2777
2789
عنوان

گروه مهدوی

| مشاهده متن کامل بحث + 10359 بازدید | 1567 پست

@anglewriter  

سلام عزیزم خوشحال میشم با ما همراهی کنید 

ما توی چله برای سلامتی و ظهور حضرت مهدی زیارت عاشورا میخونیم به همراه تهذیب نفس

اگه دوس داشتین بگید تا بیشتر براتون توضیح بدم

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
@anglewriter     سلام عزیزم خوشحال میشم با ما همراهی کنید  ما توی چله برای سلامتی ...

سلام عزیزدلم

باعث افتخاره

مرسی که بیادم بودین  

یکی دو تا چله در حال انجام دارم

اگه سعادت و عمری بود بعدش چشم

فرشته ساداتم /     تا خدا هست و خدایی میکند / مجتبی مشکل گشایی میکند   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزدلم باعث افتخاره مرسی که بیادم بودین     یکی دو تا چله در حال انجام دارم ...

ان شاء الله حاجت روا بشی گلم

هر وقت تونستی بیا به جمع ما بپیوند عزیز دل

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
ان شاء الله حاجت روا بشی گلم هر وقت تونستی بیا به جمع ما بپیوند عزیز دل

باعث افتخاره

فداتشم آبجی جااااااانم

فرشته ساداتم /     تا خدا هست و خدایی میکند / مجتبی مشکل گشایی میکند   

@atiiish  ‍   

سلام خوش اومدی عزیزم. 

تواون تاپیک پرسیده بودیدمیخاید همراه ماباشید.تگتون کردم راهنماییتون کنم. 

ب نیت ادامه چله باماهمراه بشید. وامشب غسل توبه انجام بدید وبعد نماز صبح صدقه برای سلامتی وفرج آقاامام زمان بذارید کنار. زیارت عاشوراهم بخونید ب نیابت از چهارده معصوم برای سلامتی وفرج امام زمان همچنین تسبیحات اربعه و11سوره توحید هدیه ب محضر خداوند ب همان نیت. بازم نماینده عزیز

@ردمنا   دقیقتر راهنماییتون می‌کنند.

اون تاپیک برای گزارش واین برای چت

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
@atiiish    ‍    سلام خوش اومدی عزیزم.  تواون تاپیک پرسیده بودیدمیخاید ه ...

سلام ممنونم، زحمت کشیدید. 

سلام عزیزم @atiiish 

خوش اومدید. توضیحات دوستمون کامل بود.

حتما بعد نماز صبح انجام بشه. بعد تسبیحات حضرت فاطمه (س) رو بگید. دوستمون به اشتباه گفتن تسبیحات اربعه و سپس سوره توحید و زیارت عاشورا

داخل این تاپیک پست اول و دوم نرجس کامل توضیح داده شده. بخونید. بعد انجام اعمال، حداقل تا ظهر تو این تاپیک اعلام کنید. 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7028558/فقط-ظهور-امام-زمانم

هدف از چله اول انجام واجبات و تلاش حداکثری برا ترک گناه هست. و دعا برای فرج آقا امام زمان عج هست.

بی زحمت عکس و پروفایل تون رو هم ویرایش کنید. هماهنگ با گروه بذارید.

سوالی داشتید تو این تاپیک بپرسید. تاپیکی که آدرس گذاشتم. فقط جهت اعلام و لایک و صلوات هست.

سلام ممنونم، زحمت کشیدید.   سلام عزیزم @atiiish    خوش اومدید. توضیحات دوستم ...

سلام.کاری نکردم عزیزم. 

شرمنده اشتباه شد. 

اجرتون باامام زمان(عج) 

سلام.کاری نکردم عزیزم.  شرمنده اشتباه شد.  اجرتون باامام زمان(عج)

خواهش میکنم. 

@عشق55    

@فرشته_مامان_دختری    

@مهدی_آیدا    

@عطر_گل_یاس_سفید    

@reyhanmaman    

سلام بروی ماه عزیزان دلم شبتون بخیر 🌺

شما ۵ نفر جزو کسانی هستید ک ازاول چله تابه امروز یعنی ۱۵ روز ..هرروز سروقت نمازصبحاتون  و اعمال چله رو خوندید و گزارش دادید  بهتون افتخار میکنم گلهای من ❤

ان شاء الله تا آخرش همینطور خالصانه ادامه بدید 

فقط دوستان قرار شد همگی نفری یک نفر ب این چله جذب کنیم  بنظر من تو هرتاپیکی ک میرید لینک تاپیک‌ چله رو بذارید 

یا توهمین گروه تگشون کنید وبراشون توضیح بدید شاید بجمعمون پیوستن   

طبق گفته سادات جان این کار ازضروریات هست 

صفحه ۲۶ و۲۸ و۲۹ و۳۱ تاپیک چله هم اگر احادیث رو نخوندید بخونید وبنویسید ولایک کنید 

سادات جان گفته بودن حفظ کنیم ودر زندگیمون بکار ببندیم 

ان شاءالله .

ممنونم عزیزانم 🙏🌺⚘

👇👇👇👇

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7028558/فقط-ظهور-امام-زمانم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 

@نازززززززززززنین ‍ 

@dokhi75  

@تیکه  

@niiilooo  

@ثنا3  

سلام بروی ماه عزیزان دلم شبتون بخیر 🌺

شما ۵ نفر جزو کسانی هستید ک ازاول چله تابه امروز یعنی ۱۵ روز ..هرروز سروقت نمازصبحاتون  و اعمال چله رو خوندید و گزارش دادید  بهتون افتخار میکنم گلهای من ❤

ان شاء الله تا آخرش همینطور خالصانه ادامه بدید 

فقط دوستان قرار شد همگی نفری یک نفر ب این چله جذب کنیم  بنظر من تو هرتاپیکی ک میرید لینک تاپیک‌ چله رو بذارید 

یا توهمین گروه تگشون کنید وبراشون توضیح بدید شاید بجمعمون پیوستن   

طبق گفته سادات جان این کار ازضروریات هست 

صفحه ۲۶ و۲۸ و۲۹ و۳۱ تاپیک چله هم اگر احادیث رو نخوندید بخونید وبنویسید ولایک کنید 

سادات جان گفته بودن حفظ کنیم ودر زندگیمون بکار ببندیم 

ان شاءالله .

ممنونم عزیزانم 🙏🌺⚘

👇👇👇👇

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7028558/فقط-ظهور-امام-

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
@نازززززززززززنین   ‍  @dokhi75     @تیکه     @niiilooo & ...

😔😔😔🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️❤❤❤

سلام عزیزم 

ممنونم الهی شکر

حقیقتش من به چند نفری گفتم حتی قبل اینکه شما بگید که جذب کنیم ولی متاسفانه هنوز کسی رو نتونستم جذب کنم

بازم تلاش میکنم انشاءالله که به لطف خدا و عنایت امام زمان بتونم 

سلام خواهرجان ممنون همچنین ،چشم 💚

سلام یه توضیح میدین

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚
 @ردمنا ‍  عزیز این تاپیک جدید

سلام لطفا از این به بعد من تگ کنید ممنون ، دوست داشتید به تاپیک های منم سر بزنید مربوط به امام رضاست 🙏🏻🙏🏻

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم