2777
2789
عنوان

مهریه کم

| مشاهده متن کامل بحث + 711 بازدید | 50 پست
کی گفته در هر صورت خیانت و اذیت دارن؟!  چرا انقدر جوونارو از ازدواج و مردا میترسونید ؟!  ...

ترس؟ چیزی که هست رو میگم برید یه نگاه تو دادگاه ها بندازید و ببینید چه خبره؟ ضمنا مهریه کم رو ترویج ندید خواهشا 

ترس؟ چیزی که هست رو میگم برید یه نگاه تو دادگاه ها بندازید و ببینید چه خبره؟ ضمنا مهریه کم رو ترویج ...

تعداد مهریه رو من مشخص نمیکنم خود شخصه که مشخص می‌کنه ؛ فقط گفتم مهریه خوشبختی نمیاره ؛ 

شما دادگاه هارو دیدی منم خوشبختی آدما رو کم ندیدم . 

میگم طرف با چشم باز و با تحقیق زیاد انتخاب کنه ؛ 

اینکه از شوهرم یه چیز ببینم بیام جمع ببندم بگم همه مردا اینطورن اره ترس الکی ایجاد کردنه 

میدونی چرا حالم خوبه ؟چون تاحالا از حال خوب کسی حالم بد نشده            بهترین ها رو برای اطرافیانت بخواه ؛خدا خیلی مهربونه ؛ بهترین ها نصیبت خواهد شد   قووووول 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تعداد مهریه رو من مشخص نمیکنم خود شخصه که مشخص می‌کنه ؛ فقط گفتم مهریه خوشبختی نمیاره ؛  شما د ...

واقعیت زندگی چیز دیگه ای هست من اطرافم وکیل هستن که بارها و بارها متذکر شدن مهریه باید درست و حسابی باشه که اگر دو فردای دیگه مشکلی تو زندگی پیش اومد اصلا شوهرت معتاد و خانم باز شد نتونست مهریه بده لااقل بچه رو میتونی بگیری  اینا رو رو هوا نمیگم مهریه باید یه جچیز حسابی باشه وگکرنه مرد بیخود میکنه تشکیل زندگی میده