2777
2789
عنوان

گروه مهدوی

| مشاهده متن کامل بحث + 10359 بازدید | 1567 پست
@عشق55       @فرشته_مامان_دختری       @مهدی_آیدا &nbs ...

سلام عزیزدلم منم حواسم بهت بودا که نمازات اول وقته..منم بهت افتخار میکنم گلم  

راستش در نظرم بود تاپیک بزنم هرکی مایل بود تگش کنم ولی این پیشنهادیم که دادی خوبه اینکارم انجام میدم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم    
😊⚘⚘⚘🌺🌺🌺 عزیزم لینک تاپیک بذار هرجا تونستی  ازغریبی امام زمان عج بگو جذب کن   ان شاء ...

قربونت عزیزم انشاءالله😘😘🌷🌷🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیز دلم من تا حالا به چند نفر گفتم ولی متاسفانه نتونستم جذبشون کنم😔

احسنت گلم ک نماز صبحات سروقت بوده این ۱۵ روز 👏👏

عزیزم لینک تاپیک بذار هرجا تونستی 

ازغریبی امام زمان عج بگو جذب کن  

ان شاءالله ک‌موفق میشی

بگید یک قدم فقط واسه امام زمان عج بردارید درازاش میدونید چی میشه روزگار وزندگیتون؟

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
فرشته جان هر کیو دعوت میکنم میان شرایط چله رو میبینن میگن نه نمیتونیم منم خواهر و اینا هم که ندارم د ...

عزیزم لینک تاپیک بذار هرجا تونستی 

ازغریبی امام زمان عج بگو جذب کن  

تمام سعی خودت رو بکار بگیر

ان شاءالله ک‌موفق میشی.😊

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
احسنت گلم ک نماز صبحات سروقت بوده این ۱۵ روز 👏👏 عزیزم لینک تاپیک بذار هرجا تونستی  ازغریبی ...

فدات شم چشم حتما این کار رو میکنم

التماس دعا

خدا کنه اخلاقمم بتونم خوب کنم

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
سلام عزیزم 💚  ممنونم از لطفتون 💚 و سپاسگزارم از این گروه عالی و جمع خوبی که داریم  @ ...

عزیزم من خیلی ازشما راضی ام  دیرتر بجمعمون پیوستی اما منظم سروقت بعدنماز گزارشت رو میدی  الحمدلله ❤

ان شاءالله خدا وامام زمان عج هم ازتون راضی باشن 🤲

نورا جان هم یکی ازون اعضای منظم و عزیز هست ک تا ب امروز ازهمون اول نماز وگزارشش سروقت بوده 

خوشحالم ک توسط ایشون جذب گروه شدی😍

میدونم ک شما درتاپیک صلوات روزانه برای حضرت مهدی عج بودید و هستید 

ان شاءالله ک شما هم بتونید افرادی رو جذب کنید ازون تاپیک حتما میشه 😊

هنوز ۲۵ روز مونده دیر نیست برای ورود افراد جدید .

فقط یک چیز؛ سادات عزیزمون گفته بودن اعمال رو همگی خالصانه انجام بدیم و تهذیب نفس خیلی مهمه 

ان شاءالله همگی تمام تلاشمون رو برای خواسته ای ک ازمون داشتن بکار بگیریم و با درست انجام دادن این چله قدمی درجهت نزدیکتر کردن ظهور اقامون صاحب الزمان عج برداریم 🌺

سلام عزیزدلم منم حواسم بهت بودا که نمازات اول وقته..منم بهت افتخار میکنم گلم     راستش در ...

عزیزززممممم مهربونممم😍😍

دقیقا منتظر شنیدن این جمله از یکیتون بودم 😃😃❤❤

ممنونممم😍😍❤❤🌺🌺

اره الحمدلله خدا کمک کنه ازالان تا آخر عمر همینطور باشه 

بهتره چله بعدیمونم همینطور بعد نماز صبح باشه البته با نمایندگی جدید یسنا جان 😍😍

خوبه عزیزم هم تاپیک بزنی هم لینک بذاری هرجا تونستی 

فدات شم چشم حتما این کار رو میکنم التماس دعا خدا کنه اخلاقمم بتونم خوب کنم

دیگه تاالان باید یکم تونسته باشی 😀

۱۵ روز گذشته  باز سعی خودتو بکن 

سکوت سکوت وقت عصبانیت 😀

گله نکن تو دلت با خدا  همونم ثبت میشه 

استغفار استغفار روزانه همون ک نمایندمون میزاره واسه پاک شدن زنگار قلبمون 🌺

ان‌شاءالله هممون اراده کنیم موفق میشیم 

@ردمنا  

عزیزم لطفا جواب کاربر جوجه و دلوین رو  در صفحات قبل بده گلم .من دارم میرم 

فعلا یا علی یا زهرا ✋⚘

دیگه تاالان باید یکم تونسته باشی 😀 ۱۵ روز گذشته  باز سعی خودتو بکن  سکوت سکوت وقت عصبان ...

بعضی وقتا میگم کاش زبون نداشتم 

دیروز خراب کردم😔

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
عزیزززممممم مهربونممم😍😍 دقیقا منتظر شنیدن این جمله از یکیتون بودم 😃😃❤❤ ممنونممم😍😍❤❤🌺🌺 اره ...

خوشحال شدم اون یه نفر من بودم

ان شاالله که همین طور باشه

عزیزم من خیلی ازشما راضی ام  دیرتر بجمعمون پیوستی اما منظم سروقت بعدنماز گزارشت رو میدی  ا ...

ممنونم ازتون لطف دارید به من😊💚

ان شاءالله بتونم انجامش بدم توکل به خدا، با چند نفر حرف میزنم و درمورد گروه توضیح میدم 

سعی خودم رو میکنم که خالصانه و با تهذیب نفس انجام بدم، فکر میکنم زیاد موفق نبودم متاسفانه، ان شاءالله در آینده بهتر عمل کنم 

@نیکبه     سلام عزیزم شما ۴ روز گزارش دادی و ۳ روز گزارش ندادی  اعمال رو انجام مید ...

سلام .ببخشید بله من همه رو به لطف خداوند انجام دادم‌تا الان . ولی هر سری یه اشکالی وارد میشه . به نظرم اصل انجام‌عمله نه اینکه بیایم طبق یه متن گزارش بدیم حالا یکم این ورتر بشه اشکال نداره . 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم