2777
2789
عنوان

گروه مهدوی

| مشاهده متن کامل بحث + 10352 بازدید | 1567 پست

سلام عزیزان دلم ان شاءالله عزاداری هاتون قبول درگاه حق 

واسه دخترم دعا کنید امروز همه دنبال نوحه سوزناک بودن تاگریه کنن واسه امام حسین ع و حضرت ابوالفضل ع😭

ولی من دنبال معجزه میگشتم تو نت وگوگل وآپارات یه بار مینوشتم معجزه درحرم ابوالفضل العباس یه مینوشتم معجزه درحرم امام حسین هرکدوم هم میدیدم جانسوز گریه میکردم جوری که انگار اشکم از چشام نبود از قلب شکستم میومد😭😭😭😭😭😭

این دوروز عزیزو واسه حاجت دل من 

واسه دختر عزیزو یدونه من به حرمت دخترناز دانه ارباب دعا کنید

میدونم آقا خیلی مهربونه میدونم این حکمتی داشته که اینطوری باشه

ولی چیکارکنم که مادرم دعا کنید به این زودی شفاء بگیره 😭😭

قربون جدت بشم سادات جان میدونم گفتی ازجانب پروردگارم حاجتم رواءست آدمی زادم دیگه توهمه چی عجله دارم

الان ازصبح درد شکم وکمر داره ومن ذره ذره آب میشم بادرد کشیدنش😭😭😭😭😭

خدایاکمکمون کن

@عطرنرجس1400  

@ردمنا  

@zahraiii70  

@مامان_بچه_هام  

اللهم صلی علی محمدوآله محمد وعجل فرجهم                          چشم انتظارمعجزه......................
سلام عزیزان دلم ان شاءالله عزاداری هاتون قبول درگاه حق  واسه دخترم دعا کنید امروز همه دنبال نو ...

الهی بمیرم عزیزدلم چقدر ناراحت شدم  هممون خیلی گل دخترمونو دعا میکنیم به حق این شبای بزرگ همه چی درست بشه😔❤

از خود آقا ابوالفضل بخواه عزیزدل،میدونی که تا امام حاضر،امام زمانمون چیزی رو امضا نکنن اون حاجت به ما داده نمیشه...امام زمانمون میفرماین حوائجی از مردم که از سمت عمویم عباس می آید بر چشم میگذارم و امضا میکنم😔❤

یه صلوات برای ظهور پدرمون امام زمان‌ میفرستی رفیقم🌻                                                                                            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزان دلم ان شاءالله عزاداری هاتون قبول درگاه حق  واسه دخترم دعا کنید امروز همه دنبال نو ...

سلام گلم قربون دل شکستت برم وقتی سادات جان گفتن میشه انشاءالله میشه منم یه گرفتاری بزرگ داشتم داشتیم همه یزمونو از دست میدادیم نذر کردم آقا ابوالفضل العباس دستمونو بگیره یه گوسفند هدیه بدم به حسینیه زنجانیها به خدا چند روزه مشکلمون حل شد شما هم نذر کن برا آقا انشاءالله دست خالی برنمیگردی🤲🤲🤲

برا سلامتی دختر گلت ۱۰تا حمدشفا میخونم

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
الهی بمیرم عزیزدلم چقدر ناراحت شدم  هممون خیلی گل دخترمونو دعا میکنیم به حق این شبای بزرگ همه چ ...

قربون امضاشونو وخاک پاشون بشم 

منه بی لیاقتو دعا کنن 

مادرم انگار تویه بیابان سرگردان اینور واونور میدوئم نمیدونم چیکار کنم دل شکسته مو کجاببرم الان اگه میتونستم عکس میگرفتم تا ببینید چطوری مثل یه پرنده زخمی زانوهاشو گرفته به شکم وبا لباس مشکی خوابش برده از درد نتونسته بخوابه از دیشبه😭😭😭

اللهم صلی علی محمدوآله محمد وعجل فرجهم                          چشم انتظارمعجزه......................
سلام گلم قربون دل شکستت برم وقتی سادات جان گفتن میشه انشاءالله میشه منم یه گرفتاری بزرگ داشتم داشتیم ...

حاجت رواء بشی عزیزم 

باخودم میگم اگه این دو روز تموم بشه من چیکار کنم امیدمو بستم اول بخدا بعد به این دو روز 😭😭

حاجت رواء بشی عزیزم  باخودم میگم اگه این دو روز تموم بشه من چیکار کنم امیدمو بستم اول بخدا بعد ...

ان شاءالله به حق این روزهای عزا حاجت دلت برآورده میشه به بهترین شکل🤲🤲🤲

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
ان شاءالله به حق این روزهای عزا حاجت دلت برآورده میشه به بهترین شکل🤲🤲🤲

همچنین 🤲🤲🤲🤲

دلم پربود نمیدونستم کجا خالی کنم😔

ببخشید اگه ناراحتتون کردم حلال کنید

همچنین 🤲🤲🤲🤲 دلم پربود نمیدونستم کجا خالی کنم😔 ببخشید اگه ناراحتتون کردم حلال کنید

ان شاءالله حاجتتون روا باشه بزودی سلامتی و شادی مهمون دلتون باشه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
ان شاءالله حاجتتون روا باشه بزودی سلامتی و شادی مهمون دلتون باشه

ان شاءالله

توکل برخدا

عزیزم ان شاءالله صحت کامل پیدا کنده دختر کوچولوت

من برا سلامتیش یس میخونم امشب 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم                        
عزیزم ان شاءالله صحت کامل پیدا کنده دختر کوچولوت من برا سلامتیش یس میخونم امشب 

حاجت رواء بشی خواهرم

دعاکنید که سخت محتاج دعام😭😭😭

سلام گلم  چشم آخه همین عکسه  دوباره  میزارم

چشمتون پرنور

سلام عزیزم، نمیدونستم دختر شما هم بیمار هست. اسمش چی هست؟ ان شاالله به حق سه ساله اقا امام حسین ع شفای کامل بگیرن. آمین

چشمتون پرنور

سلام 

به منم گفتن پروفایلت رو درست کن عکسی که گذاشته بودن با اونی که قبلا بود یکی بود بازم تغییر دادم

الان درست شده؟

سلام عزیزم نگران نباش  استرس براکرونا سمه  کاش نزدیک بودی خودم برات آب سیب میوردم گل پس ...

سلام فداتون بشم ممنون از محبتتون خواهر

پسرم مایعات بجز آب لب به چیزی نمیزنه ، توی ازمایشش گفتن کم خونه و کمبود وزن داره برا همین سختش شده

توکلمون به خداست و بعدش دعای شما عزیزان