2777
2789
عنوان

گروه مهدوی

| مشاهده متن کامل بحث + 10359 بازدید | 1567 پست

@anistone  

@گیسووان  

@zibajooon  

@حاجیه  

@zahraiii70  

سلام دوستان. عزاداریهاتون ان شاءالله قبول باشه🖤

صفحه ۱۸ و ۲۰ تاپیک چله احادیث و سوره توحید واستغفار رو بخونید ولایک کنید 

همیشه تعداد لایکای استغفار کمتره  زیاد وقت نمیبره 

روزی ۲۵ بار اون ذکر رو گفتن . لطفا بخونید عزیزای من...

حتما ی فایده ای داره ک بهمون گفتن روزانه بخونیم 😊

👇👇👇

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7028558/فقط-ظهور-امام-زمانم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 

@0نورا0  

@نیکبه  

سلام دوستان. عزاداریهاتون ان شاءالله قبول باشه🖤

صفحه ۱۸ و ۲۰ تاپیک چله احادیث و سوره توحید واستغفار رو بخونید ولایک کنید 

همیشه تعداد لایکای استغفار کمتره  زیاد وقت نمیبره 

روزی ۲۵ بار اون ذکر رو گفتن . لطفا بخونید عزیزای من...

حتما ی فایده ای داره ک بهمون گفتن روزانه بخونیم 😊

👇👇👇

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=204049958]@یاشهیدکربلاادرکنی ‍  سلام عزیزم، ممنونم بابت معرفی استاد. و اینکه ممنون‌ میشم ...

خواهش میکنم. نیاز به عذر خواهی نیست. چون شما اطلاع نداشتید. 

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
@عشق55         @ثنا3         @dokhi75   ...

سلام عزیزم چشم عزاداریتون قبول❤💕❤

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
@ردمنا     @yalda_mgn     @بقچم     @فرشته_مامان_دختری   ...

سلام عزیزم، من میگم.‌ به روی چشم.‌ 

@عشق55         @ثنا3         @dokhi75   ...

من ندیدم استغفار اصلا

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم                        
خواهش میکنم. نیاز به عذر خواهی نیست. چون شما اطلاع نداشتید. 

اطلاع داشتم اونجا نباید پست بزارم ولی نمیدونستم کجا باید بزارم.پس عذرخواهی لازمه😊حلال بفرمایید

من ندیدم استغفار اصلا

۲۵ مرتبه بگویید: «اللَّهُمَ‏ اغْفِرْ لِلْمُؤْمِنِینَ وَ الْمُؤْمِنَاتِ، وَ الْمُسْلِمِینَ وَ الْمُسْلِمَاتِ»

این منظورشونه

زیر احادیث زیر عکس الله هر روز میذارن

@یوکابد۷۷     @yasnayasan     @گلعنبر     @leylaa132   ...

سلام عزیزم..عزاداری های شمام قبول درگاه حق

استغفارو من هر شب قبل از خواب میخونم 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم    
من ندیدم استغفار اصلا

آخرین تاپیک

@عطرنرجس1400  

اونجا یکی از نماینده ها هر روز استغفارو میزاره

سوره توحید و احادیثم اونجا گذاشته میشه وقتی که خوندی باید لایک کنی که معلوم بشه خوندی

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم    

@زهرایی_ام      

سلام عزیزم، به جمع ما خوش آمدید. شرمنده دیر شد براتون پست بذارم.

قدم اول عکس و امضاتون رو شبیه عطر نرجس بذارید.

قدم دوم غسل توبه انجام بدید. بعد هم هر هفت روز یه بار غسل رو تمدید کنید.

قدم سوم هر روز بعد نماز صبح  زیارت عاشورا رو بخونید. به نیت سلامتی و فرج آقا امام زمان عج. تو پست اول و دوم این تاپیک جزئیات رو توضیح داده. طبق اون عمل کنید. و اعلام کنید هر روز.

مهمتر از هر چیز تو این چله انجام واجبات و سعی در ترک محرمات هست. 

از فردا صبح با ما همراه بشید. میشه روز دهم چله. برا شما هم روز دهم هست.

اگر سوال داشتید. تو این تاپیک بپرسید. جواب میدم‌.

سلام، ممنونم ازتون 🌹  چشم نکاتی که گفتید رو انجام میدم🌸

چشمتون پرنور

۲۵ مرتبه بگویید: «اللَّهُمَ‏ اغْفِرْ لِلْمُؤْمِنِینَ وَ الْمُؤْمِنَاتِ، وَ الْمُسْلِمِینَ وَ الْمُسْ ...

اهان هر روز میگم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم