سلام فرشته جان باعث و بانی این معجزه شیرین تویی قربونت برم❤❤❤❤الله من ۲ نفرو گفتم دادنامه گفتن میتونیم ولی دسترسی به اینترنت ندارن ولی بازم چشم توی هرتاپیکی که رفتم پیشنهاد میدم به بچه ها❤❤❤
بحَقّ الحُسَین اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه اباعبدلله الحسین علیه السلام فقط ظهور امام زمانم
@فرشتهm71 ،،، @پیوندانسان سلام عزیزانم ما اینجا یه جمع خیلی دوستانه داریم دور هم جمع شدیم برای سلامتی و ظهور هر چ زودتر آقا جانمان آقا صاحب الزمان زیارت عاشورا یکسری اعمال انجام میدیم و دعا میکنم اگه مایل هستین شرکت کنین عزیزم لینک و دراختیارتون بزاریم خوشحال میشیم از بودنتون 💚❤💚
السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران بهار۱۴۰۲
عزیزم خیلی به جمع منتظران ظهور خوش اومدی انشاالله آقا جانمان دست گیرشما در دوجهان بشه خواهرم ، من لینک و وارد نیستم بزارم عزیزم صفحه قلب تو پست خواهرم که اسمشون ردمنا هس لینک هس نوشته منتظران ظهور بزنین روش وارد تاپیک بشین ، تموم شرایط اونجا گفته شد ، عکس و امضاتون و مثل ما درست کنین ، زیارت عاشورا و تسبیحات خانمفاطمه زهرا ع و ۱۱مرتبه سوره توحید خیلی اسونه عزیزم نیازی هم نیس از اول بخونی غسل توبه کنین و هم زمان با ما از ادامه اش انجام بدین باز اونجا توضیحاتش هس عزیزم .🙏
السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران بهار۱۴۰۲
سلام عزیزم، ممنون بابت زحمتی که کشیدید. مورد نداره. سادات خانم گفتن از اطرافیان خودمون یا اینجا هم ...
عزیزم دوست خوبمون خانم فرشته m71ب جمعمون اضافه شدن من یسری توضیحات دادم لینک وارد نبودم بزارم گفتم از لینکی ک گذاشتین استفاده کنه لطفا بهشون کمک کنین خواهرم ممنونم🙏