2777
2789
عنوان

گروه مهدوی

| مشاهده متن کامل بحث + 10359 بازدید | 1567 پست
@0نورا0     @نیکبه     سلام دوستان. عزاداریهاتون ان شاءالله قبول باشه🖤 ...

سلام .ببخشید مجبور شدم‌پیام بزارم .

من اذکار رو خوندم و انجام دادم .فقط دونه دونه ننوشتم .

میتونید راهنمایم کنید که چه جوری امضاو عکس پروفایل بزارم .شرمنده هر کاری کردم نشد 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   
@عشق55         @ثنا3         @dokhi75   ...

عزیزمن هرروزمیخونم

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام خانوما عزاداریاتون قبول باشه ان شاءالله امروز و فردا رو گفتن ۱۰۰۰تا حمد داره اگر هرکس بخونه ...

وایییییی من آنلاین نشدم که پیامتون ببینم لایق نبودم التماس دعا

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
وایییییی من آنلاین نشدم که پیامتون ببینم لایق نبودم التماس دعا

عزیزم نیت مهمه همین که از ته دل خواستی نوشته میشه ثوابش برات❤

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم                        
سلام .ببخشید مجبور شدم‌پیام بزارم . من اذکار رو خوندم و انجام دادم .فقط دونه دونه ننوشتم . میتونید ...

سلام، اشکال نداره پیامی داشتید اینجا بذارید. ممنون میشم عکس پروفایلتون رو بزرگتر بذارید. تا با گروه هماهنگ بشه.

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
سلام .ببخشید مجبور شدم‌پیام بزارم . من اذکار رو خوندم و انجام دادم .فقط دونه دونه ننوشتم . میتونید ...

@دور  

سلام عزیزم، خوشحال میشیم با ما همراه باشید.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7028558/فقط-ظهور-امام-زمانم

در صورت تمایل بفرمایید. براتون کامل توضیح بدم‌

سلام دوستان عزیز، ان شا الله حال دلتون عالی باشه. عزاداریهاتون قبول باشه.

حتما برنامه چله رو طبق گفته سادات خانم بعد نماز صبح انجام بدید. و منظم اعلام کنید. حاجتروا انشاالله

این فایل صوتی رو دوست داشتید گوش بدید. التماس دعا

https://uupload.ir/view/4_536104273222566352_qqxh.mp3/

سلام خواهریم انشاءالله که خوشت بیاد از کار جدیدم😍❤طراحی آیه و پیش زمینه و...خیلی وقتمو گرفت ولی فکر کنم به نتیجش می ارزید😉🌸 @عطرنرجس1400  

یه صلوات برای ظهور پدرمون امام زمان‌ میفرستی رفیقم🌻                                                                                            
سلام خواهریم انشاءالله که خوشت بیاد از کار جدیدم😍❤طراحی آیه و پیش زمینه و...خیلی وقتمو گرفت ولی فکر ...

@عطرنرجس1400 نمیدونم چرا تگ نمیشی😑😂

یه صلوات برای ظهور پدرمون امام زمان‌ میفرستی رفیقم🌻                                                                                            
ممنون عزیز دلم‌

امضاتون کامل کپی نشده. باید دوباره ویرایش کنید. کاملش این هست.

سلام خانما حال روحیم خوب نیس میشه منودعاکنین ناامیدم اززندگی کردن واقعاداغونم...😳😔😔

به حق الحسین                                                                                  اللهم العجل لولیّک الفرج                                                             ❤❤❤                                                                    دعای من                                                                       درروضها. اباعبدالله حسین علیه‌السلام                                                                                فقط ظهورامام زمانم 

@عشق55     

@ثنا3      

@dokhi75      

@ماهور68      

@مهتاجبانو      

سلام دوستان احادیث صفحه ۲۲ و۲۴ هر ۶ تاش رو لطفا ببینید ویادداشت وحفظ بفرمایید.

صفحه ۲۴ سوره توحید واستغفار هم لطفا بخونید ولایک کنید .

سادات جان گفته بودن زمان خواندن زیارت عاشورا هر ۴۰ روز بعد نمازصبح اول وقت هست اما بعضی دوستان ظهر یا شب یا بعدازظهر گزارش میدن  ان شاءالله ک اون عزیزان هم هرروز زیارت رو بعدنماز صبح خونده باشن و فقط گزارششون درون ساعات باشه.😊

عزیزان لطفا لطفا

👇👇

همگی فردا صبح برای گزارش دقیقا بنویسین  روز ۱۲  

من چندین بارم قبلا گفته بودم ک هرکس دیرتر بهمون پیوست بنیت ادامه ب جمع میپیونده ولی دوستان هرکس یروز متغیر برای خودش نوشته و انگار کسی گوش نمیده بحرف ما😊

عزیزان شما عقب نیستید خودسادات خانوم گفتن این رو  

باخیال راحت بنیت ادامه همراهی کنید 

همگی فردا روز دوازدهم چله هستیم  

متوجه شدید عزیزانممم ؟!!!!!!❤❤

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7028558/فقط-ظهور-امام-زمانم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 

@یوکابد۷۷  

@yasnayasan  

@ردمنا  

@مامان_بچه_هام  

@گلعنبر  

سلام دوستان احادیث صفحه ۲۲ و۲۴ هر ۶ تاش رو لطفا ببینید ویادداشت وحفظ بفرمایید.

صفحه ۲۴ سوره توحید واستغفار هم لطفا بخونید ولایک کنید .

سادات جان گفته بودن زمان خواندن زیارت عاشورا هر ۴۰ روز بعد نمازصبح اول وقت هست اما بعضی دوستان ظهر یا شب یا بعدازظهر گزارش میدن  ان شاءالله ک اون عزیزان هم هرروز زیارت رو بعدنماز صبح خونده باشن و فقط گزارششون درون ساعات باشه.😊

عزیزان لطفا لطفا

👇👇

همگی فردا صبح برای گزارش دقیقا بنویسین  روز ۱۲  

من چندین بارم قبلا گفته بودم ک هرکس دیرتر بهمون پیوست بنیت ادامه ب جمع میپیونده ولی دوستان هرکس یروز متغیر برای خودش نوشته و انگار کسی گوش نمیده بحرف ما😊

عزیزان شما عقب نیستید خودسادات خانوم گفتن این رو  

باخیال راحت بنیت ادامه همراهی کنید 

همگی فردا روز دوازدهم چله هستیم  

متوجه شدید عزیزانممم ؟!!!!!!❤❤

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7028558/فقط-ظهور-امام-

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم