2777
2789
عنوان

گروه مهدوی

| مشاهده متن کامل بحث + 10352 بازدید | 1567 پست
وای عزیزدلممممم الهی بمیرم خیلیییی ناراحت شدم خدا پسر گلتو زودتر شفا بده خواهر قشنگم امشب خیلی خیلی ...

خدا نکنه خواهر مهربون، ممنونم از لطف و محبتت ان شاءالله که خدا همه ی بیماران شفا بده نگاهی هم به ما عنایت کنن

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

@نفرین_ابدی  

سلام عزیزم، عزاداریهاتون قبول باشه. قرار تو اون تاپیک فقط اعلام انجام چله باشه. و حدیث و سوره توحید و استغفار 

اگر کلیپ داشتید. ممنون میشم اینجا بذارید.‌ استفاده کنیم.

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام  به منم گفتن پروفایلت رو درست کن عکسی که گذاشته بودن با اونی که قبلا بود یکی بود بازم تغی ...

سلام عزیزم، بله پیامشون رو دیدم. عکس تون یه کم متفاوت هست. عکس رو الان میفرستم.

سلام عزبزم، پنج تا حمد به نیت سلامتی پسرتون خوندم. ان شاالله بهبود و سلامتی

سلام عزیزم ممنون لطف میکنید ان شاءالله که خدا همه ی بیماران شفا بده

سلام  به منم گفتن پروفایلت رو درست کن عکسی که گذاشته بودن با اونی که قبلا بود یکی بود بازم تغی ...

همون عکس بزرگتر شده

همون عکس بزرگتر شده

میزنم میگه بعد تایید مدیر اطلاع میدیم ولی چند روز‌تغییر نکرده

بازم‌تلاشم‌رو‌میکنم‌ممنون

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
زینبم ..چشم

شرمنده من اسمتون رو نمیدونستم. ان شاالله خانم زینب س هر دو دنیا دستتون رو بگیرن. چشمتون پرنور

میزنم میگه بعد تایید مدیر اطلاع میدیم ولی چند روز‌تغییر نکرده بازم‌تلاشم‌رو‌میکنم‌ممنون

ممنونم، ان شاالله درست میشه.

ممنونم، ان شاالله درست میشه.

ان شاءالله

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
سلام عزیزم، نمیدونستم دختر شما هم بیمار هست. اسمش چی هست؟ ان شاالله به حق سه ساله اقا امام حسین ع شف ...

سلام عزیز دلم اسمش حدیثه 

ان شاالله🤲😭😭😭

اللهم صلی علی محمدوآله محمد وعجل فرجهم                          چشم انتظارمعجزه......................
سلام عزیزم، نمیدونستم دختر شما هم بیمار هست. اسمش چی هست؟ ان شاالله به حق سه ساله اقا امام حسین ع شف ...

انروز سادات جان واسه پیام دادن به من اومده بودن توتاپیک

اللهم صلی علی محمدوآله محمد وعجل فرجهم                          چشم انتظارمعجزه......................
سلام فداتون بشم ممنون از محبتتون خواهر پسرم مایعات بجز آب لب به چیزی نمیزنه ، توی ازمایشش گفتن کم خ ...

خدا نکنه عزیزم 

خدا سلامتی بده 

حتی شده دوق غ آب سیب بخوره کافیه 

یک ق گلاب یک ق شیره انگور ،با چند ق غ آب سیب مخلوط کن ،قاشق قاشق بده بخوره 

مواظب خودتون باشید 

سلام عزیزان دلم ان شاءالله عزاداری هاتون قبول درگاه حق  واسه دخترم دعا کنید امروز همه دنبال نو ...

براشفاش آیت الکرسی خوندم عزیزم

بحق زهرای سه ساله کربلا شفا میگیرن انشاءالله🤲

براشفاش آیت الکرسی خوندم عزیزم بحق زهرای سه ساله کربلا شفا میگیرن انشاءالله🤲

حاجت رواء بشی عزیزم 

انشاءالله