2777
2789
عنوان

مهریه کم

| مشاهده متن کامل بحث + 711 بازدید | 50 پست
تو که 14 تا مهریه میخای حتما تو عقدنامه ذکر کنید که بعد ازدواج هرچی بدست اوردید اعم از خونه و ماشین. ...

مگر تو عقدنامه یه قانون نداره ک مرد هرچی بعد ازدواج بدست اورد نصفش مال زنه؟ من دیدم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مردها در هر صورت خیانت میکنن و اذیت مهریه درست حسابی داشته باشی بهتر از اینه که دست خالی باشی

اره بابا شوهرمن اوایل عین سوسک بود الان یه زبونی داره که نگو تورو خدا خانمانیاین تو این سایت بگید انسان باشه یه مشت دختر مجرد گول میخورن به خدا پسرا خیلی نامرد شدن گولشون نزنید بااین حرفا گناه دارن مردا دوبار بخوابن پیش زنشون هوسشون خوابیده شروع میکنن به اذیت .

گناه من سادگی بود .
مگر تو عقدنامه یه قانون نداره ک مرد هرچی بعد ازدواج بدست اورد نصفش مال زنه؟ من دیدم

اون فقط در صورتی هست که مرد بدون دلیل بخواد طلاق بده

فانظر کیف کان عاقبه الظالمین. سه چیز است که همه مردم به آنها نیاز دارند: امنیت، عدالت و رفاه.

اره بابا شوهرمن اوایل عین سوسک بود الان یه زبونی داره که نگو تورو خدا خانمانیاین تو این سایت بگید ان ...

به شدت موافقم به هرحال اونایی که تجربه زندگی مشترک رو دارن یه چیزی میدونن که میگن همه چیز روزای اول قشنگه .... واقعا زن باید یه پشتوانه ای داشته باشه لااقل بخاطر همین مهریه یه ترسی تو دلشون هس

عزیزم برای ندادن مهریه هزارتا کارمیشه کرد...

کی این حرفو زده مهریه قانونی حق زنه ممکنه طول بکشه ولی باید بده حتی زندان بره بهتره تا دست طرف جایی بندنباشه .

گناه من سادگی بود .

اسی دعا کن باهم خوشبخت بشین مهریه رو کی داده کی گرفته آبجی من همیشه میگه ب شوهرش خط قرمز من خیانته اگه یروزی خدایی نکرده اینکارو بکنی بچمووازروی مهرم برمیدارمو میرم هیچیم ازت نمیخام درحالی که شوهرش وضعش خوبه

صحبت از ماندن یک عُمر بماند به کنار ...قدر نوشیدنِ یک چای بمانی کافیست 🕊🙃
پس مهریه کم ولی  سهم ارث یکدوم بشه و حق طلاق همین؟

حق تنصیف هم مهمه

اینطور بگو که مهریه کم خوبه ولی چون مهریه در ارث هم دخیل هست لطفا این جنبه رو منظور کنید

فانظر کیف کان عاقبه الظالمین. سه چیز است که همه مردم به آنها نیاز دارند: امنیت، عدالت و رفاه.

به شدت موافقم به هرحال اونایی که تجربه زندگی مشترک رو دارن یه چیزی میدونن که میگن همه چیز روزای اول ...

پشتوانه زن خودش و تلاش خودش هست نه مهریه