2777
2789
عنوان

واکسن

| مشاهده متن کامل بحث + 626 بازدید | 68 پست
کسی میدونه وقتی واکسن زدیم باید قرنطینه باشیم یانه؟

نه از واکسن ناقل نیستین مگر اینکه خدای نکرده جای دیگه ای گرفته باشین

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه کاربری که الان تو این تاپیک هست بدون که این همه میگی واکسن بده واکسن نمیزنم فلانه…. تموم کن این حماقت رو یا حداقل برا خودت نگهدار 

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید
خود مردم کانادا دارن اعتراض میکنن اینجا مردم دنبال واکسن هستن 

از گدوم کانادا دارید حرف میزنید دقیقا که منی که داداشم اونجاست و هم خودش هم دختر ۱۳ سالش زده بی خبریم

الانم فایزر نمیزنن خیلی کم شده بیشتر مدرنا میزنن

والا شبکه ورزش میزنیم میبینیم مردم انگلیس نشستن تو دهن همن تو استادیوم  بعد هر شب میگن بیشترین ...

امروز امار ۶۵۵ بود

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
فایزر و مدرنا شنیده بودم عوارضش از بقیه واکسنا بیشتره این درسته؟ انگار رو دی ان ای تاثیر میزاره

اتفاقا ایمنی بخشیش از همه واکسنای موجود بیشتر بوده

خدا داند. اصلا میرسه نمیرسه الله اعلم

اول خوداشون بزنن بعد اگه زنده بودیم تا اون موقع به ما هم میزنن به قول یکی از پرسنلی که تو مراکز تزریق واکسن میگفت: صبوری کنید لطفا نوبتتون بشه😂

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه.....
اره بخدا هیچ کجا اینطوری نیست 

اره دیگه به نسبت جمعیت اولیم😭😭

2790
2778
2791
2779
2792