2777
2789
عنوان

واکسن

| مشاهده متن کامل بحث + 626 بازدید | 68 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کوید برکت بود با چینی من چینی زدم

به سلامتی عزیزم بازم مراعات کن

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
اتفاقا ایمنی بخشیش از همه واکسنای موجود بیشتر بوده

ایمنی رو منم شنیدم ولی خب چند درصد ایمنیه بیشتر به عوارضش می ارزه؟ اونم مثلا منی که سنم کمه ایمنی بدنم قوی تره من میترسم مشکل ژنتیکی ایجاد کنه برام به خاطر همین شنیدم سینوفارم از همه ش کم عوارض تره ایمینیش هم هشتاد درصده

اول خوداشون بزنن بعد اگه زنده بودیم تا اون موقع به ما هم میزنن به قول یکی از پرسنلی که تو مراکز تزری ...

ان شالله که نوبتمون بشه اگه بشه😅

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️

Amini98:
♻️ خبر قابل تامل ده سال قبل

این پیرزن انگلیسی روزنامه ده سال پیش (سال۲۰۱۱) را که در آن خبر بیل گیتس که گفته بود: "در آینده، جمعیت جهان به وسیله واکسیناسیون اجباری نابود خواهد شد" را نگه داشته و آن را به همه نشان می‌دهد!

با وجود این اخبار آیا دغدغه و نگرانی رهبر انقلاب درباره برخی واکسن‌های تولید آمریکا و انگلیس را نباید موجه و بجا دانست؟ کرونا همچنان یک بیماری با منبع پیدایش ناشناخته است.

ایمنی رو منم شنیدم ولی خب چند درصد ایمنیه بیشتر به عوارضش می ارزه؟ اونم مثلا منی که سنم کمه ایمنی بد ...

عزیزم منم دکتر نبستم ولی تا جایی که تو پیج چنتا دکتر خوندم همچین اتفاقی که گفتی نمیفته. اگه اینستا داری برو پیج dr.shadi.life

فایزر و مدرنا شنیده بودم عوارضش از بقیه واکسنا بیشتره این درسته؟ انگار رو دی ان ای تاثیر میزاره

فکرکنم تبلیغاتی بوداوایل میکردن 

بعددوهفته تعلیق برگشتم قول دادم بعضی تایپکانظرندم بشینم یه گوشه میوه بخورم شماهم لطف کنید بچه خوب باشید
خداکنه حالابه تعدادواردکنن کم نشه

خدا کنه. از این کابوس راحت بشیم

Amini98: ♻️ خبر قابل تامل ده سال قبل این پیرزن انگلیسی روزنامه ده سال پیش (سال۲۰۱۱) را که در آن خبر ...

چه سودی داره جمعیت خودشونو کم کنن اخه. بیشترین امار تزریقو خود امریکا داره

ضرب در۳کن

😭😭🥺

صبوری کنیم میشه انشاءالله😂

مثل تو فیلم اخراجیها بود میگفت بشین تا توفیقت بشه حالا اینم شده همون😅