2777
2789

برادرزادم ( دختر هستش 23 روز داره ) از دیشب یهو پوست دستا و پاهاش اینجوری شده ، زنداداشم غذای خاص و جدیدی هم نخورده دیشب یه قاچ هندونه خورد دکتر هم بردن امروز دکتر گفت ممکنه حساسیت به شوینده یا غذا باشه ولی لباساشو زنداداشم جدا میشوره پوشک بچه رو هم تغییر ندادن تروخدا بگین چیه تجربه داشتین؟

آرام باش ، آنجا که دگر راهی نیست ، خدا راه میگشاید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کل ملافه ها و بالش و... هممممه چیشو عوض کنین. ممکنه حشره ای مایتی چیزی باشه.

ضمنا حساسیت میتونه یهو شروع بشه. اینکه مثلا تا حالا با شوینده یا پوشک یا لباساش اوکی بوده دلیل بر این نیست که بهشون حساسیت نداره.

وای عزیزم چقد گناه داره بچه. نمیشه پوشکش نکنین.؟ پارچه بندازین زیرش خیس شد عوض کنین. بعد اینکه لباس هاش حتما آفتاب بخوره. پماد کالاندولا خیلی خوبه ولی نمیدونم برای مشکل این بچه چطور باشه. 

وای عزیزم چقد گناه داره بچه. نمیشه پوشکش نکنین.؟ پارچه بندازین زیرش خیس شد عوض کنین. بعد اینکه لباس ...

یهو اینجور شد گریه نمیکنه اصلا یعنی سوزش و درد نداره که گریه نمیکنه دارو پماد شوینده دکتر داد 😢😢 پوشک نپوشیده الان

ولی در مجموع نگران نشین. چیزی به جز حساسیت به نظر نمیاد باشه. همون پمادی که دکتر داده رو بزنین.

تروخدا دعا کنین من عمش هستم همه کلی نگرانیم