کنه. چند سال آلرژی داشتم‌. سرفه و آبریزش بینی و بینیم کیپ بود. تا نود درصد خوب شدم.

سلام عزیزم‌من چند روزی نبودم نمیدونم کسی توضیح داده یا نه از دوستان قدیمی تر خواهش میکنم براتون توضی ...

سلام عزیزم، ان شاالله صحت و سلامتی

بنده راهنماییشون کردم. 

@فرشتهm71   عزیزم تو قسمت گزارشات از فردا بزنین روز هجدهم چون ما فردا روز هجدهمیم ، ی ...

ممنونم بابت توضیح جامع و کاملتون

خانما دو نکته رو میخواستم بگم. که اول هم روی صحبتم خودمم هستم. امیدوارم پست رو ببینید. اگر تمایل ...

ان شاالله خدا این توفیق رو ازمون نگیره دست گل فرشته جان هم درد نکنه خدایی این مدت خیلی زحمت کشید خدا ازش راضی باشه و حاجات دلش در زودترین زمان ممکن روا ان شاالله

دست شما هم درد نکنه ردمنا جان اجرت با صاحب الزمان عجل الله و حاجاتت روا در زود ترین زمان ان شاالله

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم    
سلام گلم ممنونم عزیزم از دعای خوبت ان شاالله.. راستش منم کلی حرف و درد ودل داشتم باهاشون همش به دلم ...

خواهش میکنم 

آره خوندم. ازش عکس گرفتم. 

ان شاالله خدا کمکتون کنه. قلبتون آروم بشه.

ایشون واسطه بودن. دعا کنید خدا از این واسطه ها باز سر راهمون قرار بده. آمین

ان شاالله خدا این توفیق رو ازمون نگیره دست گل فرشته جان هم درد نکنه خدایی این مدت خیلی زحمت کشید خدا ...

ان شاالله

سلام عزیزم، ان شاالله صحت و سلامتی  بنده راهنماییشون کردم.

ممنونم🙏🙏🙏

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
سلام عزیزم چشم

چشمانت پر فروغ عزیزم ❤❤💚❤❤